Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??
Manuela - 19-02-2010, 08:56
jkrzysztof80 napisał/a: | nie zawiesza się tak często jak omnia, | Mi się Omnie nie zawiesza odkąd wgralam obecny ROM, wcześniej też się rzadko zdarzało. Wielkość telefonu mi nie przeszkadza, też używam do neta. A jak z baterią? Mi Omnia chodzi 3-4 dni, a transmisji danych w ogóle nie wyłączam
jkrzysztof80 - 21-02-2010, 15:37
Manuela, mi się zawiesza przez to, że za dużo kombinuje z różnym oprogramowaniem. A co do baterii to maxymalnie wytrzymała mi 2 dni ale to tylko z tego powodu że komóra nie dostaje chwili oddechu , ale myślę że spokojnie wytrzyma te 3-4dni jak omnia
carismax - 22-02-2010, 09:35
mam Omnie i Nokie N95 8GB. Jakoś do omni nie mogę się przekonać. Generalnie to jestem komórkowym maniakiem i non stop zmieniam telefony i jak narazie chyba tylko Nokia zasługuje wg mnie na szacunek. W Omni dobija mnie obsługa. O napisaniu smsa w samochodzie można zapomnieć. Jeśli chodzi o zawiechy to nie narzekam. Mam omnie na sprzedaż jak by ktoś chciał
londolut - 22-02-2010, 09:48
carismax napisał/a: | O napisaniu smsa w samochodzie można zapomnieć. | Za używanie komóry podczas jazdy są 200 mandatu
bat - 22-02-2010, 11:28
używam iPhone 3G i SE810i
Anonymous - 22-02-2010, 15:55
Witam
Jestem po kilku nie udanych próbach właściwie fanem nokii.
Aktualnie przesiadłem się z E90 na E75.
londolut napisał/a: | carismax napisał/a:
O napisaniu smsa w samochodzie można zapomnieć.
Za używanie komóry podczas jazdy są 200 mandatu |
Pasażer też?!
carismax - 22-02-2010, 18:57
Cytat: | londolut napisał/a:
Cytat: | napisał/a:
Za używanie komóry podczas jazdy są 200 mandatu | |
Jak się dacie złapać
Anonymous - 22-02-2010, 21:35
Mógłby kolega coś więcej napisać? Bo jak jak wybierałem to mogłem właśnie E75 za 500zł i E71 za 120zł. Wybrałem tańszą wersję, jednak chętnie coś na temat E75 przeczytam
JCH - 02-03-2010, 22:18
Taki sobie telefonik youtube
carismax - 03-03-2010, 07:48
Wczoraj własnie stałem się właścicielem Nokii E75. Moje wrażenie i odczucie: zajefajny telefon. Ma wszystko czego potrzeba. Spokojnie polecam
Student - 03-03-2010, 10:40
Ja za tydzień przechdzę z N82 na E71, zastanawiałem sie jeszcze nad E52 bo ma zajefajną baterię a telefon właśnie służy do dzwonienia ale na koniec jednak wybrałem E71 chyba tylko ze względu na przyszłą instalacją GARMIN MAP
wojtekgsx - 03-03-2010, 11:43
sony ericsson xperia 1
Anonymous - 03-03-2010, 19:10
bardzo dobry wybór. Student nie będziesz żałował
krzychu - 03-03-2010, 19:53
Student napisał/a: | E52 bo ma zajefajną baterię |
No właśnie bawiłem się kolegi E52 i właśnie zwróciłem uwagę na OGROMNĄ baterię. Klasyczny design (a jak nie lubię cudów na kiju) do tego GPS wbudowany.... Cena nie teges ale jak będę wymieniał swojego może będą atrakcyjniejsze.
Kolega zauważył że klapka baterii jest zrobiona z jakiejś chińskiej tłoczonej blaszki... Mogli się trochę bardziej postarać ale cost reduction nawet do nokii zawitał.
Anonymous - 09-03-2010, 15:03
carismax napisał/a: | Cytat: | londolut napisał/a:
Cytat: | napisał/a:
Za używanie komóry podczas jazdy są 200 mandatu | |
Jak się dacie złapać |
nie bądź taki hop, bo spośród konsekwencji pisania sms w czasie jazdy akurat mandat to najmniejsza stawka, więc dobrze przemyśl to gdzie powinna być skupiona w czasie jazdy uwaga kierowcy, bo jak ci wbiegnie jakaś moherówka niecierpliwa na czerwonym wprost pod koła, to nawet nie zdążysz zareagować, tylko rozjedziesz komuś babcię.
a co do tematu, ja używam od ponad roku Xperii X1 i byłem z niej zadowolony tak sobie, do czasu zmiany ROMu. teraz mam najświeższą dystrybucję Valkyrie ROM przysposobione z HTC HD 2 i po wyeliminowaniu wszystkich rażących usterek w tej chwili telefon jest na wysokim poziomie funkcjonalności. dla mnie bomba. nie zamierzam zmieniać telefonu, dla mnie nie wyszło nic ciekawszego, najwyżej podobne foniki ze swoimi wadami i zaletami.
|
|
|