Sport - Inne - Największy sukces Agnieszki Radwańskiej
yalook - 06-07-2012, 11:20
jutro może być pięknie: zwycięstwo w Wimbledonie da Agnieszce awans na 1 miejsce w rankingu. ten mecz trzeba zobaczyć
Marcin-Krak - 06-07-2012, 11:24
yalook napisał/a: | ten mecz trzeba zobaczyć |
No właśnie - o której i gdzie, ktoś coś wie, bo mi się nie chce szukać
A nigdzie nie piszą tego ... wiem, że pogoda może komplikować sprawę
yalook - 06-07-2012, 12:03
Marcin-Krak napisał/a: | yalook napisał/a: | ten mecz trzeba zobaczyć |
No właśnie - o której i gdzie | jutro - w sobotę. Prawdopodobnie o godz. 15:00 w polsat sport
Marcin-Krak - 06-07-2012, 12:06
yalook napisał/a: | jutro - w sobotę. Prawdopodobnie o godz. 15:00 w polsat sport |
Eurosport nie ma praw do tego ?
JCH - 06-07-2012, 12:25
Marcin-Krak napisał/a: | yalook napisał/a: | jutro - w sobotę. Prawdopodobnie o godz. 15:00 w polsat sport | Eurosport nie ma praw do tego ? | W tym czasie w Eurosporcie priorytet ma Tour de France Powinieneś o tym wiedzieć
Marcin-Krak - 06-07-2012, 12:34
JCH napisał/a: | W tym czasie w Eurosporcie priorytet ma Tour de France Powinieneś o tym wiedzieć |
Nie lubię oglądać jak inni jeżdżą - wolę sam
JCH - 06-07-2012, 12:41
Marcin-Krak napisał/a: | Nie lubię oglądać jak inni jeżdżą - wolę sam | A ja lubię Człowiek się tak wtedy nie poci, nie dyszy....
No i zawsze wygrywasz etap
EOT
yalook - 06-07-2012, 13:52
przed chwilą sprawdziłem: transmisja sobotniego finału Radwańska - Williams znalazła się w ramówce polsat sport extra od godz. 15:00 do 18:00
Bizi78 - 06-07-2012, 17:47
W TdF na Eurosporcie najlepszy jest komentarz .
Tenisa pewnie nie obejrzę, chyba że będą perturbacje pogodowe .
jaca71 - 07-07-2012, 01:23
Marcin-Krak napisał/a: | No właśnie - o której i gdzie, ktoś coś wie, bo mi się nie chce szukać |
Prawa do Wimbledonu na Polskę wykupił na ładnych parę lat Polsat - swoją drogą to taniocha była.
Marcin-Krak napisał/a: | wiem, że pogoda może komplikować sprawę |
W tym wypadku pogoda nie ma nic do gadania. Jak będzie padać to zagrają w hali
[ Dodano: 07-07-2012, 01:29 ]
Marcin-Krak napisał/a: | Poziom słaby, czy nie - ale kolejny sportowiec z Krakowa dostarcza emocji i to nie małych |
Tenis kobiecy chimerycznym jest i tyle. Raz jest dzień drugiego dnia nie ma. Ale swoją droga dzisiaj do męskiego finału Wimbledonu weszli dwaj wielcy gracze przez wielu ekspertów dawno skreśleni. który nie wygra to będzie się tworzyć historia. Ja obstawiam Ferdka - uwielbiam jego grę. Z tego co kojarzę wyrówna rekord Samprasa. Jak wygra Andy to będzie pierwszy Brytyjczyk od ponad pół wieku
JCH - 07-07-2012, 21:25
No i jak
1:6
7:5
6:2
Oglądałem gdzieś od połowy 2-go seta. I faktycznie, końcówka tego seta dawała nadzieję na............. Tak, to jest możliwe aby Radwańska ograła Wiliams
Trzeba tylko więcej konsekwencji w grze, precyzji, zdrowia (które na pewno dziś przeszkadzało), trochę szczęścia.... No bo talent jest i potencjał też jest.
Na asy serwisowe mocnych nie ma - trudno, ale przy drugim podaniu Agnieszka musi mieć lepszy return. Nie było też dziś widać tych jej słynnych "dropshot-ów", skrótów, za to Serena ze dwa razy ograła naszą przy siatce.
No to ponarzekałem Ale generalnie
Marcin-Krak - 07-07-2012, 21:39
Wiem,że to takie gdybanie - ale ciekawe co by było gdyby była w pełni sił ?
Tak czy siak jest super.
I jeszcze siatkarze wygrali
yalook - 09-07-2012, 10:41
piękny mecz. widać było, że Agnieszka w Londynie zostawiła na korcie mnóstwo zdrowia. Ale jak to mówią: co Cię nie zabije to Cię wzmocni Przed Agnieszką jeszcze kilka lat kariery, więc szans na kolejne finały wielkiego szlema są. A na pocieszenie zostaje fakt, że od dziś Agnieszka jest nr 2 na świecie
JCH - 09-07-2012, 13:38
yalook napisał/a: | Przed Agnieszką jeszcze kilka lat kariery.... | Serena Wiliams mówiła po meczu, że Agnieszka jest jeszcze młoda, itd., itp. Trochę to taka kurtuazja z jej strony
Owszem, do 30-tki może szaleć na kortach. I tego jej życzmy
Natomiast gdzieś tam poczytałem, że Serena zdobyła Wimbledon mając 20 lat. To jest wiek
[ Dodano: 28-09-2012, 10:39 ]
Czyżby powtórka z ubiegłorocznego Tokio
yalook - 29-10-2012, 14:24
dobrnęliśmy do końca sezonu. 4-te miejsce na koniec roku - super Radwańska to teraz chyba najbardziej popularny polski sportowiec
|
|
|