Śląskie - [K-ce] SPOT Styczeń 2014
Jogurt - 14-12-2010, 20:53
kuzi napisał/a: | Wcale mnie ta frekwencja nie zdziwiła. Wystarczyło spojrzeć przez okno, zobaczyć jakie są warunki na drogach i samemu dojść do wniosku ile osób będzie miało ochotę ruszyć się z domu. | jak nie masz co pisać to nie pisz. a po drugie to nikt się nie czepia, poprostu napisaliśmy że byliśmy z mjsystem we dwóch i tyle.
Aga - 14-12-2010, 21:51
Realistka napisał/a: | to może odpuśćmy ankietę - była i minęła
A my spotykajmy się w niedzielne wieczory - tak jak kiedyś - druga niedziela miesiąca o 18'00
Co Wy na to? |
coś mi się widzi, że sami szybciej podejmiecie trafniejszą decyzję niż po tych moderatorskich ankietach
a jeśli chodzi o sobotnią pogodę to muszę powiedzieć, że nam nawet w kuligu nie przeszkodziła - pociągnęłam outkiem sanki z Julkiem przez cały las
ale jak ktoś potrzebuje to wytłumaczenie zawsze jest....
misjonarz. - 14-12-2010, 22:04
Aga napisał/a: | ale jak ktoś potrzebuje to wytłumaczenie zawsze jest.... | tak... ja głosowałem za piątkiem, nie pisałem sie na tego spota, śnieg zasypał świat a ja i tak przyjechałem (czyli można). już pisałem kiedyś - chcieć to móc.
szkoda że nie poczekaliście 15 minut, dawno jogurta nie widziałem
Jogurt - 15-12-2010, 20:04
misjonarz. napisał/a: | szkoda że nie poczekaliście 15 minut | szkoda że nie przyjechaliście 15 minut prędzej misjonarz. napisał/a: | dawno jogurta nie widziałem | jakiś rok ?
Anonymous - 16-12-2010, 10:17
Krew mnie zalewa jak czytam te głupoty. Ile razy zdarzyło się tak, że na spocie były dwie - trzy osoby!? I mówię tutaj o niedzielnym wieczorze. Dalej - w tym samym miejscu, miesiąc po frekwencji 2 (słownie: dwa) padł nasz absolutny rekord frekwencji. Od razu przekreślacie sobotni wieczór? Dlaczego? Bo nikomu się nie chciało ruszać z domu z powodu kiepskich warunków na drogach i strasznego zimna. Dlaczego do tej pory nikt nie robił scen po tym jak przyjechał na spot i nikogo nie zastał?
Blondi - 16-12-2010, 15:05
kuzi napisał/a: | Bo nikomu się nie chciało ruszać z domu z powodu kiepskich warunków na drogach i strasznego zimna. |
Chyba nadal nie kumasz. Jak ktoś by chciał być w sobote to by był. Pogoda to nie wytłumaczenie. Już nie w taką pogode spoty sie odbywały. Czy w tamtym roku zimy nie było?? Było równie dużo śniegu i mrozu jednak spoty były. Widać mimo przegłosowania tego w ankiecie ludziom sobota nie pasuje.
Morfi - 16-12-2010, 16:05
Bo to było zastaw sie a postaw się.
Trzeba sie bedzie do czestochowy wyprowadzić
mjsystem - 16-12-2010, 21:39
Cytat: | Krew mnie zalewa jak czytam te głupoty. Ile razy zdarzyło się tak, że na spocie były dwie - trzy osoby!? I mówię tutaj o niedzielnym wieczorze. Dalej - w tym samym miejscu, miesiąc po frekwencji 2 (słownie: dwa) padł nasz absolutny rekord frekwencji. Od razu przekreślacie sobotni wieczór? Dlaczego? Bo nikomu się nie chciało ruszać z domu z powodu kiepskich warunków na drogach i strasznego zimna. Dlaczego do tej pory nikt nie robił scen po tym jak przyjechał na spot i nikogo nie zastał?
_________________ |
Kuzi i to właśnie była dziecinada... Z całym szacunkiem szkoda mi czasu na wyjazdy typu chybił-trafił... Z przyjemnością spotkam się w gronie MM , poznam fajnych ludzi i miło spędzę czas. Natomiast jeżdżenie dla zasady lub idei? Nie będę robił "scen" lecz po prostu nie będę przyjeżdżał na takich zasadach...
Anonymous - 16-12-2010, 22:32
Tak było zawsze i tak też pozostanie...
krzychu - 16-12-2010, 22:51
kuzi napisał/a: | Tak było zawsze i tak też pozostanie... |
Chyba chodzi o to żeby się ludzie zadeklarowali kto będzie i tyle
misjonarz. - 16-12-2010, 23:13
normalnie jak dzieci... kto mógł/chciał to przyjechał i koniec tematu. jest ustalony termin i miejsce to się do tego dostosujmy.
racer1972 - 20-12-2010, 12:12
AGA w piątek pewien ojciec w Sączowie też pociągnął terenówką sanki z dziećmi - efekt znamy z telewizji (jedno nie żyje,drugie walczy o życie) więc zanim się czymś takim pochwalisz pomyślę trochę...
JCH - 20-12-2010, 12:39
racer1972 napisał/a: | więc zanim się czymś takim pochwalisz pomyślę trochę... | racer1972, zanim coś napiszesz pomyśl trochę i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora
Znajdź słowo klucz w poście Agi - stawiam piwo. Grzane.
Aga - 20-12-2010, 13:26
JCH napisał/a: | racer1972 napisał/a: | więc zanim się czymś takim pochwalisz pomyślę trochę... | racer1972, zanim coś napiszesz pomyśl trochę i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora
Znajdź słowo klucz w poście Agi - stawiam piwo. Grzane. |
dokładnie
choć ja za pisanie głupot nie stawiam piwa...
bumbum - 20-12-2010, 18:21
Nie chcę się wplątywać w dyskusje ale na zdrowy rozsądek mając możliwość spotkać się ze znajomym czy rodziną w sobotę mając przy tym możliwość kilku kieliszków (jazda autem odpada) miałbym jechać do Siemianowic na 19 żeby zjeść kawałek pizzy i przepić cola? Soryy ale ja odpadam...
Dlatego wg. mnie Niedziela jest bardziej optymalnym rozwiązaniem który jak pamiętam - funkcjonował.
Ostatnio nie bywałem z różnych względów, spowiadać się nie będę, bądźmy dorośli i szanujmy czyjeś prywatne życie, także własne. Nie znaczy to jednak że nie mam ochoty a jeśli siły wszechświata mi pozwolą a jednocześni czas będzie dla mnie łaskawy to chętnie bym przyjechał pogaworzyć, niestety nie wiem czy zdołam się dowiedzieć gdzie.
Co do organizacji, to jeśli powstał już nowy temat comiesięcznego spotkania w Katowicach bo przecież stary temat był już "za stary?" to pierwszy post winien zawierać w sobie datę, miejsce oraz czas!
Nadal nie rozumiem ki diobeł tkwi w tej nieszczęsnej SCC że tak stamtąd chcecie uciekać, ale nie oczekuje odpowiedzi od nikogo, bo obawiam się że to może pociagnać za sobą nowy długi wątek, który trzeba będzie przenosić, wynosić, kasować, a po co to na co to komu...
Pozdrawiam
ps. jak temat nie zostanie zmieniony to może tym razem będę bardziej na bieżąco z terminami
|
|
|