Nasze Miśki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem
eremita - 02-12-2014, 08:49
Jak byś chciał takie jak miałeś to zajrzyj do działu sprzedam
http://forum.mitsumaniaki...2eccfc4#1357750
Będziesz miał zapas
mjsystem - 02-12-2014, 09:32
eremita napisał/a: | Jak byś chciał takie jak miałeś to zajrzyj do działu sprzedam | Widziałem (donieśli mi) już ale dzięki Zobaczymy, sam mam dylemat, czy nie kupić czegoś nowego? Ale do wiosny daleko
Uwex - 02-12-2014, 12:29
mjsystem napisał/a: | do wiosny daleko |
za długo nie czekaj, bo przed wiosną nie trafisz na takie obniżki jak zimą.
mjsystem - 02-12-2014, 12:57
Ale trzeba kasę mieć Chwilowo mam inne wydatki
drexvs - 02-12-2014, 17:31
Sławek, kup BBS Rs Nawierć na 114,3 i będzie najgrubszy projekt w Polsce
mjsystem - 02-12-2014, 18:46
drexvs napisał/a: | kup BBS Rs | Szprychy to ja mam w rowerze (w kole jak kto woli )
McCoy - 02-12-2014, 19:50
mjsystem napisał/a: | No co? Leję, jeżdżę, nic się nie psuje | Nareście.... Gratuluje! p.s.tylko uważaj na wysepki 'bezpieczeństwa"
mjsystem - 02-12-2014, 20:10
McCoy napisał/a: | .tylko uważaj na wysepki 'bezpieczeństwa" |
Pewnie nie pierwsza i nie ostatnia opona, którą straciłem. Ile przednich szyb, to nawet nie pamiętam. Tak to jest, jak czujesz rutynę...
Wojciech Bogacz - 04-12-2014, 09:51
mjsystem napisał/a: | Pewnie nie pierwsza i nie ostatnia opona, którą straciłem. Ile przednich szyb, to nawet nie pamiętam. Tak to jest, jak czujesz rutynę... |
Tym się pocieszaj - sam też muszę o tym pamiętać - nieco więcej pokory na drodze, odrobinę więcej uwagi i będzie git
mjsystem - 10-12-2014, 11:54
Wojciech Bogacz napisał/a: | nieco więcej pokory na drodze, odrobinę więcej uwagi i będzie git | Zgadza się Wojtku w 100%.
Efekt mrozu:
- antena się wysuwa kiedy chce i jak chce i tym samym chowa...
- maska otwiera się kiedy chce i jak chce - otwierałem maskę a ona nic - dojechałem do lekarza - maska otwarta Zamykam - efekt Taki sam jak na spocie K-P
- wiem już kiedy wskaźnik paliwa nie żartuje
Musiałem pojechać po paliwo Lancerem. Już wiem, czemu kupiłem Galanta. Psioczę, ale nie żałuję
Galant jest 100 razy lepszy od Lancera
Fragu - 10-12-2014, 13:54
mjsystem, widzisz! To nie ja zepsułem!
Tomek - 10-12-2014, 13:57
mjsystem napisał/a: | - maska otwiera się kiedy chce i jak chce - otwierałem maskę a ona nic - dojechałem do lekarza - maska otwarta Zamykam - efekt Taki sam jak na spocie K-P |
w sedanie za to nie zamykała mi się maska (linka nie odbijała)
przerobiłem chyba 4 zamki zanim się poprawiło
taki urok
Wojciech Bogacz - 10-12-2014, 13:59
mjsystem napisał/a: | Już wiem, czemu kupiłem Galanta. Psioczę, ale nie żałuję
Galant jest 100 razy lepszy od Lancera |
Już nie chwal tak Owszem - Galem jeździło mi się lepiej ale jakoś na razie Lancer sprawuje się wyśmienicie więc temat jest otwarty i do dyskusji
tyku - 10-12-2014, 14:03
mjsystem napisał/a: | Musiałem pojechać po paliwo Lancerem. Już wiem, czemu kupiłem Galanta. | - Jak ktoś nie mam problemów, to sobie ich szuka na siłę.
mjsystem napisał/a: | Galant jest 100 razy lepszy od Lancera | - Pod warunkiem, że jest w idealnym stanie technicznym.
Sławek, jakbyś nie wiedział to masz nawet dwa Galanty: Avance i Fortis
KsiadzRobak - 10-12-2014, 14:26
Tomek napisał/a: | (linka nie odbijała) | dolna sprężynka do wymiany na mocniejszą
ew. linka do przejrzenia, nasmarowania (wstrzyknięcia gorącego oleju pod pancerz)
linka w EA jest zapięta na takich 2 zaczepach (odcinek od nadkola do zamka) i jak one pękną, to potrafi się zagiąć gdzieś i ciężko się jej ruszać w pancerzu; dodają zużycie i rdzę są problemy
|
|
|