To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Kaczkowóz czyli Michał Gal E88A

tresorex - 30-09-2014, 15:27

Niezłe dziury :( Ale widać w pierwszym Twoim poście to nadkole zasmarowane jakąś smołą... było można się spodziewać że ktoś coś zamaskował...
kaczka81s - 01-10-2014, 09:35

Tam był wstawiony kawałek blachy i "sulikonem" zasmarowany, reszta były purchle ale po dwóch latach z purchli porobiły się dziury, z tyłu gdzie teraz jest ta dziura był kawałek blachy przynitowany, tak że ktoś przede mną już go zaniedbał i zamaskował tylko i czekał na głupka który to kupił :twisted:
eremita - 01-10-2014, 10:25

:shock: tego już dziurami nie można nazwać :roll:
kaczka81s - 01-10-2014, 18:53

Misiek został wystawiony w dziale "Sprzedam" i czeka na akceptację.
Najlepiej było by gdyby poszedł cały, ale jeśli będę miał więcej propozycji na główne części z niego, to go rozbiorę i wtedy buda pójdzie na złom.
Z tego co nadaje się jeszcze do eksploatacji:
silnik po remoncie, mogę go zamontować w celu odpalenia
skrzynia z całym napędem
hamulce może nie są nowe, ale po wyczyszczeniu powinny jeszcze długo służyć
klimatronik, nie wiem jak teraz sprężarka ale przed remontem klima działała
tempomat
ECS może elektryka, bo amorki chyba nie działały
4WS nie działał ale może ktoś na części by potrzebował
no i kupa innych gratów
Pytać pisać odpowiem na każde pytanie.
Na razie czekam aż Admini zaakceptują ogłoszenie

Jogurt - 01-10-2014, 21:39

Szkoda że idzie na żylety, ale nie ma innej opcji. Zostało jeszcze jakieś e88 na forum ?
Wszyc - 01-10-2014, 22:15

ta Frost i Mitsu_pl ale wiesz Jogurt nie ma sie aż tak co przejmować to taki sam model gala jak i 1.8 czy 2.0 v6 żaden sportowy czy niewiem perełka nawet nie najmocniejszy z 7generacji tylko szkoda bo szkoda 7 generacji galanta po prostu
kaczka81s - 01-10-2014, 22:26

Wszyc napisał/a:
ta Frost i Mitsu_pl

tylko że chłopaki mało co się odzywają na forum ostatnio, więc nie wiadomo
Wszyc napisał/a:
to taki sam model gala jak i 1.8 czy 2.0 v6

tu byś się zdziwił w E88A dużo rzeczy jest innych i tylko w nim montowanych
Wszyc kup go ode mnie Ty byś go jeszcze pospawał, mi też szkoda tego auta :|

Jogurt - 01-10-2014, 22:31

Wszyc, ja go traktuję jak rodzyna - jak Colta cc4a. FWD jakoś mi nie żal. To Mitsu_pl nie sprzedał go wkońcu? Bo chyba był wystawiony. Frost jeszcze jest na forum?
kaczka81s - 02-10-2014, 10:47

Jogurt napisał/a:
ja go traktuję jak rodzyna - jak Colta cc4a. FWD jakoś mi nie żal

Ja też traktuje to auto jak rodzynka, FWD jest dużo. Chciałbym mieć tego rodzynka dalej, ale niestety sytuacja mnie zmusza. :evil:

Wszyc - 05-10-2014, 14:26

kaczka81s napisał/a:
tylko że chłopaki mało co się odzywają na forum ostatnio, więc nie wiadomo

Są są i żyją i mają się git :) Nie piszą bo nie ma o czym gadać często na tym forum :) trzymamy się po za forum :) Michał ma Impreze po tym jak pozbył sie ukochanego E38A a E88A ma u nich dożywocie to samochód jego taty :) ze względu na modyfikacje jakie ma to pewnie albo szrot albo dożywocie u nich bo nikt nie weźmie :)

a Frost jest szczęśliwym tatą i nie ma czasu na E88A ale w życiu go nie odda i pobudzi go do życia pewnie w ciągu roku :) fotki jego E88a z tego roku gdzieś na komórce jeszcze mam :)

kaczka81s napisał/a:
tu byś się zdziwił w E88A dużo rzeczy jest innych i tylko w nim montowanych
Wszyc kup go ode mnie Ty byś go jeszcze pospawał, mi też szkoda tego auta

Ja wiem że jest inny ale jest u nas traktowany na forum jak jakaś usportowiona wersja jak VR4 czy coś troche mnie boli jak na zlotach wiedza ludzi o 7generacji galantach kończy sie na E88a :) Gdzie były jeszcze 2.0 V6 na Mivecu które miały 200KM i był flagowy 2.0 V6 twin turbo 4x4 czyli własnie VR4 E84A.

A 4x4 Miśków to każdy nawet ropniak był oferowany z 4x4 :) przecież ja napędy 4x4 dorwałem do siebie z E75A czyli 2.0 rzedowego z 4x4 pod warszawą :) ja nie mówie że E88A złe bardzo fajne auto ale chciałby zwrócić uwage że może kolega jak zezłomuje E88A to pomyśli czy by nie sprowadzić sobie własnie lepszego rodzyna jakim jest VR4 :)

rosomak1983 - 06-10-2014, 08:45

Wszyc napisał/a:
nie ma sie aż tak co przejmować to taki sam model gala jak i 1.8 czy 2.0 v6 żaden sportowy czy niewiem perełka nawet nie najmocniejszy z 7generacji tylko szkoda bo szkoda

????? Wszycu ale gadasz brednie. Miedzy E88A a 1.8 czy 2.0 FWD jest przepasc. silnik napedy koła skretne... :roll: to mało ? Wiesz co to auto potrafi zima ? Chyba nie bo bys takich bredni nie wypisywał.

Wszyc - 06-10-2014, 19:16

Tiaaa... whatever you say Ross :P like always :mrgreen:
kaczka81s - 05-10-2016, 22:54

Panowie temat do zamknięcia Galant zgnił, buda poszła na złom, reszta czeka na mój jakiś postrzelony pomysł :evil:
Ziemba. - 06-10-2016, 13:08

Jakieś fotki na pożegnanie masz?
mkm - 20-11-2016, 22:22

kaczka81s, dawaj znać na pw czy będziemy otwierać, czy tworzyć nowy...

Czekam na ten postrzelony pomysł :!: