Sport - Inne - Ligi zagraniczne i Liga Mistrzów.
Anonymous - 08-03-2007, 16:00
Tez nad tym myślałem czemu nie puscili meczu Celticu bo grał tam polak-nie często mamy polaków na takim etapie rozgrywek
A co do samego meczu to Milan zasluzyl na ta wygraną-gral naprawde zdecydowanie lepiej-celtic tak naprawde ani razu nie zagroził bramce Milanu, a gra Boruca uratowała Celtic przed utratą naprawde kilku bramek-mogli przegrac ten mecz znacznie wyżej........ale dobrze że Boruc zagrał bardzo dobry mecz.
Mówią ze niby Milan sie nim interesuje i szukaja zastępcy za Dide ale na jego miejscy ne wybierałbym sie tam bo by siedział na ławie bo jego ze składu nie wykopie dopoki będzie grał wiec lepszy klub gdzie byłby pierwszym bramkarzem
akbi - 08-03-2007, 17:37
dm17 napisał/a: | lepszy klub gdzie byłby pierwszym bramkarzem |
święta racja .... przykład chociażby Jurka Dudka, gdzie obecnie jak nie gra w Liverpoolu i przez to nawet nie jest powoływany do kadry (a wczoraj Leo powołał aż 3 bramkarzy)
sruba - 09-03-2007, 15:03
Pary ćwierćfinałowe Ligi Mistrzów:
AC Milan - Bayern Monachium
PSV Eindhoven - Liverpool
AS Roma - Manchester United
Chelsea - Valencia
kogo typujecie na zwyciezce ? dodaje mala ankiete
[ Dodano: 09-03-2007, 15:08 ]
ankieta 3 tygodniowa, pierwsze mecze cwiercfinalowe 3 i 4 kwietnia.
igi - 09-03-2007, 15:17
Jak dla mnie po odpadnięciu BARCY to mogą wygrać wszyscy oprócz Chelsea
Z tej ósemki kibicuje AC MILAN i MU
akbi - 09-03-2007, 15:20
Sruba napisał/a: |
kogo typujecie na zwyciezce ? |
Liverpool
Anonymous - 09-03-2007, 17:16
macia napisał/a: | Żałosne są te brukowe artykuły. Nie wiem kto i po co to czyta. A Szewczenko był i jest świetnym piłkarzem, podobnie, jak reszta wymienionych... |
mała polemika-Beckham
Anonymous - 09-03-2007, 17:32
Gumas nawet Bekham jest dobrym piłkarzem-bądz co bądz ale by wkręcił w trawe wiekszość piłkarzy z naszej reprezentacji
A to czy sie go lubi czy nie to co innego.............
JCH - 09-03-2007, 18:53
macia napisał/a: | A Szewczenko był i jest świetnym piłkarzem... | Ale Dudek-dance'a nie umiał zatańczyć
Anonymous - 14-03-2007, 13:08
Cytat: | Szkockie media: może dojść do szokującego transferu Boruca!
Szkockie media donoszą o możliwości szokującego transferu Artura Boruca z Celtiku Glasgow do Bayernu Monachium! Mistrz Niemiec chce sprowadzić w najbliższym czasie wysokiej klasy bramkarza, który ma zastąpić zapowiadającego zakończenie kariery Olivera Kahna.
Według doniesień mediów na Wyspach, trener bramkarzy Bayernu Sepp Maier umieścił Polaka na szczycie swojej listy transferowej. Legendarny bramkarz reprezentacji RFN i bawarskiego klubu jest pod wrażeniem gry reprezentanta Polski w tym sezonie, a zwłaszcza jego postawy w spotkaniach z Milanem w Lidze Mistrzów.
Niżej na liście Maiera znaleźli się także bramkarz reprezentacji Szkocji i Hearts Craig Gordon i golkiper Middlesbrough Mark Schwarzer
Artur Boruc ma podpisany kontrakt z Celtikiem do 2009 roku, jednak jak podkreślają media, duża kwota transferowa mogłaby skłonić właścicieli klubu do sprzedania polskiego bramkarza
|
hmmmm nie wiem co o tym myśleć mam................
Anonymous - 05-04-2007, 23:00
Jak poinformował jeden z hiszpańskich dzienników sportowych, Real Madryt porozumiał się z Christophem Metzelderem, obrońcą reprezentacji Niemiec i Borussii Dortmund, w sprawie pięcioletniego kontraktu.
Żeby wszystko zostało dopięte na ostatni guzik Niemiec musi złożyć jedynie podpis pod umową.
Hiszpański dziennik donosi także o tym, że "Królewscy" porozumieli się w sprawie kontraktu z innym Niemcem Berndem Schusterem, który w lecie miałby zastąpić na stanowisku trenera Fabio Capello. Obecnie Schuster prowadzi FC Getafe.
sruba - 10-04-2007, 22:34
90' Man United 7-1 (4-0) Roma
Anonymous - 10-04-2007, 23:17
Śruba wyprzedziłeś mnie
glory glory MU glory glory MU
macia - 10-04-2007, 23:26
Valencia Chelsea 1:2
Oglądałem obydwa mecze na necie
Marcin-Krak - 11-04-2007, 00:05
Sruba napisał/a: | 90' Man United 7-1 (4-0) Roma |
Jakbym tego nie widział, to bym czekał aż Śruba napisze - a potem wyłączyłem Fifę
Anonymous - 11-04-2007, 13:40
Sruba napisał/a: | 90' Man United 7-1 (4-0) Roma
|
I takie mecze to jest urok pilki noznej ... duzo akcji , duzo bramek , duzo sytuacji , szybka pilka , to jest to cow footballu jest najpiekniejsze
|
|
|