Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
Marcin-Krak - 25-04-2007, 12:33
Nie ma to jak Nikosia mieć w drużynie
Kod: | Trudny charakter Nikoli Mijailovicia znów dał znać o sobie. Podczas wtorkowego treningu Serb zwyzywał Marcina Baszczyńskiego i samowolnie opuścił zajęcia.
Zaczęło się od tego, że podczas gierki treningowej Nikola miał pretensje do Jacoba Burnsa o to, że ten nie podał mu piłki. Zamiast zachować uwagi dla siebie, zaczął głośno wyrażać swoją dezaoprobatę. Nie spodobało się to Baszczyńskiemu, który zwrócił Serbowi uwagę i poprosił o spokój.
Wtedy jednak Mijailović wybuchnął i zaatakował słownie Baszczyńskiego. Padły przekleństwa. Obu piłkarzy szybko wezwał do siebie Kazimierz Moskal i nakazał opuścić grę. Wtedy Serb rzucił koszulką treningową (tzw. plastronem) na ziemię, opuścił boisko i pomaszerował w stronę budynku klubowego. Treningowi przyglądało się kilkadziesiąt kibiców i przedstawiciele prasy.
Źródło: wislakrakow.com |
A u Urban nie będzie trenerem Wisły - nie chciał być w Wiśle w roli kamikadze
Anonymous - 25-04-2007, 14:08
Ja nie wiem dlaczego on jest takim idiota , bo pilkarzem jest wyrozniajacym sie , ale to chyba jego balkanski temperament i to sie nigdy nie zmieni
Marcin-Krak - 26-04-2007, 21:03
Kandydaci na trenera Wisły wg prasy:
1. Ryszard Wieczorek
2. Wojtek Stawowy -oj niby z Wisły jest - ale po drugiej stronie Błoń pracował
3. Orest Lenczyk - to po co Go zwalniali ileś lat temu - znowu kogoś po raz 2 chcą zatrudnić
Ale podobno jest jakiś kandydat z zagranicy - kolejny Petrescu
Anonymous - 26-04-2007, 21:11
Nie wiem kogo bym wybral z tej 3 kandydatow .... a Ty Marcin kogo bys widzial w roli trenera Wisly ?
Ps. Ja to ciagle po cichu wierze ze Heniu wroci
Marcin-Krak - 26-04-2007, 21:29
Meteo napisał/a: | Nie wiem kogo bym wybral z tej 3 kandydatow .... a Ty Marcin kogo bys widzial w roli trenera Wisly ? |
Wiesz co- tak mnie już ta Wisła denerwuje i to jak załatwiają wszystkie sprawy że już miewam Jej dość.
Moim zdaniem w Polsce to jakoś nie bardzo widzę kandydata na trenera - może powinniśmy pójść śladem Legii. Podobno ktoś z tego klubu poprosił Don Leo o polecenie jakiegoś trenera
Meteo napisał/a: | Ps. Ja to ciagle po cichu wierze ze Heniu wroci |
Się wypowiedział na temat Wisły:tutaj
Anonymous - 26-04-2007, 21:32
Jego wypowiedz byla calym jego stylem , badzo dyplomatycznie i jego slowami , nie mowil nic czy wroci jeszcze kiedys pod Wawel
Anonymous - 26-04-2007, 23:52
No Krakowiacy jutro się widzimy o 20.00
Marcin-Krak - 27-04-2007, 00:42
gumas_72 napisał/a: | No Krakowiacy jutro się widzimy o 20.00 |
Ja tam jutro o tej porze to na rower sobie pójdę - mniej się denerwować będę.
A na meczyk to sobie pójdę w sobotę - poza tym wejście za free i bramkę prędzej szczelą
McDoune - 27-04-2007, 21:54
Marcin-Krak - 27-04-2007, 22:40
McDoune napisał/a: | :doubt: |
No i co
Ale to tylko dlatego że sobie na rowerku pojeździłem
Tylko co z tego skoro obie drużyny mają sezon z d****
Anonymous - 28-04-2007, 09:44
Jesteśmy zawsze tam.....
no w I połowie kanada potem troszku lipniej-ale dach daje moc
Anonymous - 29-04-2007, 09:06
Gości na tym meczu tysiak, prezentują się b.dobrze plus za dowcipną oprawe, doping gospodarzy rewelacyjny z mojego miejsca Legia nie słyszalna, na R22 "debiut" fana Korony
Anonymous - 29-04-2007, 11:25
http://youtube.com/watch?v=fe-rCTgUjD4
http://youtube.com/watch?v=KMVF70PkLtY
Marcin-Krak - 29-04-2007, 12:25
Jedna jaskółka wiosny nie czyni Jak dokońca sezonu tak będą grać - to się odobrażę
Poza tym może wreszcie otworzą cały stadion - a nie że na nowej trybuny to sobie budowlańcy siedzieć mogą
Ale akcja na 3:1 jest extra - Błaszczykowski jest genialny !
http://youtube.com/watch?...related&search=
Anonymous - 29-04-2007, 12:56
Marcin-Krak napisał/a: |
Ale akcja na 3:1 jest extra - Błaszczykowski jest genialny !
|
powiem tak ma facet papiery na gre-45 min a rozmaontował naszych skórokopów koncertowo
|
|
|