Outlander I GEN Techniczne - [I 2.0] stuki przy ruszaniu i przy przyspieszaniu tylni napę
kumpo - 06-11-2011, 11:45
ja zamontowałem te tuleje z olkusza koszt 150 z przesyłką łatwa i przyjemna robota[ 40min ] zdecydowanie lepsze niż fabryczne i myślę że wytrzymają dużo dużo więcej polecam!!! na upartego mo zna to zrobić beż kanału
max87 - 06-11-2011, 17:35
ja również wymieniałem tylne tuleje. koszt 30 zł za szt. gość dobierał mi w sklepie od jakiś innych aut wg rozmiaru. po przejechaniu 8000 km nic się nie dzieje. zobaczymy jak długo
elektryk - 02-12-2011, 11:13
Czy górne tuleje są identyczne? Wyglądają identycznie ale według danych katalogowych mają różne numer i "nie" kolejne, jakby to po jakieś akcji serwisowej wymienili. Może jedna jest jakby twardsza albo ma inny profil wewnętrzny?
No i mam taki biznesik, czy komuś pozostały resztki po starych tulejach i mógłby je wymierzyć. Albo jeszcze lepiej jakby ktoś miał do sprzedania lub wypożyczenia cały ten bumerang w którym są te tuleje zamocowane celem regeneracji. Nie chciałbym sobie samochodu blokować na czas regeneracji.
slapie - 07-08-2013, 06:28
Odswierzam temat :) mam takie stuki wlasnie w tylnim moscie - czrodzieje w serwisie chca wymieniac wszystkie 5 gum na tylnim moscie - wybite mam tylko przednie - az sie boje pytac ile to kosztuje... ktos poradzi czy wymieniac komplet czy tylko przednie?...
|
|
|