Nasze Miśki - Pajero III "VIPajero" Ginący gatunek, czyli 3.5
Ziemowit - 16-05-2016, 17:41
Mi też na początku jakoś nie chciało się wierzyć w BMW, ale silniki od BMW okazuje się bardzo dobrze się spisują w najróżniejszych swapach. Także od aut japońskich. No a co do Land Cruisera, to myślałem o nim, ale bardzo krótko, ze względu na stosunkowo niską moc i stosunkowo wysoką cenę.
Owczar - 16-05-2016, 18:08
4.7 z landrcruisera jest sporo mocniejszy od 4.4 z bmw. Patrz na przebieg momentu, a nie móc maks.
Ziemowit - 16-05-2016, 18:29
Kto mówi, że to będzie najzwyklejszy 4.4? Powiedziałem tylko, że V8 od BMW Co do wykresu 4.4 BMW vs 4.7 LC, to oczywiście masz rację starczy popatrzeć na monstrualny moment obrotowy w LC i w jakich niskich obrotach dostępny
Owczar - 16-05-2016, 18:41
Czyli turbo lub kompresor?
Ziemowit - 16-05-2016, 23:26
Mam konkretny model silnika zaplanowany, nie chcę zapeszać, więc póki co nikomu o nim nie mówię, powiem tylko, że V8 od BMW, no i jeżeli siądzie to będzie jedno z najszybszych Pajero w Polsce, a na pewno lepiej przyspieszających i brzmiących. Mam nadzieję, że zamiast opowiedzieć o tym konkretnym silniku, będę mógł go po prostu za rok pokazać
Ziemowit - 15-09-2016, 12:27
EDIT: Czy teraz je widać?
Najwyższy czas na małą aktualizację!
3 delikatne zmiany. Jedną widać na pierwszym zdjęciu, drugą na drugim i trzecią na trzecim. Ktoś dostrzeże wszystkie?
a już niedługo postaram się dodać zdjęcia z JapFest 2016
No i przez problemy z picassą, oraz to, że samo google mnie bardzo irytuje już od jakiegoś czasu, mam drugie pytanie. Jak szybko i łatwo dodawać zdjęcia na forum? bo z picassą coś się popsuło...
Sunderland86 - 16-09-2016, 10:24
Ziemowit napisał/a: | Ktoś dostrzeże wszystkie? |
Ja w ogóle nie dostrzegam zdjęć
Ziemowit - 16-09-2016, 23:25
a to dziwne. Poważnie? mi się wyświetlają...
kamilek - 16-09-2016, 23:38
Kliknąłem "cytuj" w Twojej wypowiedzi i wyświetlił mi się kod źródłowy zdjęć. Wkleiłem adres jednego zdjęcia ręcznie w przeglądarkę i wyskoczyło mi okienko do zalogowania w Google. To może Ty widzisz zdjęcia, bo jesteś zalogowany na swoim profilu, ale reszta świata, w tym ja, niestety zdjęć nie widzi Chyba że podasz hasło do konta, a to co innego, wszyscy sobie chętnie pooglądamy
Ziemowit - 17-09-2016, 10:37
Czas zmienić picassę. Sprawdziłem na mobilnym, gdzie nie jestem zalogowany i już widać zdjęcia. Natomiast picassa stała się trudna, niewygodna i po prostu już mi się nie podoba. Jak można łatwo i szybko wrzucać zdjęcia? no i najlepiej, żeby nie znikały po miesiącu
Tomi89 - 17-09-2016, 11:54
Ja używam "postimage.org" łatwe w obsłudze sprawnie się ladują zdjęcia, jeszcze nie zdarzyło mi się że któreś znikło
kamilek - 18-09-2016, 00:25
Dobra, fotki widać. Ale patrzę, patrzę, i nie mogę rozkminić cóż tam się w nim zmieniło. Całą moją uwagę skupiają felgi w chromie Może V8 zawitał pod maską??
PS. A czy mówiłem już, że piękne jest te Pajero?
luk0__ - 18-09-2016, 16:07
zobaczyć takie w ciemnej uliczce, można sie przestraszyć że jacyś wierzyciele przyjechali po dług felga kozak!
Ziemowit - 18-09-2016, 23:08
Haha, dzięki Kamilek! Zmiany są kosmetyczne - przyciemniłem przednie szyby, ale w granicach prawa i rozsądku, więc nawet w nocy wszystko dobrze widać, kupiłem wreszcie osłonę na tylne koło, ale mam co do niej parę zastrzeżeń, no i zrobiłem na czarno te pomarańczowe kierunki na błotnikach, bo kompletnie mi nie pasowały do V8 planowo, będę się przymierzał w przyszłym roku. Byłoby świetnie gdybym się przed sezonem wyrobił!
luk, jakoś tak mi wyszedł, a że lubię czarny na samochodzie, to wychodzi z tego coś a'la VIP Style
Tomi - bardzo dziękuję za stronkę, wypróbuję przy następnej okazji, żebym się znowu nie ośmieszył
matraks - 19-09-2016, 06:24
Fajne Pajero. Felgi nie mój gust, ale w sumie do takiej masywnej terenówki pasują. Świetna Toyota FJ Cruiser w garażu
|
|
|