To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Wybory Samorządowe 2006-11-12

Cezar - 09-11-2006, 21:17

Na wybory pojde, na moj glos moze liczyc obecny prezydent Olsztyna. Jako jedyny wydaje mi sie normalny :wink:
Co do reszty stolkow, to okaze sie przy urnie. :P
Moze i tak byc, ze zaglosuje tylko na prezydenta :|

W skali kraju jestem za PO :D

Student - 10-11-2006, 07:20

Może widzieliście ale Biały rulez:

http://youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM

Miłego oglądania. :lol:

akbi - 10-11-2006, 08:12

Student, ostatnie 10 postów było własnie o tym super kandydacie na prezydenta Białej :wink:
Student - 10-11-2006, 08:33

Ok. sory za wpadę ale gościu jest THE BEST
stanik - 10-11-2006, 11:38

http://kononowicz.pl

filmy, wywiady, program... :)

Pozdrawiam

akbi - 10-11-2006, 12:03

Ja myślałem, że to jakieś jaja z tym Kononowiczem, a on naprawdę kandyduje :shock: :shock: :shock:
…no ale jak Leperowi się udało, a przypuszczam, że to jednak nie jest najgłupszy polityk, to czemu Kononowicz ma się czuć bez szans

Tutaj link - Wybory Prezydenta Miasta Białystok. Poz nr 4 :shock: :shock: :shock:
http://wybory2006.pkw.gov...d=206101&type=0

sruba - 10-11-2006, 12:29

nie ma sie co podniecac tym bialostockim kandydatem.
lepiej popatrzcie na show premiera - ktos sie pomylil w fabryce lekow (nie powinno sie to zdarzyc, ale sie zdarzylo, nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, nikt na szczescie nie zmarl), wiec premier zamknal cala produkcje i oglosil, ze winna jest III RP. chyba po wizycie w GB, doszli z bratem do wniosku, ze jeszcze kogos tam mozemy wyslac, bo ci co wyjechali to malo...

Grześku - 10-11-2006, 12:36

Całe lata ludzie uczyli się strzelać do kaczek w wesołych miasteczkach i cała ta nauka poszła w las...
Razem z wesołym miasteczkiem

sruba - 10-11-2006, 19:44

Drodzy !
z tego pana z Bialego nie ma sie co smiac ! gosc padl ofiara brudnej polityki...:
Cytat:

Kononowicza wystawił Czeczetkiewicz,który przez kilka lat był szefem
Weszpolaków w Białymstoku. Czecztetkiewicza w koncu wywalili z MW, bo na
zlecenie PiS rozbijał i kompletnie komromitował Weszpolaków, głosząc jawnie
fasztystowskie hasła. Ostatnio ta kreatura zakotwiczyła u Bubla. Wystawił
chorego psychicznie Kononowicza, żeby uciec od jakiejkowliek odpowiedzialności za chuligankę wyborczą, która uprawiaja na przykład zaklejąc plakaty jak leci. Skomroimitowała sie PKW, że zarejstrowała takiego nieszczęśnika.

Anonymous - 10-11-2006, 20:30

cns80 napisał/a:
Chooper napisał/a:

[ Dodano: 09-11-2006, 05:38 ]
a ja cały czas ne mogę z tekstu "..tak zrobię, że nic nie będzie..." :lol:

Ja też się pokładam ze śmiechu jak to mówi :lol: :lol: :lol: .
Pytanie do ekipy z Białego :
Czy chcielibyście się zamienić za Marcinkiewicza ? Gratis dołożymy kilka powiatów. Tylko Wyszkowa nie oddamy, bo slo_mo by nam tego nie wybaczył :)

Masz rację, nie wybaczyłbym oj nie :twisted: pozdro :wink:
Ja głosuję na PO, widząc co dzieje się w naszym kraju tylko ****** oddadzą głos na PiS.

szczeslaw - 10-11-2006, 22:31

slo_mo napisał/a:
Ja głosuję na PO, widząc co dzieje się w naszym kraju tylko ****** oddadzą głos na PiS.

Gratuluję wyjątkowej elokwencji...
Sorry ale możemy tutaj mówić różne rzeczy, wieszać psy na politykach ale ten tekst jest poniżej krytyki.
Jeszcze parę takich "argumentów" to kto wie, czy nie zagłosuję na PiS...

Anonymous - 10-11-2006, 22:41

Pan Krzysztof Kononowicz robi furore juz w calej Polsce - zycze mu powodzenia w wyborach :D
Anonymous - 10-11-2006, 22:45

szczeslaw napisał/a:
slo_mo napisał/a:

Gratuluję wyjątkowej elokwencji...

Dziękuję, po prostu nazywam rzeczy po imieniu.
Chcesz głosować na PiS to głosuj - masz wolną wolę i nic mi do tego 8)

szczeslaw - 10-11-2006, 22:58

slo_mo napisał/a:
Dziękuję, po prostu nazywam rzeczy po imieniu.

Nie nazywasz rzeczy po imieniu, tylko obrażasz ludzi o innych poglądach niż twoje.
Do tego burdelu, który mamy teraz doprowadziły wszystkie kolejne rządy po 89r. A do utrzymania tego stanu wydatnie przyczynia się obecna opozycja w tym PO. PiS oczywiście też, ale nie tylko on jest winny.
I dlatego m.in. nie głosuję ani na PiS ani na PO bo tak naprawdę żadne z nich nie gwarantuje większych zmian w tym kraju.

Anonymous - 10-11-2006, 23:18

szczeslaw napisał/a:
Nie nazywasz rzeczy po imieniu, tylko obrażasz ludzi o innych poglądach niż twoje.
Do tego burdelu, który mamy teraz doprowadziły wszystkie kolejne rządy po 89r. A do utrzymania tego stanu wydatnie przyczynia się obecna opozycja w tym PO. PiS oczywiście też, ale nie tylko on jest winny.
I dlatego m.in. nie głosuję ani na PiS ani na PO bo tak naprawdę żadne z nich nie gwarantuje większych zmian w tym kraju.

Nikogo nie obraziłem, a gwiazdki celowo umieściłem żeby każdy mógł wstawić tam swój epitet (lepszy lub gorszy) - sam sobie duuużo dopowiedziałeś.
Pozatym gratuluję osobom które oddały swoje głosy w wyborach prezydenckich na Kaczkę, faktycznie prezydenta mamy przedniego - zero prezencji i elokwencji w wypowiedziach, otwarte popieranie bliżniaka "...zrobię wszytsko żeby PiS utrzymał się u władzy.." cytat, przemożna chęć stworzenia państwa policyjnego (kto nie jest z nami jest przeciwko nam!) i nawet żona która z reklamówką w ręku u boku męża odwiedza pezydentów innych państw nie powinna chyba aż tak dziwić.
Zrozumcie mnie dobrze, nie lubię polityki, nie należałem i nie należę do żadnej partii i nie jestem ani za lewicą ani za śrokiem czy też prawicą - jestem po prostu za normalnością!!!