To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Radomskie - Poszukuję

koliber124 - 10-05-2013, 21:30

gawron napisał/a:
Motke jade w sobote do wrocławia zderzak sprzedać swój stary i bede u gościa który ma sporo gratów do gali więc jak będzie miał takie zabawki to mogę ci wziąść :D

P.S. Jak ktoś coś potrzebuje do gala niech pisze dziś to mogę popytać jak będę na miejscu.

Mnie interesują nadkola przód całe za rozsądne pieniądze :twisted:

motke - 10-05-2013, 22:36

śruby już kupiłem. Gawron jak będziesz u tego gościa to dzwoń.
Metoda3 - 11-05-2013, 14:12

koliber124 napisał/a:
gawron napisał/a:
Motke jade w sobote do wrocławia zderzak sprzedać swój stary i bede u gościa który ma sporo gratów do gali więc jak będzie miał takie zabawki to mogę ci wziąść :D

P.S. Jak ktoś coś potrzebuje do gala niech pisze dziś to mogę popytać jak będę na miejscu.

Mnie interesują nadkola przód całe za rozsądne pieniądze :twisted:

Ja byłem pierwszy heh, więc dwa komplety potrzebujemy.

bartek colt - 13-05-2013, 21:27

Witam poszukuje osoby lub firmy która przyciemni mi szybki w colcie . I jeszcze interesowałby mnie mniej więcej koszt takiej usługi
pietja - 13-05-2013, 21:34

bartek colt napisał/a:
Witam poszukuje osoby lub firmy która przyciemni mi szybki w colcie . I jeszcze interesowałby mnie mniej więcej koszt takiej usługi

http://www.autoszyby.net/ :wink: co do ceny to nie wiem ile szyb będziesz chciał przyciemnić. Za wszystkie oprócz przedniej nie powinni powiedzieć więcej niż 300-350zł :)

Metoda3 - 13-05-2013, 21:35

Ja swoje przyciemniałem na Słowackiego, koszt 200 pln.
pietja - 13-05-2013, 21:40

To bardzo tanio Ci przyciemnili... w sumie ja pytałem jakieś pół roku temu na Traugutta to mi powiedział 350zł, bo podobno używa dobrych folii i coś wspominał, że podrożały. Dodatkowo u mnie tylna szyba jest dosyć pokaźna i w pewien sposób też to wpływa na cenę :roll:
sebcio_rdm - 13-05-2013, 22:51

Ci na traugutta juz są na Giserskiej bo się przenieśli cena za colta to coś koło 300zł. Tam dobrze robia bo braciszek tam przyciemniał i po 2 latach nie było żadnych śladów użytkowania.
koliber124 - 14-05-2013, 22:16

bartek colt napisał/a:

Podjedź na Polną sam i zapytaj ile to kosztuje. Potem ja podjadę i powiem Ci za ile to Ci zrobią. Ale zrób najpierw tak jak ja mówię :twisted:

gawron - 15-05-2013, 08:27

Też polecam globcars na giserskiej w drugim galu już robię i jestem bardzo zadowolony. Ja 340 zł zapłaciłem za wszystkie szyby.
Ksiao - 18-05-2013, 14:10

Ostatnio wypierdziała mi się uszczelka pomiędzy tłumikiem końcowym, a rurą wydechową. Więc kupiłem uszczelkę i chciałem wymienić, ale przy rozbieraniu posypały mi się flansze/blaszki łączące wydech

wiecie może gdzie mogę dostać takie flansze pod tą uszczelkę z nierdzewki lub gdzie można by było je wyciąć??

Metoda3 - 18-05-2013, 17:10

Też wymieniałem tą uszczelkę niedawno. A robotę z metalu zlecam zawsze zaprzyjaźnionemu warsztacikowi w Kiedrzyniu za Małęczynem, ale myślę że każdy kowal ci to zrobi i na Potkanowie też jest sporo takich zakładzików polecam tam podjechać. A poza tym mam prawie kompletny wydech z mojego starego gala to ostatecznie potniemy ten mój.
Ksiao - 19-05-2013, 09:31

Metoda3 Ok super. To jak nie dorwę/nie zrobie gdzieś tego to się zgłoszę do ciebie :D
sebcio_rdm - 22-05-2013, 20:08

Ja mam prawe nadkole u siebie do zrobienia. Kogo polecacie tak konkretnie zebym za rok znowu nie musual tego robic?

[ Dodano: 22-05-2013, 20:43 ]
A i jeszcze jedną rzecz bym potrzebował, jeżeli oczywiście coś takiego jest. A mianowicie atrapa pod silnikiem chroniąca tak jakby pasek i rolki od dostawania się świństwa. Tam widziałem że jakieś elementy mają miejsca na przyczepienie czegoś ale nie wiem czy to jest do atrapy takiej.

pietja - 22-05-2013, 22:21

sebcio_rdm napisał/a:
Ja mam prawe nadkole u siebie do zrobienia. Kogo polecacie tak konkretnie zebym za rok znowu nie musual tego robic?

Co dokładnie Ci się dzieje z tym nadkolem?