Małopolskie - Luźne gadki w małopolsce.
akbi - 27-09-2010, 11:37
hello Mitsumaniacy z Małej Polski
z dniem dzisiejszym następuje u Was zmiana drugiego Moda ....
i w zamian Marcina_Krak - któremu dziękuję za dotychczasową współpracę i pracę dla Mitsumaniaków ... nowym Modem - pomocnikiem Adaho_Krak - zostaje mianowany Fargo :)
Powodzenia
Aga - 27-09-2010, 12:29
ups
Marcinku - co nabroiłeś?
sieegurd - 27-09-2010, 12:45
Marcin pewnie czasowo ni wyrabia, bo skupia się na trzpaniu kasiorki
Adaho_krak - 27-09-2010, 14:03
akbi napisał/a: | hello Mitsumaniacy z Małej Polski
z dniem dzisiejszym następuje u Was zmiana drugiego Moda ....
i w zamian Marcina_Krak - któremu dziękuję za dotychczasową współpracę i pracę dla Mitsumaniaków ... nowym Modem - pomocnikiem Adaho_Krak - zostaje mianowany Fargo
Powodzenia |
Aby wyeliminować wszelkie spekulacje.
Zmiana moderatora wnika z braku czasu u Marcina w wyniku jego nowej pracy. Wspólnie z Marcinem, a później z Fargo ustaliliśmy, że Fargo poprzez swoje dotychczasowe zaangażowanie w życie małopolskich MM, będzie godnym następcą Marcina.
Marcinowi również dziękuję za współpracę, a Fargo gratuluje nowej funkcji na forum.
Fargo od przyszłego spotu przejmuje ode mnie gadżety i zajmie się dystrybucją ich na małopolskich spotach.
Amen
Marcin-Krak - 27-09-2010, 18:23
Fargożyczę powodzenia
No niestety ostatnimi czasy z tym czasem trochę się krucho podziało i nie zawsze daję radę bywać na spotach, a o to przede wszystkim chodziło.
W każdym razie nadal jak tylko dam radę będę się pojawiał i termin urlopu już mam zaplanowany na kilka ostatnich dni sierpnia
fargo - 28-09-2010, 16:31
Dzięki Marcin, mam nadzieje ze dalej bedziesz się pojawiał Pod Czarnym Koniem. A urlop na 26-28.08.2011 to już każdy z nas powinien mieć zaklepany.
Marcin-Krak - 28-09-2010, 18:11
fargo napisał/a: | mam nadzieje ze dalej bedziesz się pojawiał Pod Czarnym Koniem |
Tak jak napisałem. Jeśli tylko dam radę, to będę się pojawiał
jaca71 - 28-09-2010, 18:17
Marcin-Krak napisał/a: | Tak jak napisałem. Jeśli tylko dam radę, to będę się pojawiał |
A jest szansa że postawisz madzie na parkingu a nie za płotem? Bo już zaczynam podejrzewać że wstecznego nie ma
Marcin-Krak - 28-09-2010, 18:27
jaca71 napisał/a: | A jest szansa że postawisz madzie na parkingu a nie za płotem? Bo już zaczynam podejrzewać że wstecznego nie ma |
Zastanowię się. Mam szczęście, że co przyjeżdżam, to akurat ktoś wyjeżdża, więc jak jest miejsce przed wjazdem, to tam parkuję
Mr V - 09-10-2010, 01:56
Ja się cofne troszke z tematem i odwolam do postu gdzie piszecie, że nikt wam nie odmachuje. Oświadczam że ja będe machał wszystkim A Agę jak na światłach spotkam to w rękę ucałuje nawet
btw, jako, żem nowy wśród Maniaków, mam parę pytań, które pomimo przeczytania większości postów na forum - dalej są.
Co to są te spoty regionalne? spotkania, jak np. te w plazie ?
przeczytałem troszkę tematów o gadżetach i już nie wiem do kogo mam się po nie zgłaszać, żeby zamówić i ew. odebrać...
No i coś, co powinienem napisać na początku, Witam, mam na imię Dorian, i mam nadzieje, że będzie nam się fajnie piło kawke na zlotach
Adaho_krak - 09-10-2010, 11:14
Mr V napisał/a: | Co to są te spoty regionalne? spotkania, jak np. te w plazie ? |
Spot = spotkanie. Mitsumaniaki małopolskie spotykają się raz w miesiącu, miejsce spotkania zawsze jest w masowej korespondencji, którą dostajesz 1 raz około dwóch tygodni przed spotem i drugi raz kilka dni przed spotem, po dołączeniu do grupy małopolskiej (już Cię dołączyłem).
Mr V napisał/a: | przeczytałem troszkę tematów o gadżetach i już nie wiem do kogo mam się po nie zgłaszać, żeby zamówić i ew. odebrać... |
Gadżetami handluje zawsze jeden z modów regionalnych. U nas taką funkcję pełni kolega Fargo. Gadżety są do nabycia tylko na spotach lub zlotach ogólnopolskich.
Mr V napisał/a: | Witam, mam na imię Dorian, i mam nadzieje, że będzie nam się fajnie piło kawke na zlotach |
Witaj i zapraszamy na spoty
Mr V - 09-10-2010, 22:11
Adaho_krak napisał/a: |
po dołączeniu do grupy małopolskiej (już Cię dołączyłem).
|
Dziękuję najbliższy spocik przegapię bo na 20 ide na małe party... Zresztą i tak mój misiu jest teraz chwilowo niesprawny. Wysłałem skrzynie do naprawy...
BUBU - 10-10-2010, 01:33
A ja się mogę dowiedzieć , co się z kolegą Szęsławem dzieje , i czy się na smrt nie zachmielił
Pozdrav
Aga - 10-10-2010, 10:14
BUBU napisał/a: | A ja się mogę dowiedzieć , co się z kolegą Szęsławem dzieje , i czy się na smrt nie zachmielił
Pozdrav |
zakochał się!
ale co Ty wiesz o miłości.....
Adaho_krak - 10-10-2010, 11:18
Aga napisał/a: | BUBU napisał/a:
A ja się mogę dowiedzieć , co się z kolegą Szęsławem dzieje , i czy się na smrt nie zachmielił
Pozdrav
zakochał się!
ale co Ty wiesz o miłości.....
|
Po naszemu tzn. w języku męskim - zakochał się = układa sobie życie
|
|
|