To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT

xylen - 14-09-2011, 10:40

Xsystoff napisał/a:
Sie ciezko pracuje, a nie w tematach OT spamuje ;)

xylen jak sie jezdzi z CVT ? Bo opinie sa skrajne...

dla mnie super, generalnie należę do wygodnych ludzisków i w małej cytrynce C3 też mam automat z manetkami...
wajchowanie w mieście w tych naszych cholernych korkach jakos mnie nie kręci
na trasie..zawsze można wrzucić tryb manualny brakuje tylko pedału sprzęgła

no i najwazniejsze..szanowana małżonka róniez jest uzytkownikiem..więc wszystko jasne :lol:

sumując ..dla mnie super rozwiązanie i ja polecam ale to tylko subiektywne zdanie

Jaro1974 - 14-09-2011, 10:42

Powitać zaprzyjaźnione województwo zachodniopomorskie :wink:
winnipool - 14-09-2011, 10:44

A to i ja się przywitam. Dzień dobry :)
xylen - 14-09-2011, 10:46

Witam rodzinne strony:)
volve - 14-09-2011, 10:55

Witamy, witamy zaprzyjaźnionych maniaków z Lubelskiego ;)

alfred-> nie lubię HH, więc nie włączam klipu :P

xylen - 14-09-2011, 11:04

Po ostatniej wycieczce do Koziego Grodu wróciłem lekko zaszokowany ....kto tam wymyślił ronda ze światłami :evil: ..trzeba go było do Szczecina przysłać!! u nas jest ich od z...i na żadnym świateł nie ma :lol:
Xsystoff - 14-09-2011, 11:07

volve napisał/a:

alfred-> nie lubię HH, więc nie włączam klipu :P

Szkoda, bo bardzo fajny kawalek. Ja tez nie przepadam za HH jakos wybitnie ale Łona, OSTR czy Eldo to trzeba posluchac ;)

Seichan - 14-09-2011, 11:13

xylen napisał/a:
Po ostatniej wycieczce do Koziego Grodu wróciłem lekko zaszokowany ....kto tam wymyślił ronda ze światłami :evil: ..trzeba go było do Szczecina przysłać!! u nas jest ich od z...i na żadnym świateł nie ma :lol:

Jak nie było sygnalizacji, to mało kto zwalniał przed rondem, bo dojeżdżając widać było z daleka, czy ktoś jedzie czy nie, a nawet jak jedzie, to przecież się zdąży. I wiele osób na takim mysleniu straciło swoje samochody, bo znienacka pojawiał się ktoś na tym rondzie i bum. A że wypadków zaczęło się mnożyć, ktoś wpadł na pomysł umieszczenia sygnalizacji na rondzie :roll:
I fakt, mało zostało u nas rond bez sygnalizacji..

volve - 14-09-2011, 11:16

Heh...a ja wszystkie kolizje jakie miałem, to zawsze na skrzyżowaniu sterowanym światłami :D
Yoshiko - 14-09-2011, 11:18

stary alfer napisał/a:
Wrzucam jeszcze świeży klip Łony.

Mooc jak zwykle.

Polecam niezaznajomionym ze jego twórczością.

ja jak zwykle nic posłuchać nie mogę

inwestycja w głośniki w pracy spadła w czarną czeluść :(

Xsystoff - 14-09-2011, 11:20

volve napisał/a:
Heh...a ja wszystkie kolizje jakie miałem, to zawsze na skrzyżowaniu sterowanym światłami :D

Ty to jestes pechowy do tych duzych skrzyzowan w SZN :P

volve - 14-09-2011, 11:25

Taa...na placu Żołnierza miałem kolizję parę dni przed jego zamknięciem :D

Dobra, dostałem szybką akcję do zrobienia w pracy, więc się póki co odlogowuje ;)

xylen - 14-09-2011, 11:31

Właśnie to mnie bardzo zaskoczyło i powiem szczerze że na kilku pojęcia nie miałem jak to kurna pokonać, jedno na Czechowie chyba z dwa razy objechałem żeby zjechać :D u nas dzięki temu że jest ich dużo i nie ma sygnalizacji jakoś da się w mieście jeździć i wszelkie korki dość sprawnie się pokonuje..czy na rondach jest więcej wypadków..chyba nie, owszem stłuczek widać ale to jest raczej spowodowane brakiem umiejętności jeżdżenia po rondzie i ciągłym trzymaniem się co niektórych tylko jednego zew pasa..najlepszy numer jaki mi sie przydarzył to jadąc trzecim, wewnętrznym pasem jednym z rond Szczecina nagle pojawił mi sie przeciwnik maska w maske jadący tym pasem co ja tylko że ...w drugą stronę :D jakas dziwna rejestracja chyba z Tarnowa trochę by wyjasniła zjawisko że ktoś wpadł na pomysł aby wjechać na rondo w lewo ale w dodatku przeciwnik wyskoczył ze swojego rumaka z wielkimi pretensjami do mnie że jak ja pod prąd..normalnie zgłupiałem i chwilę trwało zanim doszedłem do siebie :D , inni użytkownicy byli również zaskoczeni a najbardziej smerfy akurat nadjeżdżające, mieli ubaw próbując go jakoś zawrócić na placu lotników...
Yoshiko - 14-09-2011, 11:31

volve napisał/a:
Dobra, dostałem szybką akcję do zrobienia w pracy, więc się póki co odlogowuje ;)

volve no weź się ogarnij - robota nie zając :wink:

Xsystoff - 14-09-2011, 11:33

Gdyby nie te ronda szczecinskie w centrum miasta to bysmy stali w jednym wielkim korku, a tak w miare sprawnie sie po nich jezdzi, ja je lubie ;)