To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkajmy się: propozycje gdzie i kiedy :)

volve - 21-07-2012, 21:04

szuwar napisał/a:
do czwartku obejrzę tez swoje i dam znać

Do czwartku w którym tygodniu ? :P :P

Dobra panowie i panie, bo powoli trzeba ustalić co gdzie i kiedy. Więc określcie się z tym Koszalinem/Kołobrzegiem jak najszybciej, bo chcielibyśmy zrobić jakiś spot jeszcze przed Wawrzką(a Yoshi na Wawrzkę wyjeżdża tydzień wcześniej).

AAlaan - 21-07-2012, 21:18

Dokladnie :wink: my na Wawrzykowacizne wybywamy w sobote 25 sierpnia rano i chcielibysmy sie przed zlotem pospocic z Wami :mrgreen:
Jezeli okolice Koszalina nie wypala to pozostaje chyba nam na szybkiego miejscowka na Miedwiu
:|
Sierpniowe terminyiny do uzgidnienia to:
11 i 18. 4 sierpnia odpada poniewaz jest maraton dookola jeziora i ludzi bedzie od :twisted: liku

Yoshiko - 24-07-2012, 10:47

No dobra skoro w Koszalinie cisza to spot przedzlotowy zorganizowany będzie na grillowisku nad Miedwiem 11 sierpnia, koniec i . :twisted:
szuwar - 24-07-2012, 10:56

Yoshiko napisał/a:
No dobra skoro w Koszalinie cisza to spot przedzlotowy zorganizowany będzie na grillowisku nad Miedwiem 11 sierpnia, koniec i . :twisted:

Przepraszam za ciszę, ale ostatnio nie ogarniam, i mam dużo pracy. Rozmawiałem z kimo, ale nie udało mi się podjechać i sprawdzić z nim miejsca. Myślę, ze Koszalin musimy przełożyć, a nad Miedwie postaramy się podjechać jak będziemy wolni :)

kimo - 24-07-2012, 23:07

A ja czekałem:) No dobra jak tylko znajdzie się czas to dzwoń, wbijaj i oglądamy.
szuwar - 25-07-2012, 00:21

Sorki, ale mam kocioł, sam jestem wszyscy na urlopach, jak wrócą ja śmigam :) jak tylko będę miał sekundę dam znać co i jak.
Yoshiko - 11-10-2012, 10:59

ja wiem, że to jeszcze nie pora, nie czas
ale tak dla ogólnego rozeznania chciałam zapytać :wink:

więc tak: zbliża się zima więc może spadnie śnieg
a jak już spadnie go trochę więcej :wink:
to co byście powiedzieli na leśny kulig i ognicho z kiełbaskami ???

czy w ogóle ktoś byłby zainteresowany taką imprezą ???
malkontenci no jak tam :twisted:

jAZZMAN - 11-10-2012, 11:02

Ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce: , ja :bounce:

:)

Uwielbiam kulig.... A czyj misiek nas pociągnie? Może dzikiego?? Dobrze dociążony :
http://www.youtube.com/wa...tailpage#t=444s

mlodam - 11-10-2012, 15:23

moze byc ..z tym ze to jeszcze jakies ze 2 miesiace .W miedzy czasie moze jakies zamkniecie sezonu jesiennego??
jAZZMAN - 11-10-2012, 16:41

jestem ZA!!!
Może spotkamy się "na pieszo" w Boston Pub w Szczecinie niedaleko Bramy Portowej na piwku?

offca - 11-10-2012, 17:33

Jestem ZA, tylko nie jestem pewna czy taka impreza nie wymaga jakiś odpowiednich pozwoleń itp. Może niech się nasz król zorientuje :P

mlodam napisał/a:
moze byc ..z tym ze to jeszcze jakies ze 2 miesiace .W miedzy czasie moze jakies zamkniecie sezonu jesiennego??

No przecież dopiero co było w niedzielę :P

jAZZMAN - 11-10-2012, 17:35

zróbmy to jeszcze raz, ale tym razem nie na sucho :)
offca - 11-10-2012, 17:37

Hahaha, to Rafał by musiał ośrodek znów otworzyć :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
jAZZMAN - 11-10-2012, 17:38

:roll: Nie pamiętam :roll:
:lol: :lol: :lol:

JacekeR - 11-10-2012, 19:40

offca napisał/a:
Jestem ZA, tylko nie jestem pewna czy taka impreza nie wymaga jakiś odpowiednich pozwoleń itp. Może niech się nasz król zorientuje :P

Pozwoleń jako takich nie trzeba (chyba że po drogach publicznych ,ale tam nie ma śniegu) a może poczekamy jak spadnie śnieg.
Wszak są osoby co organizują takie spotkania na kuligach. Fajna sprawa można się rozejrzeć co i jak.