Lubelskie - Zlot 2014
danino88 - 05-08-2013, 22:03
tak z mojej strony :
Cytat: | - miejsce na dyskotekę |
ale bez urazy w Krk miejsce na dyskotekę też było
grzesiopol - 05-08-2013, 22:07
danino88 napisał/a: | ale bez urazy w Krk miejsce na dyskotekę też było | a dyskoteki nie było
My nawet na naszym wyjazdowym spocie mieliśmy dyskotekę i to nawet z pokazem laserów. O dyskotekę bym sie nie martwił, samo wyjdzie.
Seichan - 05-08-2013, 22:16
Wiemy, że było Wskazujemy, co ten ośrodek może nam zaoferować.
Oczywiście nie wyobrażamy sobie dyskoteki bez Ciebie - jesteś bezkonkurencyjny i na pewno będziemy chcieli skorzystać z Twojej pomocy i usług
A pisząc o miejscu na dyskotekę miałam na myśli to, że w tym ośrodku będziemy tylko my, bez sąsiadów, więc disco może być do białego rana bez przyjazdu policji
Tak na marginesie chciałabym zaznaczyć, że właściciel niedawno dopiero zakupił sąsiedni ośrodek i nalge okazało się, że lubelszczyzna posiada taką bazę noclegową
Co do organizacji, pozwolę sobie podzielić listę na dwie grupy - organizatorów miejscowych i organizatorów zdalnych
Zlot 2014.Organizatorzy:
1. _Slawek_
2. Seichan
3. inq
4. Jaro1974
5. tomasek
6. grzesiopol
7.
8.
1. mjsystem(podpowiem, gdzie my daliśmy ciała, unikniecie tego) oraz sprzątanie puszek po browarze
2. tomek84 już deklarował chęć pomocy, wszystko co mogę i potrafię zdalnie to ogarnę, no i na miejscu służę uprzejmie
3. koszmarek
koszmarek napisał/a: | Jakby co- wszystkie moje cztery kończyny macie do pomocy ! |
inq - 05-08-2013, 22:21
Seichan napisał/a: | właściciel niedawno dopiero zakupił sąsiedni ośrodek i nalge okazało się, że lubelszczyzna posiada taką bazę noclegową |
Oby kłopotem było zapewnienie miejsc...
vendetta - 05-08-2013, 22:23
Super , jak szybciutko to u Was idzie Trzymam kciuki i jak coś, służę pomocą (zdalną)
Marcin-Krak - 05-08-2013, 22:27
Ludzi do pomocy zdalnej i nie tylko widać obecnie nie brakuje - więc super.
Propozycja też się taką wydaje.
Wiem, że na razie, bez negocjacji odpowiedź może być ciężka - ale jak to wygląda z kosztami pi razy drzwi, wejdziemy i tak oknem
Aczkolwiek jak dla mnie ten ośrodek się nie nadaje Ale może do przyszłego roku basen będzie
Powodzenia!!
Jaro1974 - 05-08-2013, 22:28
Marcin - sami go wykopiemy
grzesiopol - 05-08-2013, 22:29
inq napisał/a: | Oby kłopotem było zapewnienie miejsc... |
Biorąc pod uwagę zawód jaki niektórzy mieli w tym roku to nie oczekujmy nalotu gawiedzi.
Poza tym my wychodzimy z propozycją zrobienia zlotu z taka ilością miejsc jaka jesteśmy w stanie zapewnić, więc albo wszyscy będą zdecydowani i sie dopiszą a jak ktoś nie zdąrzy to przecież nic nie poradzimy, ponadto z tego co zrozumiałem miejsc noclegowych ma być cos około 300 i dodatkowo jest jeszcze pole namiotowe wiec jest jakaś alternatywa dla tych co nie załapia sie do bardziej cywilizowanych noclegów, a są ludzie którzy będą woleli byc pod namiotem niż np w domkach. Wiem że zbyt ładnie to nie zabrzmiało ale niestety taka jest rzeczywistość w lubelskim nie mamy możliwości noclegowych dla dużej ilości osób.
Seichan - 05-08-2013, 22:29
To pozwolę sobie odświeżyć listę:
Zlot 2014.
Organizatorzy miejscowi:
1. _Slawek_
2. Seichan
3. inq
4. Jaro1974
5. tomasek
6. grzesiopol
7.
8.
Organizatorzy zdalni:
1. mjsystem(podpowiem, gdzie my daliśmy ciała, unikniecie tego) oraz sprzątanie puszek po browarze
2. tomek84 już deklarował chęć pomocy, wszystko co mogę i potrafię zdalnie to ogarnę, no i na miejscu służę uprzejmie
3. koszmarek
koszmarek napisał/a: | Jakby co- wszystkie moje cztery kończyny macie do pomocy ! |
4. vendetta
[ Dodano: 05-08-2013, 22:32 ]
Marcin-Krak napisał/a: | ale jak to wygląda z kosztami pi razy drzwi, wejdziemy i tak oknem |
Koszty podobne jak w Wawrzce.
Marcin-Krak napisał/a: | Ale może do przyszłego roku basen będzie |
Poczekaj na resztę zdjęć Wody Ci nie zabraknie
tomasek - 05-08-2013, 22:33
W takim tempie to zdążymy jeszcze w tym roku pod koniec sierpnia zorganizować Zlot
grzesiopol - 05-08-2013, 22:33
Marcin-Krak napisał/a: | Aczkolwiek jak dla mnie ten ośrodek się nie nadaje Ale może do przyszłego roku basen będzie | jak chcesz to nia działce mam taki 2,44m więc mogę wziąć go ze sobą
mAGDA - 05-08-2013, 22:34
co ja widzę , Sławek mi robotę podbiera - zbieranie puszek to moja działka zlotowa .... gratuluję pomysłu i trzymam mocno kciuki za realizację
Jaro1974 - 05-08-2013, 22:40
tomasek napisał/a: | W takim tempie to zdążymy jeszcze w tym roku pod koniec sierpnia zorganizować Zlot |
Zielony nie marudź
_Slawek_ - 05-08-2013, 22:41
Na prawo od boiska do koszykówki/siatkówki znajduje się sporej wielkości trawnik pełniący rolę boiska, który to idealnie nadaje się do wykorzystania jako główny parking, tak aby była szansa pomieścić wszystkie miśki i był do nich dobry dostęp z każdej lokalizacji:
Kolejne zdjęcie też nie do końca oddaje jego powierzchnię:
Widok tylko części od strony jeziora:
Plac, który w godzinach wieczornych można wykorzystać na przeprowadzenie dyskoteki:
Domki drewniane 8-osobowe - na pierwszy rzut oka najbardziej luksusowe
Jest ich bodajże 8.
C.D.N.
W@sio - 05-08-2013, 22:42
Renata, możesz śmiało i mnie dopisać do organizatorów miejscowych
Z tego co pamiętam sprzed lat to ten duży trawnik robił kiedyś za pole namiotowe, a ten okrąglak za dyskotekę... fakt faktem na efesie miejsca jest sporo i myślę, że znajdziemy miejsce na parking
|
|
|