To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - V Zlot Mitsumaniaków 08.2007 - STRYKÓW!

Firebee - 01-01-2007, 22:24

gigant87 napisał/a:
akbi i ja bierzemy się za nagłośnienie zlotu w mediach, mam na myśli ogólnopolskie gazety motoryzacyjne, może uda się zainteresować sprawą TVN Turbo

poza tym we Wrocławiu postaram się jakoś wśród środowiska studenckiego rozgłosić o zlocie, widziałem wśród samochodów pod Politechniką kilkanaście Miśków ;)

dobrze byłoby gdyby były jakieś plakaty informjące o klubie i zlocie, które można byłoby powiesić w kilku miejscach ;)

Jak bedziecie mieli gotowe zaproszenie/informacje dot. zlotu dajcie znac, porozsylam po mediach współpracujących z nami (jest pare pism, które chętnie chciałoby zostać głównym patronem medialnym naszego Zlotu - więc wystarczy dac mi informacje i media - moze te pomniejsze, ale sa zalatwione - w razie czego mam rowniez kontakt z redakcja Auto Świata oraz Motoru, ale nie tak dobry jak z ATŚ, Street Xtreme itp).
Jeśli jakaś z redakcji nie odpisze nie łamcie się (motor np nie odpowiada, a informacje dot. zlotu umieszczają na łamach pisma)

Prasę trzeba zalatwic odpowiednio wczesnie (chodzi mi o objecie patronatu) by terminy mieli wolne..

Jeszcze jedno.. Prosiłbym juz wszelkie sprawy terminowe/organizacyjne (juz koncowe fakty) byscie przedstawiali tez nam - zalożycielom (jednemu konkretnemu, roześle on reszcie), byśmy wiedzieli co i jak wygląda - byśmy mogli zaplanować chociażby program przemówień przedstawicieli MMC, których zaproszeniem zajmiemy się już raczej my itp itd...
Najlepiej na PW/maila, coby nie psuć niespodzianek:)

A no i najważniejsze.. Jeśli gdziekolwiek będzie trzeba mojej (bądź oczywiscie kogos innego z zalozycieli - w kraju pozostaje nas 3 w tej chwili) obecności/rozmowy z osobami, z którymi Wy będziecie załatwiać Zlot, ewentualnie napisania jakiegoś pisma (jeśli ktokolwiek będzie wymagać tego od Was) czy cokolwiek dawajcie znać.

Pozdr
Firek

Anonymous - 08-01-2007, 18:32

w którym dokładnie miejscu są te Borki??? że nad zalewem Sulejowskim to ja wiem ale może ktoś mi powie dokładniejh bo na mapie nie widać takiej miejscowości w tych okolicach... :(
Chooper - 08-01-2007, 23:26

korek_wawa napisał/a:
w którym dokładnie miejscu są te Borki??? że nad zalewem Sulejowskim to ja wiem ale może ktoś mi powie dokładniejh bo na mapie nie widać takiej miejscowości w tych okolicach... :(

oj lenistwo sie szerzy...o ile mnie pamięc nie myli, to jest już wcześniej: http://www.borki.pl/mapa_orj.html

Anonymous - 08-01-2007, 23:59

Szukaj miejscowosci smardzewice.
raddex - 10-01-2007, 22:21

Panowie, kiedy bedzie podany konkretny termin imprezy, czyli V zlotu MM w 2007 roku?? Musze rozpisac urlopy na 2007 rok i chcialbym sie dowiedziec. No i kto jest organizatorem konkretnie?
Rafal_Szczecin - 10-01-2007, 22:42

termin to ostatni weekend sierpnia czyli

25/26 sierpien 2007

Anonymous - 11-01-2007, 01:34

Rafal_Szczecin napisał/a:
termin to ostatni weekend sierpnia czyli

25/26 sierpien 2007

sory nie mogłem sie powstrzymać OT: i znowu zlocik w moje urodzinki :mrgreen: :mrgreen:

Maciek - 11-01-2007, 21:44

Aleś sie wydał - masz przechlapane stawiasz wszystkim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 13-01-2007, 22:22

Borki fajna mieśćina dużo sie w niej dzieje zawsze jakis zlot
byłem tam pare razy na zlocie klubu zastava gdyż też takie autko posiadam
jest tam super i napewno sie zjawie na zlocie w sierpniu

Anonymous - 20-01-2007, 16:40

i ja sie zamelduje w tym roku napewno borki to jeszcze nie tak daleko od mojego miasta jedyne 400km pozdrawiam
Anonymous - 20-01-2007, 18:36

TAGi napisał/a:
sory nie mogłem sie powstrzymać OT: i znowu zlocik w moje urodzinki :mrgreen: :mrgreen:

Maciek napisał/a:
Aleś sie wydał - masz przechlapane stawiasz wszystkim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No to przynajmniej już o picie nie trzeba się martwić :mrgreen:

Anonymous - 21-01-2007, 16:02

Oczywiscie moge pomoc,mam rzut beretem do Borek(2 km od Tomaszowa).Robilismy tam czesto zloty Forda Probe.Troche krucho z czasem ,ale mysle ze da sie rade.Ale nie chce byc glownym organizatorem bo sam nie wiem czy akurat bede mogl uczestniczyc w samym zlocie .Taka praca.Licze tez na pomoc Mitsumaniakow z Łodzkiego

Najpierw musze miec konkretna liczbe osob i poszukac jakiegos osrodka.

igi - 21-01-2007, 19:20

OLO napisał/a:
Najpierw musze miec konkretna liczbe osob

O tym to zapomnij. Dużo ludzi do samego końca nie wie czy przyjedzie :!:

Trzeba otworzyć nowy temat pt: Chętni na zlot i mniej więcej będziesz wiedział ile osób będzie zainteresowanych

No i przygotować się na osoby które przyjechały a nic nie pisały i nie mówiły że będą :D

Anonymous - 21-01-2007, 23:14

igi napisał/a:
Trzeba otworzyć nowy temat

A nie lepiej stworzyc grupe "Borki 2007"? Dzialalo by to na zasadzie grup regionalnych. Naciskalo by sie dolacz i byloby sie dodawanym do listy.

igi - 22-01-2007, 07:55

dylson, jak komu wygodniej :)