Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????
Tomek - 23-10-2012, 12:18
Wojciech Bogacz napisał/a: | To może ja sobie założę hak i pociągnę sanki Galem |
zanim by się zabili o drzewo to podusiliby się spalinami
Wojciech Bogacz - 23-10-2012, 12:22
tomek84 napisał/a: | zanim by się zabili o drzewo to podusiliby się spalinami |
Czyli jakieś plusy by były
Marcin-Krak - 23-10-2012, 13:31
Kiedy będzie wiadomo kiedy będzie najazd MM na Wierchomlę:?:
Ja jak zwykle wiem, że nic nie wiem, więc się na razie na listę nie dopisuję.
tpodsiadlo - 23-10-2012, 16:12
tomek84 napisał/a: | Wojciech Bogacz napisał/a: | To może ja sobie założę hak i pociągnę sanki Galem |
zanim by się zabili o drzewo to podusiliby się spalinami |
Galanty E5 nie kopca tak jak EA !!!!
i wlasnie... jest jakis konkretniejszy plan z data?
sveno - 23-10-2012, 16:28
tpodsiadlo napisał/a: | Galanty E5 nie kopca tak jak EA !!!! | E5 moze nie, ale E8 już tak Koniec tego OT
Co do terminu: większość zainteresowanych określa go jako obojętny, a w liście jest tylko jedna konkretna data czyli pierwszy weekend marca!!! Więc...
mjsystem - 23-10-2012, 17:06
Jackall napisał/a: | Madzia już się usamodzielniła i jedziemy sami z Agnieszką |
... a nie mówiłem?
sveno napisał/a: | Co do terminu: większość zainteresowanych określa go jako obojętny, a w liście jest tylko jedna konkretna data czyli pierwszy weekend marca!!! Więc... |
Oby w górach był jeszcze śnieg
Jackall - 23-10-2012, 17:14
Wojciech Bogacz napisał/a: | Spoko - coś się wymyśli - w razie czego służę pomocą Tylko linkę do holowania weź | No co Ty?? Chciałem Ci przypomnieć, że mi i mojemu emerytowozowi udało się pierwszego dnia wjechać na górę (w przeciwieństwie do co poniektórych Galów o bardziej sportowym zacięciu )
Wojciech Bogacz napisał/a: | będzie gruuuubo | Zdecydowanie!!!
tomek84 napisał/a: | zanim by się zabili o drzewo to podusiliby się spalinami |
tpodsiadlo napisał/a: | Galanty E5 nie kopca tak jak EA !!!! | Kopcą bo mają po dwa wałki w głowicy
sveno napisał/a: | pierwszy weekend marca | Czyli ustalone?
Wojciech Bogacz - 23-10-2012, 18:36
sveno napisał/a: | w liście jest tylko jedna konkretna data czyli pierwszy weekend marca!!! |
Sveniu nasz Ty bardzo uwielbiany - żartujesz ??? To może w międzyczasie jakaś Wierchomla 1,5 ? Coooo ? Bo do marca to jest straaaaaaaśnie gluaśno...
Aga - 23-10-2012, 19:42
Wojtek, mówiłeś, że termin jest Ci obojętny, większość z Was tak pisała
więc ja podałam termin, który mi odpowiada, Jacek też zdaje się wspominał coś o tym terminie, bo to pierwszy weekend po wszystkich feriach
Wojciech Bogacz - 23-10-2012, 19:48
Aga napisał/a: | Wojtek, mówiłeś, że termin jest Ci obojętny, większość z Was tak pisała |
Zasadniczo jest bo mogę się dostosować niemal do każdego
Po prostu jakoś tak by się jeszcze wcześniej chciało te znajome wesołe mordki zobaczyć...
Jackall - 23-10-2012, 20:05
Wojciech Bogacz napisał/a: | Zasadniczo jest bo mogę się dostosować niemal do każdego
Po prostu jakoś tak by się jeszcze wcześniej chciało te znajome wesołe mordki zobaczyć... | Podpisuję się pod tym
dawidoski13 - 23-10-2012, 20:12
1. sveno+Magda+Hary+Adaszek (4), termin obojętny dostosuje się do większości.
2. Rebelias= Magda(2) termin obojętny (będę więcej wiedział jak Magda dostanie terminarz z egzaminami na semestr)
3. Morfi i Blondi (2), termin dowolny
4. Mjsystem + mAGDA (2), termin dowolny
5. bongo_22 (1), termin z gwarantowaną obecnością śniegu
6. Wojtek Bogacz + ktoś jeszcze (2) - też chcę śnieeeeeg
7. JCH + 1 = 2
8. tpodsiadlo (2 lub wiecej)
9. Jackall + Agnieszka (2) - termin obojętny
10. Guga_deLux - termin obojętny, muszę jednak w miesiącu poprzedzającym znać szczegóły
11. Aga i Bubu - preferowany termin 2,3.III.2013
12. Dread87 + ? - obojetne mi kiedy;) byle btm mial snieg i opony zimowe:D
13. dawidoski13+Magda+Sylwia
Wojciech Bogacz - 23-10-2012, 20:28
Jackall napisał/a: | Chciałem Ci przypomnieć, że mi i mojemu emerytowozowi udało się pierwszego dnia wjechać na górę (w przeciwieństwie do co poniektórych Galów o bardziej sportowym zacięciu ) |
Bo emerytowozy mają swoje często ukryte zalety
Jackall napisał/a: | Wojciech Bogacz napisał/a: | .... Po prostu jakoś tak by się jeszcze wcześniej chciało te znajome wesołe mordki zobaczyć... | Podpisuję się pod tym |
A ja tam mam nadzieję, że tym razem też wytrwam do piątej rano. Mam już sprawdzoną metodę więc szanse są.
dawidoski13 napisał/a: | obojetne mi kiedy;) byle btm mial snieg i opony zimowe:D |
Ano - śnieg by się przydał niezmiernie... bez niego nie będzie frajdy.... nawet nie ma jak aut zasypywać !
Jackall - 23-10-2012, 20:41
Wojciech Bogacz napisał/a: | Bo emerytowozy mają swoje często ukryte zalety | No pewnie, że mają choć równie istotny jest czynnik ludzki
A jak chcesz wcześniej zobaczyć te znajome wesołe mordki to może w końcu na spota przyjedź
Blondi - 23-10-2012, 21:11
sveno, czyli do konkretów
termin to 1-3.03.2013 czy 2-3.03.2013 ?? i ile za dobę?
|
|
|