Nasze Miśki - Czerwony Fuks
m6riano - 03-09-2012, 17:24
tomek84 napisał/a: | wygrał ten granatowy Colt CJ, a nicka to już nie pamiętam |
Dylan
mkm - 03-09-2012, 17:34
Dziękuję za głosy na Fuksa, ale Fuks jeszcze do konkursów nie jest przygotowany .
tomek84 napisał/a: |
wygrał ten granatowy Colt CJ, a nicka to już nie pamiętam
colcik ładny był - fakt, ale nawet się mu nie przypatrywałem, bo to CJtka |
Wygrała "cejotka" Dylan-a. Muszę go zdopingować do częstszych aktualizacji tematu .
Tak na marginesie granatowy metalik w Cejotkach miażdży
karolgt napisał/a: | czyli jakieś ustawione te wyniki widać |
Uuuu to jest pewne...
Mój faworyt w Coltach (który nie ma tematu w NM! ) też nie wygrał .
vendetta napisał/a: | Jak ja byłam głosować to akurat Fuksa nie było na placu |
Jeździł po bułki .
mystek napisał/a: | Hamowałeś Fuksa? |
Nie .
Marcin-Krak napisał/a: |
Poza tym Fuks wcześniej bez tych znaków Zorro wyglądał lepiej |
Po zeszłorocznym Zlocie napisałem:
Cytat: | 2Fast4U napisał/a: | Co się stało Fuksowi w przedni błotnik po stronie kierowcy ?? Jakąś taką "błyskawicę" tam ma ?? |
Pamiątka po poprzedniej właścicielce. Jest tych pamiątek niestety więcej |
Teraz 70% pamiątek jest już usuniętych - te co zostały bardziej rzucają się w oczy .
Jeszcze raz dzięki za głosy i miłe słowa na Zlocie.
Dało mi to motywację do bardziej intensywnych prac nad Fuksem.
karolgt - 03-09-2012, 17:57
mkm napisał/a: | Jeszcze raz dzięki za głosy i miłe słowa na Zlocie.
Dało mi to motywację do bardziej intensywnych prac nad Fuksem. |
czyli następne mycie ... 2013
mkm - 03-09-2012, 18:00
Ale za to jakie...
sveno - 03-09-2012, 18:13
eh może mój i Magdy głos a także Dawida i jego dziewczyn by coś zmienił ale niestety trochę się zagapiliśmy i głosowanie było już zakończone sic. Swoją droga to trochę za szybko, no i nie było jasnej informacji, że głosowanie kończy się o tej godzinie nas wszystkich urzekł wydech Fuksa
Marcin-Krak - 04-09-2012, 00:07
mkm napisał/a: | Mój faworyt w Coltach (który nie ma tematu w NM! ) też nie wygrał . |
Jakiego Colta masz na myśli
sveno napisał/a: | eh może mój i Magdy głos a także Dawida i jego dziewczyn by coś zmienił ale niestety trochę się zagapiliśmy i głosowanie było już zakończone sic. Swoją droga to trochę za szybko, no i nie było jasnej informacji, że głosowanie kończy się o tej godzinie nas wszystkich urzekł wydech Fuksa |
To wytłumacz to sobie tak, jak ja i parę innych osób - ja nie głosowałem w ogóle.
Bo w niektórych kategoriach chciałem glosować na zdecydowanie więcej niż 1 auto, a nie wiedziałbym na które się zdecydować. poza tym do niektórych podchodzę hmmm emocjonalnie znając właściciela
rosomak1983 - 04-09-2012, 01:49
Marcin-Krak napisał/a: | poza tym do niektórych podchodzę hmmm emocjonalnie znając właściciela |
dokładnie szczególnie jak ktos chce sie przylizac adminowi hehe zarcik. Colt świetny zadbany jak mało który, choc ja osobiscie sie ciesze ze mnie szczegóły wizulane niezbyt ruszaja. Zycie jest łatwiejsze i piekniejsze
mkm - 06-11-2012, 22:05
karolgt napisał/a: | czyli następne mycie ... 2013 |
Jednak trzeba było wcześniej .
I oczywiście od razu musiało lunąć...
Oprócz mycia Fuks na szczęście nie domaga się niczego innego.
Prawdopodobnie kończą się kable WN, bo zanim "wyschnie" w deszczowe dni to lubi sobie poprzerywać.
Chyba wezmę je ze Srebrniaka, bo dla Fuksa dopiero zbieram fanty na serwis silnika, który mam zaplanowany na wiosnę.
Wtedy chcę polecieć wszystko hurtem .
mkm - 06-12-2012, 16:03
Fuks w zimowym obuwiu.
Tym razem bez Volkswagenowskich kołpaczków, bo sprawdziły się "tak sobie".
Szukam innych.
Przy okazji wymienione 3 nakrętki.
m6riano - 06-12-2012, 16:44
to teraz tylko "alukołpaków" brakuje....;-)
https://www.youtube.com/watch?v=2CVzh3K29TQ
(chciałem przez to powiedzieć absolutne nie stalówkom kiedykolwiek i na czymkolwiek..;-)
mkm - 06-12-2012, 18:04
m6riano , m6riano , m6riano …
m6riano - 06-12-2012, 18:11
wpadnij do wawy to dam ci alufy 13 5,5" 4x100 et33
Marcin-Krak - 06-12-2012, 19:25
mkm, opony zmieniamy jak średnia dobowa temperatur wynosi około 6 stopni -a nie minus 6
Potem robią się korki wielkie na Krowodrzy i okolicach
rosomak1983 - 06-12-2012, 19:36
mkm moze rzeczywiscie zamiast kołpaków lepiej poszukac alu 14'' , felgi to 50% wygladu auta. A szkoda tracic tyle na te pare miesiecy.
ozzy89 - 07-12-2012, 00:17
całkiem nieźle wygląda na tych stalówkach, mimo że z VW (?) ale IMO i tak 13" OEM Mitsu z kołpaczkami FTW! nie myślałeś o zmianie koloru ?
|
|
|