To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Luźne gadki w małopolsce.

akbi - 27-09-2010, 11:37

hello Mitsumaniacy z Małej Polski :)

z dniem dzisiejszym następuje u Was zmiana drugiego Moda ....
i w zamian Marcina_Krak - któremu dziękuję za dotychczasową współpracę i pracę dla Mitsumaniaków ... nowym Modem - pomocnikiem Adaho_Krak - zostaje mianowany Fargo :)

Powodzenia :)

Aga - 27-09-2010, 12:29

ups
Marcinku - co nabroiłeś?
:D

sieegurd - 27-09-2010, 12:45

Marcin pewnie czasowo ni wyrabia, bo skupia się na trzpaniu kasiorki :D
Adaho_krak - 27-09-2010, 14:03

akbi napisał/a:
hello Mitsumaniacy z Małej Polski :)

z dniem dzisiejszym następuje u Was zmiana drugiego Moda ....
i w zamian Marcina_Krak - któremu dziękuję za dotychczasową współpracę i pracę dla Mitsumaniaków ... nowym Modem - pomocnikiem Adaho_Krak - zostaje mianowany Fargo :)

Powodzenia :)

Aby wyeliminować wszelkie spekulacje.
Zmiana moderatora wnika z braku czasu u Marcina w wyniku jego nowej pracy. Wspólnie z Marcinem, a później z Fargo ustaliliśmy, że Fargo poprzez swoje dotychczasowe zaangażowanie w życie małopolskich MM, będzie godnym następcą Marcina.
Marcinowi również dziękuję za współpracę, a Fargo gratuluje nowej funkcji na forum.
Fargo od przyszłego spotu przejmuje ode mnie gadżety i zajmie się dystrybucją ich na małopolskich spotach.
Amen

Marcin-Krak - 27-09-2010, 18:23

Fargożyczę powodzenia :)
No niestety ostatnimi czasy z tym czasem trochę się krucho podziało i nie zawsze daję radę bywać na spotach, a o to przede wszystkim chodziło.
W każdym razie nadal jak tylko dam radę będę się pojawiał i termin urlopu już mam zaplanowany na kilka ostatnich dni sierpnia :wink:

fargo - 28-09-2010, 16:31

Dzięki Marcin, mam nadzieje ze dalej bedziesz się pojawiał Pod Czarnym Koniem. A urlop na 26-28.08.2011 to już każdy z nas powinien mieć zaklepany. :lol:
Marcin-Krak - 28-09-2010, 18:11

fargo napisał/a:
mam nadzieje ze dalej bedziesz się pojawiał Pod Czarnym Koniem

Tak jak napisałem. Jeśli tylko dam radę, to będę się pojawiał :)

jaca71 - 28-09-2010, 18:17

Marcin-Krak napisał/a:
Tak jak napisałem. Jeśli tylko dam radę, to będę się pojawiał :)

A jest szansa że postawisz madzie na parkingu a nie za płotem? Bo już zaczynam podejrzewać że wstecznego nie ma ;)

Marcin-Krak - 28-09-2010, 18:27

jaca71 napisał/a:
A jest szansa że postawisz madzie na parkingu a nie za płotem? Bo już zaczynam podejrzewać że wstecznego nie ma ;)

Zastanowię się. Mam szczęście, że co przyjeżdżam, to akurat ktoś wyjeżdża, więc jak jest miejsce przed wjazdem, to tam parkuję :wink:

Mr V - 09-10-2010, 01:56

Ja się cofne troszke z tematem i odwolam do postu gdzie piszecie, że nikt wam nie odmachuje. Oświadczam że ja będe machał wszystkim :P A Agę jak na światłach spotkam to w rękę ucałuje nawet :D

btw, jako, żem nowy wśród Maniaków, mam parę pytań, które pomimo przeczytania większości postów na forum - dalej są.

Co to są te spoty regionalne? spotkania, jak np. te w plazie ?
przeczytałem troszkę tematów o gadżetach i już nie wiem do kogo mam się po nie zgłaszać, żeby zamówić i ew. odebrać...

No i coś, co powinienem napisać na początku, Witam, mam na imię Dorian, i mam nadzieje, że będzie nam się fajnie piło kawke na zlotach ;)

Adaho_krak - 09-10-2010, 11:14

Mr V napisał/a:
Co to są te spoty regionalne? spotkania, jak np. te w plazie ?

Spot = spotkanie. Mitsumaniaki małopolskie spotykają się raz w miesiącu, miejsce spotkania zawsze jest w masowej korespondencji, którą dostajesz 1 raz około dwóch tygodni przed spotem i drugi raz kilka dni przed spotem, po dołączeniu do grupy małopolskiej (już Cię dołączyłem).

Mr V napisał/a:
przeczytałem troszkę tematów o gadżetach i już nie wiem do kogo mam się po nie zgłaszać, żeby zamówić i ew. odebrać...

Gadżetami handluje zawsze jeden z modów regionalnych. U nas taką funkcję pełni kolega Fargo. Gadżety są do nabycia tylko na spotach lub zlotach ogólnopolskich.
Mr V napisał/a:
Witam, mam na imię Dorian, i mam nadzieje, że będzie nam się fajnie piło kawke na zlotach ;)

Witaj i zapraszamy na spoty :)

Mr V - 09-10-2010, 22:11

Adaho_krak napisał/a:

po dołączeniu do grupy małopolskiej (już Cię dołączyłem).

Dziękuję :) najbliższy spocik przegapię bo na 20 ide na małe party... Zresztą i tak mój misiu jest teraz chwilowo niesprawny. Wysłałem skrzynie do naprawy...

BUBU - 10-10-2010, 01:33

A ja się mogę dowiedzieć , co się z kolegą Szęsławem dzieje , i czy się na smrt nie zachmielił :wink:

Pozdrav

Aga - 10-10-2010, 10:14

BUBU napisał/a:
A ja się mogę dowiedzieć , co się z kolegą Szęsławem dzieje , i czy się na smrt nie zachmielił :wink:

Pozdrav

zakochał się!
ale co Ty wiesz o miłości.....
:twisted:

Adaho_krak - 10-10-2010, 11:18

Aga napisał/a:
BUBU napisał/a:

Pozdrav

zakochał się!
ale co Ty wiesz o miłości.....
:twisted:

Po naszemu tzn. w języku męskim - zakochał się = układa sobie życie :) :D :lol: