To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Piłka ręczna

JACA_1978 - 01-02-2007, 22:55

a nie mówiłem!!!!wuja się nie myli :mrgreen:ale Niemcy z nami wygraja wydrukuja im finał...
JCH - 02-02-2007, 00:43
Temat postu: Piłka ręczna
No to nasi dali do pieca :lol: :lol: :lol:
Ale Duńczycy pokazali kilka fajnych akcji :)

Marcin-Krak - 02-02-2007, 01:21

JCH napisał/a:
Ale Duńczycy pokazali kilka fajnych akcji

No to fakt skubańce ze dwa razy latali jak batmany jakieś :mrgreen:
Ale nas nikt nie pokona bo mamy nie tylko Kasę w bramce ale i Weinera :twisted:

igi - 02-02-2007, 07:40

Dajcie spokój za stary chyba jestem i za sercowy żeby oglądać mecze tego typu

Żona to się bała odezwać jak oglądałem meczyk :mrgreen:

Brawo brawo BIAŁO CZERWONI :)

Teraz tylko jeden meczyk dzieli ich od mistrzostwa :) oby się toczył bez żadnych wałków a będzie dobrze.

Anonymous - 02-02-2007, 08:07

Jak Panowie obstawiacie? Jaki wynik?
Nie zabijając radości i nadzieii jestem pełen obaw że z niemiaszkami jednak.....przegramy :|
Gramy strasznie nierówno, raz jak ciapy tracimy 2-3 bramki pod rząd, a znowu potem gramy jak natchnieni bombardując bramkę rywala spoza "niebieskiego pola".....

akbi - 02-02-2007, 09:55

BRAWO POLSKA !!!
Niesamowity mecz :mrgreen: , pierwszy raz nie żałowałem, że nie pojechałem na spota :P
Trzeba przyznać, że bramkarzy to mamy niesamowitych ... pamiętam Weinera jak w Gdańsku grał ... też tak żywiołowo reagował na sukcesy

Jeszcze raz BRAWO :!: :!:

i teraz jeszcze tylko Niemiaszki
stawiam 29:27 dla Polski

Anonymous - 02-02-2007, 11:09

Ja sie tylko boje w meczu finałowym zachowania sędziów, o zawodników sie nie boje
Anonymous - 02-02-2007, 14:42

dm17 napisał/a:
Ja sie tylko boje w meczu finałowym zachowania sędziów, o zawodników sie nie boje

Dokladnie - graja u siebie a nie raz juz bywalo ze gospodarzom sprzyjali sedziowie ... Ale musimy byc od nich lepsi i wtedy sedziowie nic nam zrobic nie moga :twisted:

Marcin-Krak - 02-02-2007, 15:27

dm17 napisał/a:
o zawodników sie nie boje

Ja bym się mimo wszystko trochę bał - ten wirus może dać o sobie znać teraz niestety.
Myślę że znowu będą emocje i jednak 1 bramką wygramy :mrgreen:
DO BOJU POLSKO :!:

Anonymous - 02-02-2007, 17:00

Szkoda ze wszyscy nie mieszkamy w jednym rejonie bo byśmy wyskoczyli wspólnie na finał gdzieś do pubu-ale by sie działo.................... :lol:

[ Dodano: 02-02-2007, 19:34 ]
Cytat:
"Jesteście naszymi bohaterami" - pisze, z właściwą sobie emfazą, gazeta "Bild" o niemieckich szczypiornistach. "Super, wariactwo, nie do wiary! Niemcy zagrają w finale przeciwko Polakom! Tak, tak! tak" - czytamy na stronie tytułowej. W wydaniu internetowym niemiecka bulwarówka sięga po mniej wyszukany język. "Uwaga na Czerwonych Chamów!" - pisze niemiecki brukowiec Axela Springera (w Polsce wydaje "Fakt" i "Dziennik") przed niedzielnym finałem mistrzostw świata

No własnie tak myślałem ze tak bedzie........................ ale my sie i tak nie damy :!: :!: :twisted: :twisted:

[ Dodano: 03-02-2007, 17:19 ]
Cholerni szwabi-dzis slyszalem ze zapomnieli przeznaczyc pule biletów dla polskich kibiców :evil: :evil: :evil: :evil:
Zycze zeby przegrali jaktylko sie da :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

JACA_1978 - 03-02-2007, 18:21

Luz sędziowie są z Francji więc nie będą raczej drukować...może nawet nam cos pomogą :twisted: ale i tak ciężko będzie u nich rezerwowi się rozegrali...żeby grał Śiódmiak :!: bo bez niego obrona słbo wygląda Kuptel jest słabszy...
Anonymous - 03-02-2007, 20:27

dm17 napisał/a:
Cholerni szwabi-dzis slyszalem ze zapomnieli przeznaczyc pule biletów dla polskich kibiców
, przeznaczyli 4 bilety dla oficjalnej 5- osobowej polskiej delagacji :shock: , ciekawe kto się nie załapie na miejscówkę :mrgreen:
Marcin-Krak - 03-02-2007, 21:22

dager napisał/a:
ciekawe kto się nie załapie na miejscówkę

najwyższego wezmą na kolana :wink:

Ale mnie cos trafia jak czytamm co wypisują niemcory na Nasz temat - mam nadzieję że jutro zamkniemy im na boisku gęby :twisted:

Anonymous - 04-02-2007, 11:15

Szkod ze to tak daleko-sam bym chętnie tam pojechał i kibicował ile sie da.....żeby cwaniaczki zobaczyli jak sie bawią brawdziwi kibice...
Tak na marginesie teraz udają cwaniaczków ale jeszcze pol rok temu trzęśli sie i prosili władze polskie aby pseudokibice nie przyjezdzali a wczoraj slyszalem wypowiedz niemry(tfuuu) ze Polacy zrobili juz swoje i kibice niech jadą do domu :!: :evil: :evil:

DO BOJU POLSKOOOOOOOOO

Anonymous - 04-02-2007, 13:15

Polacy wygraja i utra nosa tym frajerom , ktorzy mysla ze moga nami pomiatac - wszystko rozstrzygnie sie na boisku i jezeli nasi beda od nich lepsi to nic im nie da mistrzostwa , a wtedy Polska bedzie sie smiala ze Szwabow :twisted: :mrgreen: