To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Pexu - 27-06-2009, 15:04

...że sie zaręczyliśmy z moją Kicią :) :) :)
Hubeeert - 27-06-2009, 15:08

Cytat:
no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
to wciąż jest aktualne - niesamowite bo Rafi powiedział to juz jakis czas temu :D

Jackson został legendą już za życia - na jego muzyce, którą zaczał tworzyć na długo przed narodzeniem niektórych Forumowiczów wychowały się co najmniej trzy pokolenia. Nie każdemu musi się podobac jego muzyka tak jak nie każdy facet woli kobiety ;-) no ale podobno trzeba tolerować odmienność 8)

Całkiem niedawno na zapowiedź koncertu w Londynie okazało się, że jest tyle chętnych na to, żeby zobaczyc go na zywo, że z jednego zrobiło sie kilkanaście koncertów a to na całe tygodnie było głównym tematem w mediach. Po ogłoszeniu, że jest chory i koncerty sa przełożone nikt nie mówił inaczej niż tylko z nadzieją. Teraz jest załoba a na fali smutku usiłują wypłynąć indywidua usiłujące ulzyć swoim frustracjom - jak za każdym razem gdy stanie się jakies nieszczęście.

Pozdrawiam

Morfi - 27-06-2009, 15:10

Pexu, Gratulacje :D
vendetta - 27-06-2009, 15:15

Pexu napisał/a:
...że sie zaręczyliśmy z moją Kicią :) :) :)

Gratulacje :biggrin:

Rafal_Szczecin - 27-06-2009, 16:54

Hubeeert napisał/a:
Cytat:
no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
to wciąż jest aktualne - niesamowite bo Rafi powiedział to juz jakis czas temu :D
ojjjj jaaaakis czas temu :)

chce powiedziec, ze jest mi strasznie smutno juz teraz bo na dniach na allegro pojawi sie moja dziecinka :( i jakos mi tak dziwnie z ta mysla, ze niedlugo juz go nie zobacze , i pojdzie do kogos innego ...

Pexu - 27-06-2009, 16:55

Dzięki :) jesteśmy już razem ponad 4,5 roku :)
Teraz nowy rozdział zapisujemy na wspólnych kartach...

Marcin-Krak - 27-06-2009, 17:07

Rafal_Szczecin napisał/a:
chce powiedziec, ze jest mi strasznie smutno juz teraz bo na dniach na allegro pojawi sie moja dziecinka :( i jakos mi tak dziwnie z ta mysla, ze niedlugo juz go nie zobacze , i pojdzie do kogos innego ...

Znam ten ból. Mam nadzieję, że nie będziesz miał problemów ze sprzedażą i ktoś doceni to, co zrobiłeś :)

Pexu, gratki.

koszmarek - 27-06-2009, 17:10

szpoko, wroce w poniedzialek popoludniu to bedziecie mieli nalot :D
siwek - 27-06-2009, 19:25

Pexu gratulacje za zecyzje :D

dziś a w sumie jutro o 3 nad ranem wyruszamy nad morze i nas nie bedzie tydzien :P

Anonymous - 27-06-2009, 22:38

siwek napisał/a:
Pexu gratulacje za zecyzje :Ddziś a w sumie jutro o 3 nad ranem wyruszamy nad morze i nas nie bedzie tydzien :P

Udanego wypoczynku - ja w poniedziałek w góry lecę na tydzień - mam nadzieję że nie spłynę do Krakowa z wielką wodą :lol: :lol: :lol:

rosomak1983 - 28-06-2009, 02:33

Hubeeert, wyjasnij co takiego zrobił Jackson zebym miał go wielbić i podziwiac ????? To ze tłumy go wielbia???... Sorry bardzo ale nie jest to dla mnie zadnym wyznacznikiem podobnie jak słowa Rafała :wink: (tym bardziej ze wtedy w sprawie tarcz miałem racje 8) )
Maretzky85 - 28-06-2009, 09:42

rosomak1983, Przejrzyj jego karierę muzyczną i zastanów się ile pokoleń i osób się na takiej muzyce wychowywało. Poza tym tworzył muzykę popularną która mniej lub bardziej trafia do większości ludzi.
Krzyzak - 28-06-2009, 10:15

co nie oznacza, ze nie mozna miec wlasnego zdania - byc moze odmiennego od reszty
rosomak i ja mamy takie i tez trzeba to uszanowac...
w pelni za to zgadzam sie z Jackiem - ciezko teraz o czlowieka (muzyka), ktory bylby legenda (mam na mysli nowych) - wlaczam radio i slysze mnostwo przerobionych starych piosenek - tylko z dziwnym beatem i murzynskim stękaniem...

Blondi - 28-06-2009, 10:24

..że moja obecna sesja to porażka :( Zajęcia mam do 26lipca a wiekszość przedmotów zostaje na wrzesień. Mam już dość studiowania :crybaby:
Marcin-Krak - 28-06-2009, 10:55

Blondi, uchy do góry - będzie dobrze - ja przez 5 lat studiowania, 4 pierwsze lata zawsze miałem kampanię wrześniową - a raz to się nawet mocno spóźnione "powstanie listopadowe" trafiło :P

ja za to składam do tzw kupy moją mgr i jest to zadanie gorsze niż jej napisanie :evil:
no i niestety nie pobiłem zyzaka :mrgreen: