Nasze Mi¶ki - Yellow Galant Kanarek by mirex94
mirex94 - 29-01-2014, 16:52
a jak sie podoba moj misio? ;D bo wszyscy tylko o tych dokladkach ;p
Luka90sz - 01-02-2014, 00:46
mirex94 napisał/a: | kupione felgi 17 aez icon 5
|
Ooo jak moje tylko "mniejsze"
mirex94 - 02-02-2014, 00:44
a jak ;D wgl nasze to bracia ;p taki sam kolor takie same fele ;D
mirex94 - 07-04-2014, 19:10
wiosna idzie i juz wlasciwie przyszla a wiec 17 zalozone ;p wyczyszczone od srodka z calego syfu z klockow itd (az sie blyszcza 0.o) ;D
tydzien temu z miskiem bylismy na MOTOR SHOW przy okazji spotkalismy innego galanciarza z poznania chyba ;p
wracajac do zielonej po drodze znalezlismy bardzo ciekawa miejscowke
A wgl to misiek ma nowego kolege na podworku ;p kiedys bylo mondeo mk2 ale sie rozlecial silnik i nagle pojawilo sie...
Subaru Legacy 2.0 AWD 2000r ;p niedlugo moze tez napisze o nim pare slow ;p
mirex94 - 12-06-2014, 18:02
misio ostatnio stracil wzrok na jedno oko przez moja glupote przy cofaniu ale zeby mu to wynagrodzic dostal nowe poliftowe lampy tylnie i dodatkowo srebrna konsole do ktorej szukam jeszcze samego schowka na okulary bo podobno byla w "dobrym stanie..." z dalszych modyfikacji pewnie pojdzie w dol tak jak sport i w tym roku robiac nadkola mam zamiar go calego odmalowac. Kto ma pomysl na ciekawy kolor? rozwazam pozostanie przy ciemno zielonym i zderzakach z przed liftu ale ciekawe opcje tez wezme pod uwage
booohal - 12-06-2014, 19:49
mirex94, Ja bym zostawił taki jaki jest (odchodzi malowanie zakamarków) z tym, że dodałbym jak±¶ fajn± perłę, w zależno¶ci jak± lubisz (drobna, gruba, różne kolory) Sama perła potrafi zrobić niezły szał
sveno - 12-06-2014, 20:13
mirex94 napisał/a: | Kto ma pomysl na ciekawy kolor? |
ja choruje na ten:
ewentualnie błękit WRX STI
mirex94 - 12-06-2014, 21:42
tez juz na takim blekitnym myslalem jak maja niektore galanty chocby prelud zdajsie
mirex94 - 12-06-2014, 21:47
a przy okazji jeszcze jedno pytanie czy moj misiek posiada miejsce na wal napedowy? czy dopiero pozniejsze roczniki mialy? gdzies kiedys o tym czytalem ale nie wiem gdzie to teraz znalesc
mirex94 - 06-09-2014, 00:00
dlugo nic nie pisalem o misku a wiec tak
-misio dostal srebrna konsole bez schowka na okulary (kupywalem z tablicy.pl dzwonie do faceta "bardzo dobry stan" nie dosc ze przesylka przyszla na 10 zl wiecej niz sie umawialismy ale dobra. otwieram paczke patrze na ten schowek a on mi sie w rekach rozpadal. no wiec probowalem odkleic ta srebrna okleine ale niestety sie polamala rowniez i efekt tego taki ze schowek mam narazie czarny
-grill przemalowalem najpierw na chrom po 2 tygodniach na czarny polysk bo nie moglem zniesc tego chromu
-aktualnie za przednie postojowki robia kierunkowskazy. nie zgodne z naszymi przepisami ale efekt zacny zarowki mam 2 wloknowe a wiec jak wlacze migacz to zaczynaja sie mocniej swiecic kierunki
w tym miesiacu misiek jedzie do blacharza (nadkola slupek nad kierowca i kielich + dodatkowo zderzak i progi beda do przemalowania bo mam nowe ;>)
odnosnie zderzaka to zajda tam pewne mody ale tego jeszcze nie zdradze dopiero jak skoncze moj pomysl
za jakis czas powinienem wrzucic zdjecia wszystkiego
Dżolero - 26-09-2014, 12:42
jak tam Mirek dzieje sie cos ??
Bartekkita - 27-09-2014, 11:09
no i gdzie te zdjęcia
eremita - 27-09-2014, 12:17
To kolor zostaje bez zmian?
mirex94 - 16-10-2014, 15:18
A wiec tak blacharz zaczal leciec w kulki ze teraz ma inne auta i termin caly czas sie odsuwa ale wpadlem chyba na lepszy pomysl zeby miska schowac pod kocykiem na zime bo chce sobie kupic na zime sierre do zabawy i nia tez jezdzic normalnie a misiek niech nie gnije na drogach i moze w nastepnym roku uda mi sie uzbierac na odmalowanie calego bo docelowo taki mam plan. Co do zderzaka to pospawany czeka juz tylko na pomalowanie i zalozenie. Chce sprobowac pomalowac go samemu lakierem w spreyu i zobaczymy jak to wyjdzie
mirex94 - 16-10-2014, 15:19
Co do koloru to planuje blyszczacy zolty taki intensywny
|
|
|