To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00

karolgt - 23-02-2008, 03:34

Cezar napisał/a:
a moze to wina Marcina? :badgrin:

nie chciałem tego pisać :D

[ Dodano: 23-02-2008, 03:35 ]
Rafal_Szczecin napisał/a:

dobra, to pochwal sie, co Ty tam za plany snujesz z tym swoim colciatkiem, procz wielkich felg w rozmiarze 14 cali :D

mam w podpisie :)

[ Dodano: 23-02-2008, 03:36 ]
a do tego moze jakies car-audio proste bo wzmacniacz juz mam. no i sie zobaczy co dalej. Nie chce za duzo dokladac bo sie ostatnio na eclipsa 2G napaliłem ..... takiego turbo 210 koni :twisted:

Rafal_Szczecin - 23-02-2008, 03:37

wyrzucenie siedzen ? ale ktorych ,tylniej kanapy czy ogolnie przednich siedzen , i przyniesiesz z kuchni stolek, jakos go tam uwiazesz, i bedziesz myslal, ze masz super sportowy stolek ? ;)

wydech od poczatku do konca, czy moze tylko sam tlumik, jezeli tlumik to jaki ( najlepiej foto )

malowanie, na taki sam kolor jaki masz , czy moze cos innego ?

zawieszenie ? ale rozuimie, ze obnizone i utwardzone ? tak ? :P pewno nie, i bedziesz chcial wstawic orgynalne KYB si ? :P

[ Dodano: 23-02-2008, 03:37 ]
karolgt napisał/a:
2G napaliłem ..... takiego turbo 210 koni

na 14 felgach ? :D czy moze dasz mu jakies 13, co by mniejsze opory powietrza byly :D

Cezar - 23-02-2008, 03:41

a ja powiem tylko tyle ze kurde spac mi sie nie chce :shock:
karolgt - 23-02-2008, 03:44

wyrzucenie siedzen ? ale ktorych ,tylniej kanapy czy ogolnie przednich siedzen , i przyniesiesz z kuchni stolek, jakos go tam uwiazesz, i bedziesz myslal, ze masz super sportowy stolek ? ;)

no bez jaj, troche przesadziłes z tym krzesłem....myslalem bardziej o czyms takim:

malowanie, na taki sam kolor jaki masz , czy moze cos innego ?

tyłek mu musze pomalować bo w 2 miejscach małe bąble wyszły (takie z 0,5 cm ale jednak), po jednej stronie byl kiedys walniety i jest lekko inny odcien co mnie denerwuje, a z drugiej strony jest kilka "odprysków" od kamieni :?
[/quote]

zawieszenie ? ale rozuimie, ze obnizone i utwardzone ? tak ? :P pewno nie, i bedziesz chcial wstawic orgynalne KYB si ? :P

no chciałbym, ale to zalezy od kasy, a ze teraz pisze prace mgr :finga: to mam troche mniej czas na zarabianie :D

karolgt napisał/a:
2G napaliłem ..... takiego turbo 210 koni

na 14 felgach ? :D czy moze dasz mu jakies 13, co by mniejsze opory powietrza byly :D

:butthead:

Rafal_Szczecin - 23-02-2008, 03:44

Cezar napisał/a:
a ja powiem tylko tyle ze kurde spac mi sie nie chce

Tobie tez ? :)

[ Dodano: 23-02-2008, 03:45 ]
na zadna odpowiedz procz malowania mi tak naprawde nie odpowiedziales (a wydech to w ogole ominales ) :P

zawieszenie to rozumiem, ze ori chcesz si ?

no i z tym kubelkiem szparco :P to nie przesadzaj i mow tak naprawde :)

Cezar - 23-02-2008, 03:47

no jak sie po poludniowym treningu idzie sie spac a wieczorem pije sie red bule to oto efekt :roll:
Rafal_Szczecin - 23-02-2008, 03:49

dokladnie :)

popoludniu sen ,a na wieczor cola :) hyhy

karolgt - 23-02-2008, 03:52

z wydechem nie wiem co dokladnie bedzie. Bo w sumie to co mam mi wystarcza. Nie bede robil tu jakiejs super drogiej kwasówki czy innych modyfikacji ktore dadzą mi (lub zabiorą) 1-2 konie - to bezsensu. Więc jesli juz, to po prostu wymienie to co mam na inny, troche głośniejszy, ale sam nie wiem, bo i tak cichy juz nie jest.

Zawieszenie - raczej oryginalne. Do tego chyba wymienie amortyzatory z tylu, ale to jeszcze pojade na trzepaki dla pewnosci czy jest sens (z jednego lekko cieknie,ale niewiele). Z zawieszeniu do tego jeszcze wymiana wszystkich "zużywających sie elementow", a jak ze sprezynami wyjdzie to sie okaze.

a z siedzeniami to mysle o wyrzuceniu foteli z tylu i tam na calosci wtedy wrzucic ładna wykładzine - tak jak u maklakus'a. Przez caly zeszly rok z tylnej kanapy korzystalem 3 razy wiec po co to wozic ? :D

zadowolony ? ;D

[ Dodano: 23-02-2008, 03:53 ]
Cezar napisał/a:
no jak sie po poludniowym treningu idzie sie spac a wieczorem pije sie red bule to oto efekt :roll:

ja odradzam pić ten syf. Potem serce pika nierówno :D

mowie powaznie :?

[ Dodano: 23-02-2008, 03:54 ]
popoludniu sen ,a na wieczor cola :) hyhy

i jeszcze siłownia przed snem i jest dzien idealny :)

Rafal_Szczecin - 23-02-2008, 03:56

karolgt napisał/a:
zadowolony ? ;D

w miare :P to robisz z niego prawie wyscigowke :D tylko brakuje klatki wewnatrz :D hyhy
karolgt napisał/a:
jeszcze siłownia przed snem i jest dzien idealny

silownia w poniedzialek i czwartek :D

Cezar - 23-02-2008, 03:56

na silownie to sie o 11 rano chodzi :P
karolgt - 23-02-2008, 03:59

Cezar napisał/a:
na silownie to sie o 11 rano chodzi :P

wtedy to ja sie pierwszy raz budze dopiero, potem przeciągam, zamykam oczy na 5 minut - i juz jest 12 :D

[ Dodano: 23-02-2008, 04:00 ]
silownia w poniedzialek i czwartek :D

za mało :D
u mnie w tym tygodniu:
poniedzialek, wtorek, sroda, piatek i pewnie dzisiaj sobota - chyba ze nie zdaze bo o 16 zamykaja ;/

Rafal_Szczecin - 23-02-2008, 04:00

karolgt napisał/a:
wtedy to ja sie pierwszy raz budze dopiero, potem przeciągam, zamykam oczy na 5 minut - i juz jest 12

u mnie czasami nawet po tych 5 minutach robi sie i 13, w skrajnych przypadkach nawet troche przed 14. hehe

[ Dodano: 23-02-2008, 04:01 ]
karolgt napisał/a:
za mało
u mnie w tym tygodniu:
poniedzialek, wtorek, sroda, piatek i pewnie dzisiaj sobota - chyba ze nie zdaze bo o 16 zamykaja ;/

paker bedziesz :D ale pewno masz karnet za free :P to wiesz :)

Cezar - 23-02-2008, 04:01

lol
spiochy jedne :P

karolgt - 23-02-2008, 04:03

paker bedziesz :D ale pewno masz karnet za free :P to wiesz :)

pewnie ze za darmo :P

no staram sie troche urosnąć :D

ostatnio kupilem za 50 zl kotlety sojowe, serki piątnicy i napój sojowy - podobno to ma dużo białka no i nie jest złe w smaku :)

Cezar - 23-02-2008, 04:04

karolgt napisał/a:
u mnie w tym tygodniu:
poniedzialek, wtorek, sroda, piatek i pewnie dzisiaj sobota

a gdzie czwartek? no widze ze sie opuszczasz :lol:

[ Dodano: 23-02-2008, 04:04 ]
karolgt napisał/a:
kotlety sojowe

samemu mozna zrobic i beda lepsze w smaku :)