Sport - Inne - Piłka ręczna
JACA_1978 - 01-02-2007, 22:55
a nie mówiłem!!!!wuja się nie myli :mrgreen:ale Niemcy z nami wygraja wydrukuja im finał...
JCH - 02-02-2007, 00:43 Temat postu: Piłka ręczna No to nasi dali do pieca
Ale Duńczycy pokazali kilka fajnych akcji
Marcin-Krak - 02-02-2007, 01:21
JCH napisał/a: | Ale Duńczycy pokazali kilka fajnych akcji |
No to fakt skubańce ze dwa razy latali jak batmany jakieś
Ale nas nikt nie pokona bo mamy nie tylko Kasę w bramce ale i Weinera
igi - 02-02-2007, 07:40
Dajcie spokój za stary chyba jestem i za sercowy żeby oglądać mecze tego typu
Żona to się bała odezwać jak oglądałem meczyk
Brawo brawo BIAŁO CZERWONI
Teraz tylko jeden meczyk dzieli ich od mistrzostwa oby się toczył bez żadnych wałków a będzie dobrze.
Anonymous - 02-02-2007, 08:07
Jak Panowie obstawiacie? Jaki wynik?
Nie zabijając radości i nadzieii jestem pełen obaw że z niemiaszkami jednak.....przegramy
Gramy strasznie nierówno, raz jak ciapy tracimy 2-3 bramki pod rząd, a znowu potem gramy jak natchnieni bombardując bramkę rywala spoza "niebieskiego pola".....
akbi - 02-02-2007, 09:55
BRAWO POLSKA !!!
Niesamowity mecz , pierwszy raz nie żałowałem, że nie pojechałem na spota
Trzeba przyznać, że bramkarzy to mamy niesamowitych ... pamiętam Weinera jak w Gdańsku grał ... też tak żywiołowo reagował na sukcesy
Jeszcze raz BRAWO
i teraz jeszcze tylko Niemiaszki
stawiam 29:27 dla Polski
Anonymous - 02-02-2007, 11:09
Ja sie tylko boje w meczu finałowym zachowania sędziów, o zawodników sie nie boje
Anonymous - 02-02-2007, 14:42
dm17 napisał/a: | Ja sie tylko boje w meczu finałowym zachowania sędziów, o zawodników sie nie boje |
Dokladnie - graja u siebie a nie raz juz bywalo ze gospodarzom sprzyjali sedziowie ... Ale musimy byc od nich lepsi i wtedy sedziowie nic nam zrobic nie moga
Marcin-Krak - 02-02-2007, 15:27
dm17 napisał/a: | o zawodników sie nie boje |
Ja bym się mimo wszystko trochę bał - ten wirus może dać o sobie znać teraz niestety.
Myślę że znowu będą emocje i jednak 1 bramką wygramy
DO BOJU POLSKO
Anonymous - 02-02-2007, 17:00
Szkoda ze wszyscy nie mieszkamy w jednym rejonie bo byśmy wyskoczyli wspólnie na finał gdzieś do pubu-ale by sie działo....................
[ Dodano: 02-02-2007, 19:34 ]
Cytat: | "Jesteście naszymi bohaterami" - pisze, z właściwą sobie emfazą, gazeta "Bild" o niemieckich szczypiornistach. "Super, wariactwo, nie do wiary! Niemcy zagrają w finale przeciwko Polakom! Tak, tak! tak" - czytamy na stronie tytułowej. W wydaniu internetowym niemiecka bulwarówka sięga po mniej wyszukany język. "Uwaga na Czerwonych Chamów!" - pisze niemiecki brukowiec Axela Springera (w Polsce wydaje "Fakt" i "Dziennik") przed niedzielnym finałem mistrzostw świata |
No własnie tak myślałem ze tak bedzie........................ ale my sie i tak nie damy
[ Dodano: 03-02-2007, 17:19 ]
Cholerni szwabi-dzis slyszalem ze zapomnieli przeznaczyc pule biletów dla polskich kibiców
Zycze zeby przegrali jaktylko sie da
JACA_1978 - 03-02-2007, 18:21
Luz sędziowie są z Francji więc nie będą raczej drukować...może nawet nam cos pomogą ale i tak ciężko będzie u nich rezerwowi się rozegrali...żeby grał Śiódmiak bo bez niego obrona słbo wygląda Kuptel jest słabszy...
Anonymous - 03-02-2007, 20:27
dm17 napisał/a: | Cholerni szwabi-dzis slyszalem ze zapomnieli przeznaczyc pule biletów dla polskich kibiców | , przeznaczyli 4 bilety dla oficjalnej 5- osobowej polskiej delagacji , ciekawe kto się nie załapie na miejscówkę
Marcin-Krak - 03-02-2007, 21:22
dager napisał/a: | ciekawe kto się nie załapie na miejscówkę |
najwyższego wezmą na kolana
Ale mnie cos trafia jak czytamm co wypisują niemcory na Nasz temat - mam nadzieję że jutro zamkniemy im na boisku gęby
Anonymous - 04-02-2007, 11:15
Szkod ze to tak daleko-sam bym chętnie tam pojechał i kibicował ile sie da.....żeby cwaniaczki zobaczyli jak sie bawią brawdziwi kibice...
Tak na marginesie teraz udają cwaniaczków ale jeszcze pol rok temu trzęśli sie i prosili władze polskie aby pseudokibice nie przyjezdzali a wczoraj slyszalem wypowiedz niemry(tfuuu) ze Polacy zrobili juz swoje i kibice niech jadą do domu
DO BOJU POLSKOOOOOOOOO
Anonymous - 04-02-2007, 13:15
Polacy wygraja i utra nosa tym frajerom , ktorzy mysla ze moga nami pomiatac - wszystko rozstrzygnie sie na boisku i jezeli nasi beda od nich lepsi to nic im nie da mistrzostwa , a wtedy Polska bedzie sie smiala ze Szwabow
|
|
|