Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
kamilek - 30-08-2010, 01:23
Wszyc, gdzieś Ty był jak Cię nie było Szukałem Cię na zlocie, ale niestety nie znalazłem, a wielka szkoda Galanta za to sobie oblukałem, i szczerze mówiąc, bida Myślałem że Gale E5 więcej oferują. Deska rozdzielcza jakaś taka szara i ponura, bez wyrazu, od samego patrzenia smutno się robiło, wnętrze jak w jakiejś tandetnej micrze czy innym maluszku. 100x wolę wnętrze E3, a już 10000000x E1 Wszędzie wkładali taką tandetę, czy np do lepszych benzyniaków dawali ładniejsze materiały i kształty?
Z zewnątrz prezentował się bardzo ładnie, ogólnie te Galanty są bardzo ładne, podobają mi się, ale już wiem, że przez to wnętrze nigdy sobie takiego nie kupię.
rosomak1983 - 30-08-2010, 06:01
| kamilek napisał/a: | | Deska rozdzielcza jakaś taka szara i ponura, bez wyrazu, od samego patrzenia smutno się robiło, wnętrze jak w jakiejś tandetnej micrze czy innym maluszku. |
no niestety... chyba ze ktos ma skóre to uwierz mi ze to wyglada wtedy
Akurat Wszyc ma całkiem ładna tepicerke,ale ta taka krata montowane czesto w E5 byla wprost ochydna...
Wszyc - 30-08-2010, 09:20
Zależy kto co lubi mi się np. strasznie podoba wnętrze gala E5
Kamilek to ja raczej nie wiem gdzieś Ty się szwendał bo ja chodziłem i gadałem chyba z każdym ( albo jak kto woli głowę zawracałem Maretzky85
to już musiał mieć mnie dość hehe )
Juiceman - 30-08-2010, 10:00
kamilek to powiedz gdzie sie podziewałeś bo z Wszycem to już plany strategiczne opracowywaliśmy odnośnie silnika 3.0 )
jacek11 - 30-08-2010, 16:55
| Wszyc napisał/a: | Zależy kto co lubi mi się np. strasznie podoba wnętrze gala E5 |
I tu się zgadzam z E3,podobają mi się tylko fotele,a dokładnie welur na nich.Reszta beeee.
zbyszek05 - 30-08-2010, 18:52
Wszyc był znami - przy sigmach w sobotę -trochę gadaliśmy
Juiceman - chciałem się spotkać z tobą nawet już byłem blisko / twoja koszulka/ ale zawsze coś ,gzieś -przeszkodziło a potem już cię niewidziałem
Juiceman - 30-08-2010, 18:57
Spokojnie może w 2011 uda mi się Ciebie spotkać pogadać i przejechać się tym cudem nawet na tylniej kanapie
londolut - 30-08-2010, 19:18
Soczek - dla ciebie dwie opcje
| Juiceman napisał/a: | | przejechać Cię tym cudem |
| Juiceman napisał/a: | | przejechać się tym cudem w bagażniku |
Wszyc - rozczochrańcu Ty za to uciekałeś jak nikt inny. 3x cie wypatrzyłem przy twojej granatowej frytkownicy i zmyłeś się w ciągu 3 mikrosekund Chcesz bana
Imho - kolor elegancki tylko trzeba dbać i dobrze nawoskować... do frytkownicy pod maską będzie ciężko mnie przekonać
szpala85 - 30-08-2010, 19:43
kamilek, wnętrze E5x jest jakie jest ... ja na początku też nie mogłem się przyzwyczaić do tego " plastiku" .... takie nijakie ..... ale po jakimś czasie się przyzwyczaiłem i mi się podoba ...
chociaż i tak uważam że najładniejsze wnętrze jest w Sigmie po prostu uwielbiam patrzeć na to autko ( niestety tylko na zdjęciach )
kamilek - 30-08-2010, 20:02
| rosomak1983 napisał/a: | | no niestety... chyba ze ktos ma skóre to uwierz mi ze to wyglada wtedy |
A w tych wersjach dawali jakąś deskę inną, czy wszystko to samo?
Bo na myśl przychodzi mi skoda felicia, były wersje ze skórzanymi fotelami, ale deska i reszta wnętrza niestety ta sama plastikowa tandeta co w zwykłym 1.3
Wszyc, Juiceman, ja sobie zaparkowałem przy samym szlabanie przy wjeździe, co by za bardzo się w oczy nie rzucać, i tak się pokręciłem przez jakiś czas po zlocie, a była to sobota godzina coś koło 16-17. Markowym Galantem się przejechałem ale nie pomyślałem żeby go zapytać o Wszyca A i na sam koniec mojego pobytu, sobota coś po 20, przejechałem się swoim Galem po całym ośrodku, i jakiś podchmielony ziomuś podszedł do mnie, popatrzył, i ze zdziwioną miną zapytał, co Wy robicie w koszmarkowym Galancie?
| szpala85 napisał/a: | | chociaż i tak uważam że najładniejsze wnętrze jest w Sigmie |
Oooo, i tu tez się niemiło rozczarowałem. Jak stałem na stacji benzynowej to złapałem jakąś białą Sigmę i zagadałem właściciela, pooglądałem sobie autko, wszystko ładnie pieknie, Sigma przepiękna. Rzut oka na wnętrze, no no, ładne. Dotykam....kruca, twardo tu. Twarde plastiki w aucie tej klasy? Deska też? Może i dobre jakościowo, ale twarde Trochę zawiodła mnie Sigma, może kiedyś będzie jako drugie auto, ale za Galanta nie zamienię.
jacek11 - 30-08-2010, 20:54
| kamilek napisał/a: | | A w tych wersjach dawali jakąś deskę inną, czy wszystko to samo? |
Po lifcie,deska była miękka.Podłokietnik również
Wszyc - 30-08-2010, 21:56
jacek co Ty gadasz ja mam przedlifta i mam deskę mięciutką i podłokietnik również z resztą wszystko jest miękkie
jacek11 - 30-08-2010, 21:59
W takim razie,może od wersji zależy?E8 miałem po lifcie,i było mięciutkie,i puszyste jak kaczuszka ,a obecne E5,jest twarde,i niezawodne zarazem
Wszyc - 30-08-2010, 22:21
Ty masz korbki w drzwiach wiec wiesz ale tak serio czemu Cie na zlocie nie było nie miałem z kim pogadać o E5
wojtas - 31-08-2010, 01:30
| Cytat: | | Rzut oka na wnętrze, no no, ładne. Dotykam....kruca, twardo tu. Twarde plastiki w aucie tej klasy? Deska też? |
Podejrzewam,że oglądałeś Sigme Slawa. Ale za chiny niewiem gdzie znalazłeś twardą deskę?
|
|
|