To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

gigant87 - 23-03-2011, 22:10

Miałem wcześniej 20MBit... Teraz mam 2MBit. Jest znaczna różnica przy ściąganiu plików, przy ładowaniu stron zauważalna, ale nie kolosalna :)
sieegurd - 23-03-2011, 22:13

Aga dobrze, że nic Ci się nie stało :( Współczuję przykrego wypadku :(

...że zastanawiam się czy pisałem już, że nie cierpię braku neta w pracy :evil:

koszmarek - 23-03-2011, 22:17

Aga napisał/a:

a czemu nie ma tematu na forum??

a szukajka to co?? :P http://forum.mitsumaniaki...highlight=siwek

Freya - 23-03-2011, 22:45

...że jestem w trakcie wiosennych porządków, aż dziw bierze ile mam ciuchów a wiecznie nie mam się w co ubrać :P
mabda - 23-03-2011, 22:55

Freya napisał/a:
aż dziw bierze ile mam ciuchów a wiecznie nie mam się w co ubrać :P

csiii...! nie pisz tego glosno, bo sie wyda :P

Freya - 23-03-2011, 22:57

...już się wydało ;) niestety mój mąż podziela ten sam problem, ma kilkanaście koszul, ale chodzi tylko w kilku, bo to jego ulubione i też ciągle sapie, że nie ma w czym ;P
mabda - 23-03-2011, 23:01

no to to zmienia postac rzeczy. chociaz jeden facet, ktory rozumie TEN problem kobiet :D
Aga - 23-03-2011, 23:05

koszmarek napisał/a:

a szukajka to co?? :P

hmmm.... - z ubiegłego roku - dzięki

apropo wyszukiwarki to ona u mnie coś nie działa...

Perki1985 - 23-03-2011, 23:22

że z sierpniowego ślubu jednak nici
Aga - 24-03-2011, 00:02

oj Piotrze, Piotrze...
mówiłam, bądź grzeczny
;)

ale widzę jakąś korzyść
już nie ma przeszkód abyś na zlot jechał :mrgreen:

Krzyzak - 24-03-2011, 06:35

Freya napisał/a:
aż dziw bierze ile mam ciuchów a wiecznie nie mam się w co ubrać

a to jest znany problem - podczas ubierania: "nie ma się w co ubrać", a po zakupach: "nie mam miejsca w szafie"

Fragu - 24-03-2011, 08:10

..że wczoraj pocałowałem elkę. Kursant ruszył ze stopu, wyjechał jakieś 2 metry po czym pan instruktor postanowił go zatrzymać. Przytuliłem zderzak Micry. U mnie strat brak, wytarłem tylko lakier elki ze zderzaka...Micra - pęknięty zderzak :?
Uwex - 24-03-2011, 08:43

Krzyzak napisał/a:
a to jest znany problem - podczas ubierania: "nie ma się w co ubrać", a po zakupach: "nie mam miejsca w szafie"

u nas jest jeszcze jeden - jakoś prawie nigdy nie ma w sklepach tego czego szuka moja druga połówka - zawsze wtedy mówię: znowu nic dla ciebie nie uszyli? Albo w czasie zakupów okazuje się, że przekopuje całkiem inne szmaty niż to co miała zamiar kupić. :roll:

Krzyzak - 24-03-2011, 09:21

czasami zabawne sytuacje są w pewexach czyli szmateksach :) - kobity oglądają koszulki i jedna mówi biorę tą z napisem moshi moshi - to się pytam, czy wie, co to znaczy? ona nie, więc tłumaczę, że to po japońsku halo halo :)
ale inna bierze koszulkę z napisem I'm bitch - długo jej nie musiałem odradzać :)

ps. tak - zdarza mi się kupić dla syna ciuch w szmateksie, skoro i tak po 2 miechach będzie do wyrzucenia - oczywiście nie biorę butów czy rzeczy bezpośrednio dotykających ciała

koszmarek - 24-03-2011, 09:33

Krzyzak, czyli kupujesz tylko swetry i kurtki?

a wiesz, że koszulki i spodnie się najpierw da wyprać zanim założysz? :>