Outlander III Ogólne - Podziel się opinią - przeglądy w ASO cena, jakość i inne
esesen - 11-05-2017, 12:11
A można od nich wyciągnąć jakichś samochód zastępczy? Jeżeli za opłatą to ile chcą? Mówię o zwykłym przeglądzie, ewentualnie jakiejś niewielkiej naprawie, tak żeby zostawić auto rano, pojechać do pracy, a odebrać po południu.
_tm_ - 11-05-2017, 15:04
esesen napisał/a: | A można od nich wyciągnąć jakichś samochód zastępczy? Jeżeli za opłatą to ile chcą? Mówię o zwykłym przeglądzie, ewentualnie jakiejś niewielkiej naprawie, tak żeby zostawić auto rano, pojechać do pracy, a odebrać po południu. |
Akurat nie u nich tylko w innym serwisie (ale myślę, że ceny mogą być podobne) wynajęcie samochodu na czas przeglądu (czyli niecała doba) kosztowało 79 zl netto.
Mike Pustelny - 11-05-2017, 15:09
No tak,
problem w tym, że musze zostawic samochod i wrcac do pracy.
po czym znow tluc sie tam po odbior.
na szczescie maja jakies zastepcze...
dzieks za pomoc
SK666 - 13-05-2017, 15:00
Mike Pustelny, Może wykaż zainteresowanie wymianą na nowy model, wtedy weźmiesz na testowanie, o ile w Warszawie dealerzy praktykują oddanie auta na cały dzień potencjalnemu klientowi w celach marketingowych.
Mike Pustelny - 13-05-2017, 19:16
Testowanie.....
Dobrze by było gdybym mógł jeździć pojazdem demo cały dzien.
Zwykle dają auto na 1-2h.
I to jeszcze trza jeździć z handlowcem.
Z resztą moj pojazd kupiłem od tego dilera także trochę mi szkoda naciągnąć go....
Pzdr
SK666 - 13-05-2017, 20:02
Mike Pustelny napisał/a: | Z resztą moj pojazd kupiłem od tego dilera także trochę mi szkoda naciągnąć go... |
To nie naciągaj go tylko postaw sprawę jasno. Stracić nie stracą na tym "testowaniu"
Znam przypadki, że i na dwa dni dawali i to bez lim kim.
Sannjas - 14-05-2017, 21:26
Pytanie z innej beczki - czy przeglądy okresowe muszę robić tam gdzie kupiłem auto czy w dowolnym aso?
Nadmienię, że np w Toruniu jak chciałem kupić auto to dostałem info, że gazu nie montują bo nie i w ogóle nie, a w innych bez problemu - to gdzie zrobić przegląd jeżeli do rodzimego aso zbyt daleko? Gaz mam montowany przez jakiegoś partnera ASO od nowości.
enea - 14-05-2017, 21:58
Sannjas napisał/a: | Pytanie z innej beczki - czy przeglądy okresowe muszę robić tam gdzie kupiłem auto czy w dowolnym aso?
Nadmienię, że np w Toruniu jak chciałem kupić auto to dostałem info, że gazu nie montują bo nie i w ogóle nie, a w innych bez problemu - to gdzie zrobić przegląd jeżeli do rodzimego aso zbyt daleko? Gaz mam montowany przez jakiegoś partnera ASO od nowości. |
Mozesz robic przegladmy w kazdym aso.
jezeli dana stacja nie ma mechanika z szkoleniami z autogazu to nie zrobia, my w zielonej nie montujemy lpg , ale serwisujemy istalacje, jak jest u innych niewiem
Tafla - 14-05-2017, 22:00
Sannjas napisał/a: | Nadmienię, że np w Toruniu jak chciałem kupić auto to dostałem info, że gazu nie montują bo nie i w ogóle nie |
Mi powiedzieli (też w Toruniu), że MMC nie daje wsparcia dla gazu w tym modelu/silniku tak więc nie ma i gwarancji. W związku z tym oni nie montują.I tak nie miałem w planach gazowania więc nie wnikałem dalej.Ale obstawiam, że w Twoim przypadku musisz robić przegląd tam gdzie montowałeś gaz.
Mike Pustelny - 23-05-2017, 11:43
Wracam z tematem serwisu w ASO - AutoTest w Markach.
Byłem, zobacyzłem, serwis zrobiłem i oczywiście zapłaciłem
Moge spokojnie polecić serwis.
Zależało mi na czasie a im udało mi się wykonac serwis w podanym przeze mnie terminie.
Cenę za usluge tez udąło mi sie znegocjowac także drugi plus dla nich.
reasumując - AutoTest w Markach jest godny polecenia.
pzdr
Sannjas - 23-05-2017, 12:34
Mike Pustelny, a jak wsparcie dla aut z LPG?
Mike Pustelny - 23-05-2017, 12:39
Nie mam pojecia.
Moj Outlander jest bez instalacji wiec nie pytalem.
congito - 02-10-2017, 19:30
Witam.
Miał już ktoś doświadczenie z szanownych kolegów z przeglądem w ASO przy 80 kkm ??
Pozdrawiam.
Terex23 - 02-10-2017, 19:56 Temat postu: Tychy Witpol pierwszy przegląd - zadowolony
congito - 02-10-2017, 21:08 Temat postu: Re: Tychy Witpol
Terex23 napisał/a: | pierwszy przegląd - zadowolony |
Zadowolony ???
|
|
|