Sigma/Diamante Ogólne - Zapowiadany spocik Mazurski :)
lukasz12 - 13-07-2010, 23:29
Ja się powinienem pojawić też, choć uzależniam to od tego jaka będzie frekwencja.
pz - 14-07-2010, 10:54
Witam!
Ja przyjadę z żoną ,To już jest średnia Sigm na spocie.
Pozdrawiam
VirMan - 14-07-2010, 11:41
lukasz12, frekwencja frekwencją - a przyjechać można - albo się przyjeżdża na lans frekwencji albo na fajne spotkanie - wakacje wybór pozostawiam każdemu z osobna - ja wybieram opcję będę tak czy siak odpocząć sobie i będzie fajnie - jak nikt nie daje miejscówki to szukam innej bo coś nie wychodzi
lukasz12 - 14-07-2010, 12:12
VirMan napisał/a: | lukasz12, frekwencja frekwencją - a przyjechać można - albo się przyjeżdża na lans frekwencji albo na fajne spotkanie - wakacje wybór pozostawiam każdemu z osobna - ja wybieram opcję będę tak czy siak odpocząć sobie i będzie fajnie - jak nikt nie daje miejscówki to szukam innej bo coś nie wychodzi |
Tak, na pewno jest sens pojechać na drugi koniec kraju jak będą 2 osoby, najlepiej jeszcze te które są z okolicy. Jeśli zbierze się odpowiednia ekipa to się wybieram, jeśli nie to szanse na moj przyjazd są mniejsze. Szcześliwie, widzę że trochę ludzi się obudziło.
mmatulek - 14-07-2010, 12:15
Ja też będę jak Wy będziecie.
Może jednak pojechać pod Augustów tam gdzie VirMan proponował. A tam zdecydujemy czy jedziemy do Wilkas.
Piotr Z - 14-07-2010, 12:31
ja tam nie widzę problemu, kto będzie chciał to pojedzie na ogólnopolski a kto nie zostanie na miejscu na plaży na ten przykład.Jeżeli nasze miejsce będzie blisko zlotu też mogę podjechać aczkolwiek nie jest to dla mnie priorytet.
Anonymous - 14-07-2010, 12:39
ja się do Wilkas wybieram więc jak cos to też do tego spotu dołączę. Piotr Z, możemy sie zmówić po drodze
Piotr Z - 14-07-2010, 12:44
no pewnie
mmatulek - 14-07-2010, 14:35
VirMan czy mamy jeszcze szansę na kwatery o których mówiłeś?
VirMan - 14-07-2010, 16:18
tak. - ale końcem sierpnia i raczej nie w weekend - wiec podobno odpada.
Mogę się dopytac
mmatulek - 14-07-2010, 16:45
Cytat: | tak. - ale końcem sierpnia i raczej nie w weekend - wiec podobno odpada |
Nie rozumiem. Piszesz tak, a potem zaprzeczasz.
VirMan - 15-07-2010, 11:02
no bo pytasz o te kwatery co mówiłem na początku:) (one nie są wolne w weekend) - ale są inne wolne w weekend też niedaleko - załatwić mogę to wrzucę linka i się dogadamza ile
mmatulek - 15-07-2010, 12:48
ok. rozumiem. . Czekamy na info.
zbyszek05 - 15-07-2010, 13:10
http://serwy.dl.pl/
http://serwy.pl/content/view/12/26/
...to niedaleko kwater virmana...
a tutaj parę kroczków od Wilkas
http://www.noweguty.pl/domki.html
Stronka do poczytania a przy tym z adresami,tel. tego co można wynająć ,
oczywiście wybieram sie ....tak jak pisałem wcześniej nie ważne gdzie . Najlepiej jak by był domek z łazienką lub kwatera z łazienką mógłbym zabrać rodzinkę . A jeszcze lepjej jakby komus udało się wynając dom taki aby osoby udające sie na spota do niego weszły razem .Ceny takich domków wachają się od 250 -400 zł. /10-12 osób / a wiadomo że wchodzi więcej bo jedne łóżko zajmuje nie dwie osoby a nie jedna . No i jakaś weranda co by siedzieć w ten upał na zewnątrz a nie w środku ...
VirMan - 15-07-2010, 13:59
serwy mi się podobają - ceny przystępne - i fajnie -a na te jeziorka też niedaleko i jest domek akurat na naszą ilość osób więc jest się jak dogadać - fajne znalezisko
optuję za serwami (serverki ) - jeśli będzie zgoda to ktoś może rezerwować ( ja nie dam rady tym razem ) dla mnie dwa miejsca - bo dzidzia ma swoje wyrko przenośne.
[ Dodano: 15-07-2010, 14:12 ]
dzwoniłem tam , i musielibyśmy zarezerwować coś więcej niż weekend - co i dobrze się składa - proponuję czwartek do poniedziałku : 26-30 sierpnia
|
|
|