To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - LUBUSKIE OT

zuku3210 - 11-01-2010, 20:18

Proponuje Kwiecień/maj przepiekny czas pierwszych cieplych promieni słonecznych nastrajajacych mnie niezwykle pozytywnie do jakiegokolwiek dzialania :mrgreen: hehe
misia27 - 11-01-2010, 21:02

czas wiosenny jak najbardziej :)
Saqu - 11-01-2010, 21:58

no ja myślałem właśnie tak kwiecień na spot w mieście, a końcówke maja ewentualnie początek czerwca na spot poza miastem, jak by było cieplej jeziorko gril i te sprawy. Później to już się zaczynają wakacje i znowu takie a to wakacje a to coś... ;)
Frost - 11-01-2010, 22:10

kto narzeka na śnieg ten narzeka hehe :twisted: , ale nie ma co być samolubem, jak będzie ciepło to i ze spotami powinno być lepiej, ogólnowojewódzki rzeczywiście można by było juz termin pomału ustalać.
Saqu - 12-01-2010, 19:09

Hehe no ja tam mimo wszystko wole wiosne, lato :P
Kaucz - 21-01-2010, 23:55

Witajcie.
Czy kojarzy ktoś Galanta o numerach FZI 02130 ?
Tego na tej fotce:
http://lh3.ggpht.com/_fEZ...40/IMG_4207.JPG

Szukam jakiejś historii tego autka, gdyż jest teraz w moich rękach :) . Zawsze to lepiej wiedzieć czego mogę się po nim spodziewać ;P

fus8 - 22-01-2010, 07:17

hehe to napewno było nad jeziorkiem w głebokim..byłem też ..może własciciel kliknie:)
misia27 - 22-01-2010, 12:07

ooo ze spotu fotka :)
zuku3210 - 22-01-2010, 12:53

Napisze do właściciela, może się odezwie do Ciebie jeśli jeszcze zagląda na forum. Auto z Zielonej od porządnego właściciela więc nie musisz się martwić. Z tego co wiem zostało sprzedane "sprzedawcą z czapli" a później chyba Tobie tak? a tego co oni z nim robili to niewiem :wink: Właściciel który był nim na spocie to ROOB.
Kaucz - 22-01-2010, 14:08

Hm. Ja odkupywałem go od gościa z okolic Szprotawy. zuku3210, Dzięki :)
zuku3210 - 22-01-2010, 15:32

Nie wiem dokladnie co sie dzialo z tym autem ale gdzies na forum czytalem ze samochody "z Czapli" sa sprzedawane chyba po okolicznych wioskach takze itp. Cos jak na allegro, jeden gosc sciaga samochód wystawia na allegro raz ,drugi, jak auto nie idzie to daje koledze z wioski obok i zmieniaja tablice do robienia zdjec i opis i niby inne auto. Ja jak swojego szukalem to natknalem sie na pare sztuk które przechodzily z reki do reki. Napisz sam do kolegi ROOB lub oglądnij wszystkie jego posty bedziesz wiedzial wszystko dokladnie co z Twoim autem. A gosc ktory go sprzedawal co powiedzial?? A i jak nadkola tylne sie trzymaja?? zrobione? bo byly skorodowane ostatnio jak widzialem.

[ Dodano: 22-01-2010, 15:36 ]
A i wejdz jeszce na swoj post zwiazany z klockami i tarczami, bo jezeli masz tarcze 256 jak piszesz to klocki jakie masz w zestawieniu sa na tarcze 276. Klocki 128x... Ci potrzebne :wink:

ROOB - 22-01-2010, 20:25

Kaucz napisał/a:
Szukam jakiejś historii tego autka, gdyż jest teraz w moich rękach . Zawsze to lepiej wiedzieć czego mogę się po nim spodziewać ;P

no mój Misiek... tzn był:) przyprowadziłem osobiście (okolice Berlina) z miernikiem lakieru! auto nie było "walone" długo szukałem. wszystkie płyny, paski, rolki, tarcze, klocki zrobione. do zrobienia zostało, nadkola oraz klima. sprzedać musiałem. życie. ale, z czasem..będzie "nowy" :mrgreen: troszke wypaliłem etylinki i nigdy się na nim nie zawiodłem. czego i Tobie życzę.
kilka zdjęć tego auta znajdziesz u mnie w galerii
jakieś pytania? zapraszam na PW. pozdrawiam MManiaków:)

zuku3210 - 22-01-2010, 20:41

Mówiłem że był w dobrych rękach :wink:
Kaucz - 22-01-2010, 22:05

zuku3210 napisał/a:
A i jak nadkola tylne sie trzymaja?? zrobione?

Tam powoli coś wychodzi. Cuuube jak oglądał to mówił, że wkrótce będzie to do zrobienia. Tragedii nie ma na szczęście ;)
ROOB, to oczekuj paru pytań ;) .

ROOB - 23-01-2010, 19:30

zuku3210 napisał/a:
Mówiłem że był w dobrych rękach

dziękuje Krzysiek 8)
to prawda. dbałem o auto, by było sprawne technicznie a i wizualnie.. nawoskowałem się drania... jak sobie teraz przypomne... Twoje zmartwienie :mrgreen:
Kaucz napisał/a:
ROOB, to oczekuj paru pytań .

pomoge, o ile będe znał odpowiedź na Twoje pytania :mrgreen:
pozdrawiam.