Małopolskie - Nieoficjalne i spontaniczne spotkanie ze znajomymi 18,06
Jackall - 16-06-2011, 22:08
Nie rób mi smaka bo jak będę musiał jechać to pewnie węgiel jeszcze się dobrze nie rozżarzy
sveno - 16-06-2011, 22:19
Węgiel pewnie nie, ale puszkę to pewnie zdążymy otworzyć
Jackall - 16-06-2011, 23:02
Chyba Ty zdążysz bo przecież wiesz że ja nie mam kierowcy
sveno - 16-06-2011, 23:04
Jackall napisał/a: | Chyba Ty zdążysz bo przecież wiesz że ja nie mam kierowcy | hmm to już po puszce Tigera nie można prowadzić?
wojzi - 17-06-2011, 00:22
Jackall napisał/a: | wojzi napisał/a:
Za to wniosek na przyszłość: Trzeba się zawsze spotykać w miejscu, w którym realia pogodowe nie mają zbyt wielkiego znaczenia.
Albo umówić się w jakimś miejscu i dopiero jak przybędą wszyscy (trzeba by wtedy zrobić listę zadeklarowanych osób) podejmujemy decyzje czy jedziemy w punkt A czy B. Tylko tu problemem byłoby że nie wszyscy przyjeżdżają na początek spota ale jak coś to zawsze można się nr tel wymienić. |
A co z nowymi, którzy przeczytają o spocie na forum albo stronie klubowej i stwierdzą: "Spróbuję" i się pojawią jakiś czas po zapowiadanym początku spota, a tam zong, bo ludków nie ma, bo sobie gdzieś pojechali, tylko nie wiadomo gdzie?
Mr V - 17-06-2011, 02:01
sveno napisał/a: | prognoza się zmieniła, deszcz ma być do 15 później zacznie się przejaśniać spotykamy się tak jak było ustalone, nie wiem jak wy, ale ja się napaliłem na ta karkówkę |
Jak mnie zmoczy przez Twoje prognozy na rowerze to normaalnieeee....
Tomek - 17-06-2011, 08:23
sveno napisał/a: | hmm to już po puszce Tigera nie można prowadzić? |
teraz jest Black
a co do spota, to nie zmieniamy terminu
Sveno wszystko zorganizował i chwała mu za to,
z cukru nie jestescie - ludzie - wiec pare kropelek wam nie zaszkodzi
poza tym troche optymizmu jeszcze bedzie słonce
Marcin-Krak - 17-06-2011, 08:58
tomek84 napisał/a: | z cukru nie jestescie - ludzie - wiec pare kropelek wam nie zaszkodzi |
Ostatnie opady w naszym kraju powiedzmy sobie są dość mokre
Więc ogólnie jak będzie padało lub się zanosiło na to - to mnie nie będzie - bo autem mi się nie chce jeździć - jestem samochodowym leniem ostatnio i dbam o środowisko - przecież nie napiszę, że nie stać mnie na paliwo
wojzi - 17-06-2011, 13:19
Marcin-Krak napisał/a: | jak będzie padało lub się zanosiło na to - to mnie nie będzie - bo autem mi się nie chce jeździć - jestem samochodowym leniem ostatnio i dbam o środowisko - przecież nie napiszę, że nie stać mnie na paliwo |
Może podwieźć??
Jackall - 17-06-2011, 17:19
Wojzi dlatego sam napisałem że ten pomysł jest przekombinowany
Marcin jak jesteś samochodowym leniem to trzeba było sobie brykę z automatem kupić - takie są jeszcze bardziej oszczędne
Mr V - 17-06-2011, 21:02
Jackall napisał/a: | Wojzi dlatego sam napisałem że ten pomysł jest przekombinowany
Marcin jak jesteś samochodowym leniem to trzeba było sobie brykę z automatem kupić - takie są jeszcze bardziej oszczędne |
Ehe moje 13l na 100 km jest tego czystym i prawie żywym przykładem
Jackall - 17-06-2011, 21:12
Mr V czyli spalanie mamy mniej więcej na podobnym poziomie i jest to jak najbardziej żywy przykład na to, że nawet w takim małym miejscu jak zbiornik paliwa może się tworzyć prawdziwe tornado
Mr V - 17-06-2011, 21:15
Jackall napisał/a: | Mr V czyli spalanie mamy mniej więcej na podobnym poziomie |
Mam nadzieje, że po naprawie skrzyni spalanie spadnie przynajmniej do 10 Marzenia ściętej głowy :]
Marcin-Krak - 17-06-2011, 21:20
To nie o spalanie chodzi - to chodzi o to, że jakoś jazda po Krakowie samochodem wywołuje o mnie podniesienie się poziomu zdenerwowania, stresu itp itd - a moja pani kardiolog nakazała mi wystrzegać się tego
Na rowerze też się stresuję - jak mnie wszyscy chcą przejechać, albo zepchnąć z drogi - ale rower mnie jednak relaksuje szybko
Oby pogoda była
Mr V - 17-06-2011, 21:23
Nie wie ktoś, czy Fargo się pojawi ?
|
|
|