To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Letnia akcja serwisowa Mitsubishi

drum_n_bass1 - 07-06-2010, 16:16

Dziś byłem w Łodzi w Satallu i ogólnie zadowolony jestem. Zrobili to co mieli do zrobienia czas oczekiwania około godzinki. Po całym tym przeglądzie pytali sie czy auto pod pierzyną trzymam. Dwie rzeczy do wymiany znaleźli :) .
rryba - 07-06-2010, 18:24

Ja odwiedziłem serwis w Gorzowie, troszku to trwało (około 3 godz.) ale w cenie oprócz przeglądu chcieli wymienić klocki hamulcowe (ponoć to standard) oraz wymienili przewody od płynu chłodzącego no i oczywiście umyli autko :D .
Jak dla mnie bomba i za taką cene. 8)

Morfi - 07-06-2010, 18:58

rryba, Tylko pozazdrościć.
pamar - 07-06-2010, 19:53

Jasne :wink:
rryba - 07-06-2010, 20:08

Morfi napisał/a:
rryba, Tylko pozazdrościć.

że czekałem 3 godz. :?: :?

Morfi - 07-06-2010, 20:17

rryba napisał/a:
wymienili przewody od płynu chłodzącego no i oczywiście umyli autko
mogłbym czekac tyle :)
pamar - 07-06-2010, 20:32

Ja pierdziu, zapomniałem czy ja na jutro, czy na środę umówiony jestem????
Jak nie zadzwonią to pojadę w ciemno... ciekawe jaka będzie reakcja ;) :P

rryba - 07-06-2010, 21:03

Morfi napisał/a:
rryba napisał/a:
wymienili przewody od płynu chłodzącego no i oczywiście umyli autko
mogłbym czekac tyle :)

No też się zdziwiłem, nawet dwa razy się pytałem czy aby na pewno w tej cenie "promocyjnej".
Tłumaczyli że jakieś akcje serwisowe czy coś takiego, oczywiście nie protestowałem :D

Fragu - 08-06-2010, 07:43

Mój tata podjechał MSS ostatnio. Auto sprawdzone konkretnie. Po VINie doszli, że na ten rocznik była akcja serwisowa związana z bębnami. W cenie rozebrali i posprawdzali.
Poszło szybko i sprawnie, padło kilka propozycji usług, a także pochwał za stan miśka.

ASO MOTO-CHAMP BYDGOSZCZ się spisało. :wink:

W przyszłym tyg jadę z Coltem.

bania_85 - 08-06-2010, 22:11

Ja się wybieram jutro do Japan Motors (Trasa Toruńska róg Krasnobrodzkiej) w Warszawie

Ciekawe co znajdą poza tym co wiem :)

Pozdrawiam

winnipool - 10-06-2010, 11:25

No ja się wybrałem do Parexbudu w Lublinie. Trwało to może ze 40 minut, ale napewno nie wszystkie punkty zostały sprawdzone (wprawdzie nie jakieś istotne, ale zawsze) a zostały zaznaczone, że są dobre. Generalnie jednak jak za taką cenę to można jechać.
pamar - 10-06-2010, 12:21

Muszę powiedzieć, że ja jestem BARDZO zawiedziony wizytą w Satallu (Łódź Liściasta)
Byłem we wtorek
Polecić mogę tylko ze wzg na to (jak ktoś koniecznie chce) że wiem na co zwrócić uwagę :badgrin:
Odniosłem wrażenie, że ten przegląd to jedna wielka lipa na zasadzie: kopnąć w koło, ciśnienie sprawdzone.
Zamknęli mi przed nosem bramę i tyle widziałem...
Uważam, że to strata czasu i pieniędzy!!!

1) ręczny nie sprawdzony :shock:
2) hamulce tylne są do bani, a stwierdzono OK
3) akumulator nie sprawdzony :shock:
4) na temat AC w ogóle nie było mowy :evil:
5) przez tel obiecali podłączenie do compa (a w życiu!!) :evil:
6) ad pkt5 SRS nie sprawdzone (termin lipiec 2009)
7) nie sprawdzili powłoki pod wzg grubości :shock:
więcej nie pamiętam

Jedyna zaleta to ta kawa ;) (sam se zrobiłem) i posiedziałem sobie w lansie w colciku i w nowym ASX-sie :rolleyes:
(bardzo delikatnie poleciałem)
A na koniec pytanie, czy druk LAPM 2010 wszędzie jest taki sam i zawiera identyczne dane???

[IMG=http://img130.images...tall.jpg][/IMG]

bania_85 - 10-06-2010, 13:22

U mnie znaleźli to co wiedziałem że jest uszkodzone, więc nie jest najgorzej, a przy okazji umyli mi dokładnie felgi :)
drum_n_bass1 - 10-06-2010, 13:23

A skad wiesz ze nie sprawdzali ci grubosci? Nie było napisane czy zaznaczone na tej karcie? Kawy nie robiłem ale herbatę mają tam dobrą :) Ja byłem w poniedziałek to jeszcze tego ASXa nie było i mowiła kobitka ze pod koniec czerwca bedzie ten model he.
pamar - 10-06-2010, 13:29

Ten ASX to tylko takie moje małe marzenie (bo powinien tam być) :D
Na pytanie o spr grubości powłoki, padło stwierdzenie, że sprawdzają tylko rysy i wgniecenia.