Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Jassmina - 24-06-2009, 15:00
...że dziś jest Międzynarodowy Dzień Przytulania, a że:
"Przytulanie jest zdrowe. Wspomaga system immunologiczny, utrzymuje człowieka w dobrym zdrowiu, leczy depresję, redukuje stres, przywołuje sen, odmładza, orzeźwia, nie ma skutków ubocznych. Przytulanie jest zupełnie naturalne. Jest całkowicie organiczne, naturalnie słodkie, nie zawiera pestycydów, konserwantów ani sztucznych składników i jest w stu procentach odżywcze. Przytulanie jest właściwie doskonałe. Nie ma części, które mogłyby sie zużyć, ani baterii, które mogłyby się wyczerpać, nie wymaga okresowych przeglądów. Niewiele energii zużywa, mnóstwo dostarcza, nie tuczy, nie podlega inflacji. Jest wolne od miesięcznych opłat, ubezpieczeń, nie jest narażone na kradzież, nie podlega opodatkowaniu. I, oczywiście, zawsze jest w pełni odwzajemnione."
...to trzeba się dziś do kogoś barrrdzo przytulić
Fragu - 24-06-2009, 22:14
Jassmina napisał/a: | ...że dziś jest Międzynarodowy Dzień Przytulania, a że: |
..że jak się popołudniu przytuliłem na wyrku do mojej Ukochanej to 2 godziny z życia mi wypadły tak zasnąłem
koszmarek - 24-06-2009, 22:36
Fragu napisał/a: | Jassmina napisał/a: | ...że dziś jest Międzynarodowy Dzień Przytulania, a że: |
..że jak się popołudniu przytuliłem na wyrku do mojej Ukochanej to 2 godziny z życia mi wypadły tak zasnąłem |
Moje Kochane leży z gorączką, ale pogłaskałam i też troszkę przytuliłam Może pomoże
Fragu - 24-06-2009, 23:32
Najlepiej na gorączke pomagają okłady z ...
Marcino - 25-06-2009, 00:10
.. ze dziś Galant przyciągnał przyczępę kempingową.... tak ciężko to mi się jeszcze nim nie jechało.:) Podczas budowy Galant spisuje sie i znosi dzielnie w bagażniku różne graty które nim woziłem do tej pory:)
Maretzky85 - 25-06-2009, 11:07
Fragu napisał/a: | okłady z ... |
młodych piersi ?
Gdzieś to już słyszałem
Jassmina - 25-06-2009, 11:15
...no nie mów Maretzky, że to nie działa!!!!
siwek - 25-06-2009, 11:19
Jassmina napisał/a: | ...no nie mów Maretzky, że to nie działa!!!! | działa działa należy również stosować profilaktycznie tę metodę i wtedy jest się zdrowym
już nie pamiętam kiedy chorowałem
Maretzky85 - 25-06-2009, 11:24
A pewnie, że działa Dziś już mi gorączka spadła
Cezar - 25-06-2009, 14:55
..ze mialem dzis wymienic w Cari tarcze i klocki TRW. Po nocnym wlamaniu do mojego garazu zostaly mi tylko klocki
Z tarczami zniknela wiertarka Boscha i 2 skrzynie pelne narzedzi
Fragu - 25-06-2009, 15:39
siwek napisał/a: | już nie pamiętam kiedy chorowałem |
nie ma to jak profilaktyka
rosomak1983 - 25-06-2009, 15:49
ze własnie wróciłem z LBN po wyjatkowo udanym melanżu z lubelska ekipa...
Marcin-Krak - 25-06-2009, 18:12
Cezar, przynajmniej klocki zostały - szukaj pozytywów - przynajmniej dowód osobisty masz - a wiesz ile użerania się kosztuje posługiwanie prawem jazdy i zaświadczeniem o skradzionym dowodzie i informacji, że prawko to teraz mój dokument tożsamości
Bo tak nie można, bo pan ma upoważnienia na dowód itp itd.
szpala85 - 25-06-2009, 18:57
..... zaczyna się robić cienko z $$$ ,a do 10-tego jeszcze trochę..........
gigant87 - 25-06-2009, 19:10
szpala85 napisał/a: | ..... zaczyna się robić cienko z $$$ ,a do 10-tego jeszcze trochę.......... |
heh, spoko, mi zostało jeszcze trochę ponad 50 zł
ale może w weekend znowu będę potrzebny w pracy, to coś się trafi jeszcze
heh... studenckie życie
|
|
|