To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - IV Zlot Mitsumaniaków w Białymstoku - Lista obecności

roch_27 - 18-01-2006, 20:52

Proszę o dopisanie mnie na listę. Jeszcze nie wiem ile osób :wink: ale około 3-4 osoby.

Dodatkowo inforamcja dla Jackie
pytałes kiedy przyjadą osoby z daleka - to już odpowiadam, że moja ekipa najlepiej w piatek 25.08

Anonymous - 18-01-2006, 20:58

Mnie również prosze dopisac-na razie sztuk 1, NA RAZIE... Poinformuje o ewentualnych zmianach.
piwkotom - 18-01-2006, 21:04

u mnie 2 osoby + pies, ale to juz pisalem wczesniej (03.11.2005r), ale oczywiscie nie ma mnie na liscie jak rok temu, ale juz jestem przyzwyczajony wiec sie tylko przypominam ;) Chyba ze mam nie przyjezdzac, to prosze otwartym tekstem bo ja cimny jestem w blaszke.
Jackie - 18-01-2006, 21:33

piwkotom napisał/a:
Chyba ze mam nie przyjezdzac, to prosze otwartym tekstem bo ja cimny jestem w blaszke.

A spróbuj tylko....;)
http://www.mitsubishi-gra...p?p=24847#24847

piwkotom - 18-01-2006, 21:38

:D :D:D jusz mi lepiej ;)
Anonymous - 18-01-2006, 21:38

cimon + zoneczka, czyli 2 osoby
roch_27 - 18-01-2006, 22:13

czyli listę uaktualnia igi :?: i trzeba do niego dodatkowo pisać, bo jakoś się nie widzę :(

.....

pozdro

Rafal_Szczecin - 18-01-2006, 22:22

Jackie napisał/a:
piwkotom napisał/a:
Chyba ze mam nie przyjezdzac, to prosze otwartym tekstem bo ja cimny jestem w blaszke.

A spróbuj tylko....;)

mi ten pan tez grozil !! ze jak bym nie przyjechal z wesolym autobusikiem to by przyjechal do szczecina i mi dupsko skopal :oops:
no wiec co mialem robic ? zapisalem sie , i znow wesoly autobusik rzadzi bo jak narazie nie widze nikogo innego kto by sie w 5 masek (+ miś na przedniej szybie i moooze piesek - tez miś :) tylko ze juz duuuuzo wiekszy niz rok temu :) ) do bialego pchal ;)

piwkotom - 18-01-2006, 22:27

roch_27 napisał/a:
czyli listę uaktualnia igi :?: i trzeba do niego dodatkowo pisać, bo jakoś się nie widzę :(

wlasciwie to raczej tak, bo Igi spisal tych co sie wczesniej wpisali a teraz to chyba juz info do niego i kaska na konto ;)
ja sie upomnialem bo wpisalem sie juz dawno a nie bylo mnie na liscie, a poza tym to upierdliwy jestem z natury, a poza tym to rok temu byla identyczna sytuacja ze mnie pomineli ;) bo ja taki malutki jestem, ledwo 100kg zywej wagi ;)
wiec info do Igiego i bedzie git, ciagle sprawdzanie tutaj kto sie jeszcze dopisal bedzie dla niego pewnie uciazliwe a ma na pewno wiele innych waznych zajec (przygotowywanie sie do zlotu ;) )

roch_27 - 18-01-2006, 22:33

thx i kończę bo się OT robi - czy jestem czy mnie nie ma :mrgreen:
jutro napisze na PW do igi-ego

pozdro

Anonymous - 19-01-2006, 20:39

Ja też będę, ale tylko na 99% :!: Zabiorę ze sobą jeszcze jedną osobę - max 2 :!:
Jeśli komuś moja obecność będzie bardzo przeszkadzała, to proszę o anonim na @ lub GG. W ten sposób zaoszczędzimy sporo czasu, nerwów i paliwa :wink:

Kofi - 19-01-2006, 20:49

bartek_nkm napisał/a:
Jeśli komuś moja obecność będzie bardzo przeszkadzała, to proszę o anonim na @ lub GG. W ten sposób zaoszczędzimy sporo czasu, nerwów i paliwa :wink:

mi przeszkadza takie gadanie!!!!
:)
prosze niech nikt nie wypisuje takich glupot

BTW. Ja to bede w piatek. Piatek sobota niedziela to i tak bardzo krotko :P

Rafal_Szczecin - 19-01-2006, 21:18

Kofi napisał/a:
BTW. Ja to bede w piatek

to tak samo jak wesoly autobusik :)

btw. widze ze duza czesc wiary bedzie juz w piatek :)

TNT - 19-01-2006, 21:23

Wiecie co ja tez chyba bede w piatek a co mi tam nawet jak komus przeszkadzam to i tak bede :twisted: i nie zasmiecac mi tu waznego topika.
Matejko - 19-01-2006, 23:03

TNT napisał/a:
Wiecie co ja tez chyba bede w piatek

myslisz ze zdazysz dojechac na piatek w koncu kawal drogi przed toba :D

czyli widze ze powtorka z zeszlego roku bedzie w piatek - Kofan boj sie :D