To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka

mabda - 22-03-2011, 16:53

Juiceman napisał/a:
Po żółtym czepku z koroną xD :wink:

a nieprawda! :P w pt planuje znowu miec dyzur w rejestracji :D jak rok temu :D i mam nadzieje, ze sie uda :D

MITSI, w pokojach nie bedzie nudno, bo pewnie bedziesz tam tylko przekimac chwile, o ile w ogole do niego dotrzesz :D

stary alfer - 22-03-2011, 16:55

mabda napisał/a:
w pt planuje znowu miec dyzur w rejestracji

W piątek lekarz raczej nie będzie potrzebny. Jeśli można to wnioskuję o przeniesienie dyżuru na niedzielę rano. :mrgreen:

Chętnie przyjmę glukozę dożylnie :p

MITSI - 22-03-2011, 16:56

haha... ADA ,MABDA Bardzo miło Was poznać! po czepku czy koronie jestem tolerancyjna.
AGA ,MABDA to pewnie Wasze gwiazdy Panowie..? też miło bedzie poznac dystrybucje!!

Juiceman - 22-03-2011, 16:59

stary alfer napisał/a:

Chętnie przyjmę glukozę dożylnie :p

O okładzie zapomniałeś napisać :mrgreen:

stary alfer - 22-03-2011, 17:01

Juiceman napisał/a:
O okładzie zapomniałeś napisać

Okładać to mnie będzie Żona jak zadzwonię, że zostaję jeszcze jeden dzień gdyż jestem niewyspany i nie mogę wracać :D

Juiceman - 22-03-2011, 17:03

stary alfer napisał/a:
Juiceman napisał/a:
O okładzie zapomniałeś napisać

Okładać to mnie będzie Żona jak zadzwonię, że zostaję jeszcze jeden dzień gdyż jestem niewyspany i nie mogę wracać :D

Żeby tylko jeden dzień ; ) Co zemną się nie napijesz :twisted: :wink:

stary alfer - 22-03-2011, 17:04

Juiceman napisał/a:
Co zemną się nie napijesz

No mam nadzieję, że w piątek będę pił to kolorowe z Tobą :P

mabda - 22-03-2011, 17:10

stary alfer, rejestracja uczestników zlotu raczej w niedzielę rano nie będzie potrzebna :P chyba że do oszacowania strat w ludziach :P

MITSI - nie jestem niczyją gwiazdą, ale forumową księżniczką jak najbardziej :D PRAWDZIWĄ KSIĘŻNICZKĄ w dodatku :D

MITSI - 22-03-2011, 17:10

JUICEMAN mam rozumieć, że na zlocie poznam Cie po twoim pieknym AUtku??? hmmmm... musze przyznac, że zaimponowałes mi!!, a może faktycznie chcesz znac moje zdanie??
Juiceman - 22-03-2011, 17:12

stary alfer napisał/a:
Juiceman napisał/a:
Co zemną się nie napijesz

No mam nadzieję, że w piątek będę pił to kolorowe z Tobą :P

No jasna oczywistość ; ) tym razem trzeba nad tym pomyśleć bo wtedy poszło 5 litrów xD ( z czego 4 w jedno posiedzenie....)

[ Dodano: 22-03-2011, 17:14 ]
MITSI napisał/a:
JUICEMAN mam rozumieć, że na zlocie poznam Cie po twoim pieknym AUtku??? hmmmm... musze przyznac, że zaimponowałes mi!!, a może faktycznie chcesz znac moje zdanie??

No jasne, zawsze będzie pretekst żeby coś poprawić w Galu ;]

stary alfer - 22-03-2011, 17:16

Juiceman, zasadniczo ten kolor trochę mnie przeraża, ale czego się nie robi żeby było miło :mrgreen:
mabda napisał/a:
rejestracja uczestników zlotu raczej w niedzielę rano nie będzie potrzebna chyba że do oszacowania strat w ludziach

A to taka rejestracja...:P

Istnieje duża szansa, że straty mogą być, kilka osób pewnie zostanie uznanych za zaginione, ale nie martwmy się na zapas :P

mabda - 22-03-2011, 17:17

no taka, taka :D
póki ja nie zaginę to straty można pominąć :P

MITSI - 22-03-2011, 17:18

mabda, -Rozumie Ksieżniczka jest tylko jedna to ja moge być gwiazda! a AGA to kto??
mabda - 22-03-2011, 17:21

Aga to Aga :D
zrozumiesz kiedy ją poznasz :D

pamar - 22-03-2011, 17:23

MITSI,...
Aga napisał/a:
Don't start with me! ;-)
Bu-x2 może być niebezpiecznie ;)