To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Krzyzak - 10-06-2009, 11:55

harpagan, takie sa fakty - auta sprowadzone na sprzedaz maja po 120-200 tkm a auta do rozbiorki, gdzie nie oplaca sie cofac licznika maja po 300 i wiecej tkm - wiem, bo kupowalem kiedys sam licznik :)
gulgulq - 10-06-2009, 12:19

harpagan napisał/a:
ze znajomy mi dobry artykuł podesłał

hmm..a chyba redaktor naczelny powinien już być w prokuraturze i złożyć doniesienie o popełnienu przestepstwa - ten handlarz sam się przynaje do łamania prawa

a poziom rozmowy rynsztokowy i znamienne
Cytat:
"Zawsze się znajdzie jakiś wariat co będzie go pukał jakimś czujnikiem,".
- pogarda dla ludzi którzy chcą sprawdzić co kupują.
sruba - 10-06-2009, 12:25

Krzyzak napisał/a:
auta sprowadzone na sprzedaz maja po 120-200

ja kupiłem swoje Audi z przebiegiem 190 tysi. bez książki serwisowej. tzn. sprzedający nic o niej nie mówił, bo chyba sam o niej nie wiedział. ja też pewnie bym się o niej szybko nie dowiedział, gdyby nie montaż alarmu, w trakcie którego, ksiązka się znalazła :D
ostatni zapis z sierpnia zeszłego roku (wymiana płynu hamulcowego - 184 tysiące) 8)

Pexu - 10-06-2009, 12:32

...że dzisiaj się Cytryna zbuntowała :( na szczęście szybka reakcja Maretzkiego (sorry za pobudkę o siódmej rano ;) ), trochę nerwów i niepewności i Misiooo nawet nie musiał być holowany :)
Póki co jeździ, dziękuję brachu za wszystko!!!! :biggrin:

Maretzky85 - 10-06-2009, 13:13

Metoda na druta :D Czyste druciarstwo w dosłownym tego słowa znaczeniu się sprawdziło :D do garażu dojechał, a potem to już się porządnie zrobiło :D
Nie ma za co ;) I tak muszę się nauczyć wcześniej wstawać w końcu :}

Pexu - 10-06-2009, 13:15

Maretzky85 napisał/a:
Metoda na druta :D Czyste druciarstwo w dosłownym tego słowa znaczeniu się sprawdziło :D do garażu dojechał

Dokładnie :) Prowizorki rządzą ;) ;) ;)
A pod garażem już miałem tylko jedynkę i trójkę :lol:

Morfi - 10-06-2009, 15:53

Co do tej spowiedzi handlarza, to tylko kawa na ławe o której wszyscy wiedzą. Dlatego wystrzegam sie handlarzy jak ognia i na zadnym autku, które kupiłem lub poleciłem do kupna sie nie zawiodłem.
Znam wielu którzy jako kryterium to wystawiają sobie tylko rocznik i przebieg, bo przeciez nowsze auto z mniejszym przebiegiem będzie zawsze w lepszym stanie 8)

Marcin-Krak - 10-06-2009, 20:08

Sprzedałem Co<l>ciaka :roll: :(
Gdy tylko ode mnie odjechał w Krakowie rozszalała się ulewa i burza - nie tylko mi było smutno :wink:

Czas zintensyfikować poszukiwania - choć dzisiejsze korki i paraliż miasta zniechęcają totalnie do ruszania się z domu autem ;)

Cezar - 10-06-2009, 20:16

Marcin-Krak napisał/a:
Sprzedałem Co<l>ciaka :roll: :(

Czas na zmiany :wink:

szpala85 - 10-06-2009, 20:23

... odpowietrzałem dzisiaj układ wspomagania w Ciągniczku FORSCHNIT ZT 323 :twisted: :twisted: :twisted: ( bardzo solidna/DUŻA niemiecka maszyna :twisted: ) i o mało mi ręki nie wciągnęło :oops: :roll: :wink:
Marcin-Krak - 10-06-2009, 20:25

Cezar napisał/a:
Czas na zmiany :wink:

Noooo - na rower chyba :P :wink:

sruba - 10-06-2009, 23:54

Marcin-Krak napisał/a:
Sprzedałem Co<l>ciaka

ale wałek.
co teraz ?

Juiceman - 11-06-2009, 00:18

jak to co Audi :finga:
sruba - 11-06-2009, 00:25

się tak nie śmiej :butthead:
zobacz zadowolenie klientów z poszczególnych marek i popatrz gdzie jest Audi, gdzie średnia i gdzie Mitsu :lol:

Juiceman - 11-06-2009, 00:38

Wyżej stoi bo więcej tego sprzedali ;p nic po za tym :wink: :D :)