To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Mitsubishi Elbetreffen 2012

mjsystem - 19-01-2012, 12:19

sveno napisał/a:
kilka kucyków więcej, odpycha się z czterech łapek, ale najbardziej ciekawi mnie to jak się prowadzi auto, które skręca też tylnymi kołami

Sam chętnie zobaczę, więc... chyba mamy kierowcę :P

Wojciech Bogacz - 19-01-2012, 15:38

sveno napisał/a:
kilka kucyków więcej,

Na papierze na pewno - a jak odczujesz to jestem ciekaw, na LPG niestety -20KM jak nie więcej :( Instalacja wymaga lekkich poprawek i będzie OK pewnie - liczę, że do zlotu uda się to ogarnąć.
sveno napisał/a:
odpycha się z czterech łapek

Na jedynce tak do 6000 rpm nieżle wgniata w fotel :) )) Pasażerowie też mają uciechę hehe.
sveno napisał/a:
ale najbardziej ciekawi mnie to jak się prowadzi auto, które skręca też tylnymi kołami

To się na pewno dowiesz - w sumie będę wniebowzięty jak w Wierchomli będzie niewielka pokrywa śnieżna i mrozik tak z 5 stopni - idealne warunki dla takiego autka więc będzie można potestować hehe.
sveno napisał/a:
sądzę, że do tak poważnego tematu trzeba będzie otworzyć większy kaliber

Zobaczymy jak wyjdzie, cośtam na pewno dziabnę ale bez przesady bo będziecie mnie musieli taszczyć na łóżko ;)

Mateusz_eclipse - 19-01-2012, 17:59

Jest juz zaplanowana dokladna trasa ?? Chetnie sie przyłącze ale niewiem przez jakie miejscowosci jedziecie...
Mateusz_eclipse - 19-01-2012, 17:59

Jest juz zaplanowana dokladna trasa ?? Chetnie sie przyłącze ale niewiem przez jakie miejscowosci jedziecie...
Juiceman - 19-01-2012, 18:28

Do najbliższej autostrady :-)
Wojciech Bogacz - 19-01-2012, 21:36

Juiceman napisał/a:
Do najbliższej autostrady

He he - nooo - ja tam muszę sobie depnąć z ciekawości troszkę i zobaczyć co jest co :)

Co do konkretów trasy to Google Maps pokazuje, że z Krakowa można na Brzesko jechać, potem Nowy Sącz a potem już na miejsce.

Lub opcja druga - Lubień, Mszana Dolna, Stary Sącz i na miejsce... - jest też wiele innych ale w sumie lepiej jechać takimi drogami, co będą względnie pewne :) Ja tam mało jeźdżę poza mój region więc jak ktoś się orientuje to czekamy na propozycje.

sveno - 19-01-2012, 22:06

Mateusz_eclipse, piszesz o Wierchomli czy tym zlocie w niemcowni? :) Wojciech Bogacz, to napewno nie ten temat na tą trasę :)
Wojciech Bogacz - 20-01-2012, 12:47

sveno napisał/a:
Wojciech Bogacz, to napewno nie ten temat na tą trasę

Coś mi się widzi, że się przepracowuję heh... Muszę się pilnować co piszę 8)

Mateusz_eclipse - 22-01-2012, 21:47

sveno napisał/a:
Mateusz_eclipse, piszesz o Wierchomli czy tym zlocie w niemcowni? :) Wojciech Bogacz, to napewno nie ten temat na tą trasę :)

niemcowni

[ Dodano: 22-01-2012, 21:56 ]
i najlepiej jak by ktos wrzucil zdjecie dokladnej trasy , łatwiej bedzie

mjsystem - 23-01-2012, 07:47

Spotykamy sie na odcinkach A4 w stronę niemcowni, jak komu po drodze, z tego co widzę, to przystanek Wrocław obowiązkowy :mrgreen:
Wojciech Bogacz - 23-01-2012, 10:08

mjsystem napisał/a:
przystanek Wrocław obowiązkowy

Podoba mi się ten pomysł :)

mjsystem - 23-01-2012, 19:43

Wojciech Bogacz napisał/a:
Podoba mi się ten pomysł

Tak, tak, po drodze jeszcze mnie zabierzesz z Katowic :mrgreen:

Damiano78 - 24-01-2012, 09:01

ok email poszedl z rejestracja :mrgreen:
z tego co widze ( http://www.mitsubishi-fan...T_List_2012.htm ) chyba będą AŻ :!: trzy GRANDISy :P razem z moim :mrgreen:

Wojciech Bogacz - 24-01-2012, 15:24

Damiano78 napisał/a:
z tego co widze ( http://www.mitsubishi-fan...T_List_2012.htm ) chyba będą AŻ trzy GRANDISy razem z moim

Na to wygląda... ja tam jestem ciekaw ile będzie Galantów E88A... z tego co widzę na razie żadnego... Byłby niezły dym jakbym był jedyny :P

Tomek - 24-01-2012, 15:30

Wojciech Bogacz napisał/a:
Byłby niezły dym jakbym był jedyny

wygrasz konkurs na najładniejsze i najlepsze E88A