To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Spotkanie???

sion2002 - 16-05-2007, 23:12

U mnie w grę wchodzą raczej tylko soboty (chyba, że co najmniej tydzień wcześniej coś ustalimy). Najbliższa wolna jest ta19.05.2007, za tydzień mam szkołę i niestety będę musiał iść - ostatnio sobie darowałem :) Kolejna wolna to już czerwiec, dokładniej 02.06.2007. Potem to już zlot Ecli :)
Jeśli chodzi o właśnie ten zlocik, to prawdopodobnie zgodnie z planem będę chciał najpierw podjechać pod hotel w Ameliówce (tak jakoś około 14-15h) i stamtąd wybrać się z grupką na tor na 17:00. Narazie jeszcze wszystko w fazie planów ponieważ nie wiem, czy dostanę urlop. w najgorszym wypadku wyjdę w piątek o 16:00, podjadę po moją Niunie i Maleństwo i pędem :twisted: na tor. Jeszcze dokładnie dam znać. Co do Kliniki - na 70% idę. Dajcie znać jakie są wasze plany - jakoś się zgadamy by jechać razem.

Pozdrawiam

Robson86 - 16-05-2007, 23:49

Co do spota dam jeszcze znac...pewnie jutro, no max w piatek :)
a odnosnie zlociku Ecllips, to jestem jak najbardziej za :mrgreen:
Mam nadzieje ze dostaniesz ten urlop :) ...wtedy razem we trojke bysmy podjechali pod Ameliowke a potem na tor :)
Co do kliniki, to tez bym sie raczej pisal, ewentualnie zabral bym sie razem z ecllipsomaniakami busem z powrotem (mam po drodze, a autobusy po 23,24 juz nie jezdza w moja strone :evil: )
Ale zobaczymy jeszcze
pozdroo

sion2002 - 17-05-2007, 10:38

Witam

Też mam nadzieje, że uda mi się załątwić urlop. Dajcie znać co z tym naszym spotem. Robson może puścisz mi na PW numer tel. do Ciebie.

Pozdrawiam
Szymon

Robson86 - 17-05-2007, 11:57

PS chlopaki jak wyjdzie robimy cos z tym bojkotem stacji benzynowych w Kiecach :?: :?: :twisted:
qrcze malo nas troszke ale przy odrobinie szczescia i pomocy innych klubow (w TK) moglo by cos wyjsc z tego :D
Co do spoociaka dam znac wieczorqqiem ewentualnie jutro (bardziej prawdopodobne)
Pozdroo

Adaho_krak - 17-05-2007, 12:08

Ja też się wybieram w piątek pod Ameliówkę na 14-15, ale tylko na piątek, tak koło 22 bede spadał do KRK spowrotem, w sobote i niedziele praca. Ewentualnie bede jechał od strony KRK trasą E7, jeśli ktoś ma po drodze to chętnie się umówie na ORLENIE, za Chęcinami z kimś kto zna drogę do Ameliówki, żeby nie błądzić po Kielcowni.
Robson86 - 17-05-2007, 12:12

adaho_krak napisał/a:
Chęcinami z kimś kto zna drogę do Ameliówki, żeby nie błądzić po Kielcowni.

jesli u nas w Kielcach :P wszystko dojdzie do skutku, to no problem, z przyjemnoscia podjade na orlen i pojedziemy razem na Ameliowke :)
pozdroo

Adaho_krak - 17-05-2007, 12:23

Robson86 napisał/a:
jesli u nas w Kielcach wszystko dojdzie do skutku, to no problem, z przyjemnoscia podjade na orlen i pojedziemy razem na Ameliowke
pozdroo

jest jeszcze chwilka czasu, dogramy wszystko w dzień przed wyjazdem :) ale bierzcie mnie pod uwagę :)

POZDRO FOR KIELCE

sion2002 - 17-05-2007, 14:12

Jadąc od KRK będziesz musiał chcesz, czy nie przejechać obok mojego miejsca zamieszkania. Jeśli coś też bez problemu będę mógł podjechać i poprowadzić - jeśli tylko dostanę ten urlop, jeśli nie, dojadę do Was jak będziecie jechali na tor - wtedy będziecie jechali koło mojej firmy :)
ADAHO - mam numer do Ciebie więc jak już będziemy się dokładnie umawiali zadzwonię.

Pozdrawiam
Szymon

Adaho_krak - 17-05-2007, 14:20

sion2002 napisał/a:
ADAHO - mam numer do Ciebie więc jak już będziemy się dokładnie umawiali zadzwonię.

Dla mnie bomba :) Dzięki

sion2002 - 17-05-2007, 17:31

Spoko. Zatem do usłyszenia :)

Pozdrawaim
Szymon

Robson86 - 19-05-2007, 18:39

sion2002, chyba Cie dzis widzialem na poleskiej (w gore do sandomierskiej) kolo godzinki 9:30 :P :D
pozdroo

sion2002 - 19-05-2007, 22:01

Baaardzo możliwe - jechałem do mechanika. Trzeba było gonić :twisted:

CO Z TYM SPOTEM??

Pozdrawiam
Szymon

Robson86 - 19-05-2007, 22:32

sion2002 napisał/a:
Baaardzo możliwe - jechałem do mechanika.

noo baa, pewne :twisted: ...poznalem samochod po zdjeciach z Morska :P :)
sion2002 napisał/a:
CO Z TYM SPOTEM??

W przyszlym tygodniu w sobote lub niedziele... np. tak wieczorkiem :?: Bedzie czas zeby ewentualnie ktos sie jeszcze zglosil :twisted: ....
Spotkamy sie, napijemy sie coli, pykniemy sobie przy okazji np. w jakis bilardziqq, ewentualnie kręgle :P
jak uwazasz/uwazacie... :?: :?: :?:
Piszesz sie Tonfa,(rzadko bywasz wiec napisz o ktorej by Ci ewentualnie pasowalo i kiedy :P ) :?: :?:
Pozdroo

[ Dodano: 21-05-2007, 19:02 ]
panowie :twisted: ...kto jest chetny na sobotke lub niedzelke=>chodzi o jakis spocik wieczorny :D

sion2002 - 28-05-2007, 10:24

Witam

[ Dodano: 21-05-2007, 19:02 ]
panowie ...kto jest chetny na sobotke lub niedzelke=>chodzi o jakis spocik wieczorny

Tak jak wcześniej wspominałem - miałem szkołę w ten weekend, ale następny, czemu nie. Tylko jeśli coś to późnym wieczorkiem.

Pozdrawiam
Szymon

Robson86 - 28-05-2007, 18:00

sion2002 napisał/a:
Tak jak wcześniej wspominałem - miałem szkołę w ten weekend, ale następny, czemu nie

louziiiqq :D
sion2002 napisał/a:
Tylko jeśli coś to późnym wieczorkiem

spoxiq, w tej chwili jeszcze nie wiem czy bede mial czas na weekendzie :? ..ale jakies ustalenie mozemy rozpoczac...
Pozdroo