To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Pomoc w głosowaniu na MitsuManiakowego Outlandera

pompec - 30-11-2011, 21:37

Mitsumaniaki do boju!!! 12 w plecy
szuwar - 01-12-2011, 08:39

na tą chwilę 100 w plecy, zauważyłem prawidłowość, że rośnie poparcie dla fiata jak go doganiamy, ktoś ma zmienne IP i resetuje :) nabija ...

musimy się sprężyć :)

Yoshiko - 01-12-2011, 10:11

nie mam FB ale głos oddałam na stronce wczoraj - dzisiaj niestety już nie mogę ???? dlaczego ????
pompec - 01-12-2011, 10:16

coś mi się wydaje, że to już koniec głosowania... ja teraz chciałem kliknąć z pracy z innego IP i widzę już tylko wyniki głosowania (bez możliwości zagłosowania)...
sebekpro - 01-12-2011, 10:54

Zgadza się, ja też nie mogę dzisiaj głosować ze strony http://www.energyriders.p...php?news_id=31. Za to na FaceBruku kliknąłem :-)
DZIKI - 01-12-2011, 12:56

Witajcie,
już od rana monituje u Ridersa co się stało że nie można oddawać głosów,
skoro przedłużyli termin oddawania głosów.
Jak na razie nie otrzymałem jeszcze info.

Co do strony fb tam można oddawać głosy ;)

[ Dodano: 01-12-2011, 14:12 ]
Ave MitsuManiaczki i MitsuManiaki ,

W związku z uczestnictwem w konkursie Finał Finałów by Riders Energy Drink,
chciałbym Wam Wszystkim serdecznie podziękować za okazane zaufanie, życzliwość oraz gest dobrej woli w postaci oddanych głosów na mojego Mitsubishi Outlandera.

Jesteście ponad wszystkim Wasze podejście do głosowania uświadczyło mnie że wybierając markę „Trzech Diamentów” postąpiłem zgodnie z moimi twardymi zasadami dotyczącymi honoru , poświęcenia i oddania sprawie. Te zasady są jak najmocniejszy fundament na którym można budować przyjaźń i braterstwo. Bez znaczenia czy moje auto zdobędzie pierwsze czy inne miejsce w tym konkursie, jesteśmy zwycięzcami gdyż udowodniliście wszystkim jaki potencjał drzemie w MitsuManiakach.

Jeszcze raz wielkie podziękowania z głębi serca płynące dla Was Wszystkich którzy pokazaliście swoją najmocniejsza stronę jaką jest wierność marce.

Grzegorz Dziki Kowalówka

Juiceman - 01-12-2011, 14:20

Co tu dużo Mówić po prostu zacytuje kogoś i raczej każdy MitsuManiak się pod tym podpisze:

Cytat:
Oficjalny Klub Mitsubishi w Polsce - "Mitsumaniaki" to projekt Miłośników Mitsubishi, który ma za zadanie łączyć, informować, pomagać...

Mitsumaniaki stworzone zostały dla wszystkich ludzi - posiadających auta marki Mitsubishi, choć nie jest to konieczne. Wystarczy, że są maniakami Mitsubishi. Chcielibyśmy również, aby ludzie którzy chcą kupić auta tej marki, znaleźli tu wiele informacji na temat wszystkich dostępnych modeli, dowiedzieli się o plusach i minusach tej marki.

W końcu jesteśmy jedną Wielką Rodzinką :oops: :D

pompec - 01-12-2011, 14:56

jaka jest sytuacja na FB? bo mnie, jak to się mówi, nie ma na świecie, bo nie mam konta na FB :P
vendetta - 01-12-2011, 15:03

Na FB, jak na ten moment Dziki wygrywa znaczną przewagą głosów :)
rupert70 - 01-12-2011, 17:06

Chciałem pomóc :D ,ale także mnie nie ma ,gdyż nie mam konta na FB ,a z tej drugiej stronki nie idzie głosowć :-X
kleryk-3kgt - 01-12-2011, 20:09

A ja nie mam fejsbóka i co tero?
stary alfer - 01-12-2011, 20:34

Przypominam wszystkim glosującym przez FB, że nie wystarczy wcisnąć LAJKA tylko przy Outku. Trzeba jeszcze zrobić LAJK przy profilu RIDERS.

Tylko wtedy głos zostanie zaliczony.

kleryk-3kgt napisał/a:
A ja nie mam fejsbóka i co tero?

kleryk-3kgt, kiszka. Przez stronę nie można głosować. Coś umarło.

Juiceman - 01-12-2011, 21:29

Głosowanie na stronie poprostu zostało zamknięte wczoraj o godzinie 1:20:-)
Marcino - 01-12-2011, 22:42

Oddałem głos z faceboka zony..:)
obecnie mamy na FB 702głosy !!!

Juiceman - 01-12-2011, 22:57

756 Głosów na FB!!!! :mrgreen: