[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Colt - zimowki - pytanie??
robertdg - 16-02-2010, 20:13
idas napisał/a: | Courier Snowfox | oj ja bym się tak nadto nie rozpędzał z chwaleniem tych opon, miałem je w któryms tam aucie wstecz, jak dla mnie porażka, opona miękka, pomimo tego że miesa ma dużo, wkońcu 70%wyskości z szerokości (175/70) a opone potrafiło rozerwać jak przy 50km/h wpadłem w dołek głębokosci koło 8cm, druga opona podobnie skończyla swój żywot, kierowca tira ściął sobie łuk i musiałem ucieć troche z asfaltu na pobocze, wybój w kształcie piłki ręcznej załatwił opone, prędkośc wtedy była rzędu 60 - 70km/h, dodam że miałem dokładnie taka sama rozmiarówke, nie polecam, obie opony załatwiłem w przeciągu niecalego tygodnia od ich kupna.
idas - 16-02-2010, 21:01
To dziwne:) ja tych opon nie oszczędzam, a tu we Wrocławiu łatwo z dziurami nie mają;) Nie ma żadnych balonów, opony wciąż wyglądają jak nowe - wolno się zużywają. Poza tym w linku który podałem 90 procent to bardzo zadowoleni użytkownicy:]
Cytat: | Nie orientujesz się, w jakiej są cenie? |
Nie bardzo bo dostałem je razem z samochodem:) Ale czytałem, że około 140zł/sztukę w tym rozmiarze. Faktem jest jednak że może już być problem z ich dostaniem, bo chyba je wycofano z produkcji...Sam nie mogłem znaleźć w niby przepastnym internecie:/ No nic to tylko takie moje 3 grosze do dyskusji:]
Anonymous - 17-02-2010, 18:03
Udało mi się znaleźć Firestone Winterhawk 2 w niskiej cenie:
http://www.motostrada.pl/...0r13_61005.html
I w sumie na to bym się zdecydował, o ile warto oczywiście się tą oponą interesować.
robertdg - 17-02-2010, 19:14
geckon, ujezdzam 2gi sezon te opony i musze przyznac ze jestem zadowolony.
|
|
|