To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot in Lublin

Chooper - 30-09-2005, 23:46

a ja jestem na 50%, jeszcze musze sie dokładnie dowiedzieć jak ze szkołom u mnie i z robotą....
Matejko - 01-10-2005, 01:05

borecki napisał/a:
Matejko napisał/a:
czy musze potwierdzac swoja obecnosc?? :P

potwierdzisz osobiscie jutro jak bede w Kaliszu :mrgreen:

hmmm ty chcesz do domu wrocic na niedziele ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 02-10-2005, 23:01

no tak .chyba zaczne czesciej tu zagladac bo znowu nic nie wiem :-(
Anonymous - 02-10-2005, 23:07

Piotrus ja Ci wszystko powiem jak przyjade tylko nie mialem ostatnio czasu :P
Anonymous - 03-10-2005, 12:17

No to w takim razie i ja sie dopisuje do listy !!!!
Ostatni numer widziałem 10 wiec moge być 11 ;)

a kiedy można sie spodziewać jakiś info o noclegu czy cus??
pozdro
DominoS

Rafal_Szczecin - 03-10-2005, 13:00

takie info i zarazem pytanko,
rozwazamy z Zacharem dwie mozliwosci przyjazdu.

pierwsza to wyjazd pociagiem ze szczecina w piatek o godzinie 23 , w warszawie mamy przesiadke na ktora musimy zdazyc w ciagu 14 minut, bo inaczej pociag jedzie bez nas ;) lecz juz tutaj jak by co to Hubus lub Young powiedzieli ze jak cos to nas podwioza lecz wolimy liczyc na siebie i wtedy jak by sie wszystko zgralo to o godzinie 9 rano bylibysmy w lublinie .

druga opcja to wyjazd pociagiem ze szczecina w piatek lecz o godzinie 8, wtedy pociag jedzie bez przesiadek i wtedy w lublinie bylibysmy ok godziny 18 (NADAL JEST PIATEK)

i takie pytanko czy nie byloby problemu gdybysmy przyjechali wlasnie w piatek ?? czy mielibysmy gdzie przenocowac/zwiedzic lokale/lublin ??
pozdrowka i czekamy na odpowiedz

polsaler - 03-10-2005, 15:28

Witam mam gorąccccą prośbę aby chętni na przyjazd do Lublina sprecyzowali swoje zamiary i potwierdzili przyjazd . Zwłaszcza chodzi o fakt czy przybędą sami czy też zamierzają zabrać ze sobą osoby towarzyszące . Potrzebne mi to jest żeby zaplanować ewentualna możliwość noclegów u mnie w domciu.

Jutro o 18.00 mamy wewnętrzny spotek w Lublinie i ustalimy już konkrety .

Acha Rafał - żadnych problemów z niczym nie będzie ! Możecie przyjechać nawet w czwartek !!!! :P

Pozdrawiam

young - 03-10-2005, 15:33

O.K. to ja pierwszy.

Jadę do Lublina w piątek 21,10,2005 po pracy ok. godz. 17,00-18,00 i będę bez kobity.
na 100 %

pzdr.

Rafal_Szczecin - 03-10-2005, 16:17

jade ze szczecina do lublina:D hihih niestety PKP bo mis ma wolne ;)

tak wiec jeszcze jedno zadanie dla lublinian - odbior mnie i zachara z dworca 8) najlepiej jakims GTi (hehe jakie skromne wymagania :P )

na pewno w piatek najprawdopodobniej tym z rana (o 8 ) bo jest bez przesiadek i wtedy w Lublinie bylibysmy ok 18.

to sie ciesze ze nie bedzie problemu z wczesniejszym przyjazdem :)
dam Ci jeszcze Polsalerku znac co i jak.

ps. a przyjechanie w czwartek tak nie zbyt bo lekcje mam , w piatek tez ale wiesz, szkola nie zajac nie ucieknie 8)

moge juz tez napisac za

ZACHARA
bo on jedzie razem ze mna ;) (nawet mi spiwor zalatwil :P hihihih) oj bedzie sie dzialo bedzie :D

aha

jade na 100%

Anonymous - 03-10-2005, 16:23

Tak jak powiedzial Rafal my jestesmy na 100% a nawet na 200% a co do przyjazdu to raczejnedziemy leciec rano bo bez przesadek tylko bedzie musial ktos nas wieczorem odebrac

Kolejna sprawa spiwory mamy wiec gdzie padne tam spie ewntualnie spiworem sie nakryje

Jak cos to podaje swoj nr kontaktowy 500 254 979 jezeli szkoda wam kasy na moje gadnaie to puszczac smsa z info kto i w jakiej sprawie mam a oddzwanac bo i za moje rozmowy placi firma <lol>

i wszystko pozdrawiam
do zobaczenie w lublinie koledzy

piwkotom - 03-10-2005, 16:41

Ja jade na 100% (na dzisiaj chyba ze cos superextrapilnego mi wypadnie nagle ale tego nie zakladam) w piatek podobnie jak Adam ale na pewno razem nie dotrzemy (nie mam piatki) ale dam se rade ;) i bede sam, znaczy bez kobity, ale chetnia jakas przyjme :mrgreen:
Anonymous - 03-10-2005, 16:49

Wlasnie sie dowiedzialem od moje mamusi ukochanej ze jestem jebutnie pierd*****ty i niemam naco kasy wydawac tylko jezdzic po calej polsce na imprezy weekendowe ( moja mama zawsze ma dosyc mojich wyjazdow poniewaz latam na zloty do roznych miast nawet czechy i niemcy staram sie co roku zaliczac)

A co sie tyczy mojej kobiety to jeszcze niewie ze jade do Lublina wiec bede musial ja dzis uswiadomic o mojim wylocie na weekend.

Matejko - 03-10-2005, 16:50

tak dla potwierdzenia na pewno bede,
co do noclegu to moze jest tam w lublinie jakis hotel ze znizka dla studentow?? w kaliszewie jest jeden hotel w ktorym normalnie pokoj ponad 100, a dla studentow 25zl doba, albo jakis akademik i nocleg z glowy :D

Rafal_Szczecin - 03-10-2005, 18:42

a ja mam takie szczescie ze moja kobieta jedzie ze mna (czyt.Zachar ;) )
piwkotom - 03-10-2005, 18:57

Rafal_Szczecin napisał/a:
a ja mam takie szczescie ze moja kobieta jedzie ze mna (czyt.Zachar ;) )

buhaha no to poszalejecie :lol: :mrgreen: