To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

szpala85 - 05-07-2009, 08:31

po oglądnięciu całego filmu pt. "Pulp Fiction" .... na moim DVD samochodowym o godzinie 23.20 ... padła mi bateryjka w galusiu .... najśmieszniejsze było to że galuś to automat i ni dało go się odpalić na pycha + to że bateryjka w telefonie komórkowym też była na skraju wyczerpania :twisted: .... szybki telefon do ziomków i trzy zdania " szybowcówa , akumulator , Ogniem " i bateryjka padłą :wink: . Ziomki oczywiście się zjawili po 40 min. :wink: , a następnego ranka kupiłem 1L wody destylowanej i leję do aku . co się okazało musiałem jeszcze dokupić 2 L wody ...... wychodzi na to że aku się skończyło i czas na nowy :wink:
Uwex - 05-07-2009, 09:34

szpala85 - coś nie za bardzo o niego dbałeś skoro miał aż takie ubytki ! :roll:
arekp - 05-07-2009, 09:59

... zastanawiam sie czy zbiegi okolicznosci to jakies znak potwierdzajace slusznosc wyboru nowego autka :) Zaplanowalem wizyte w Lodzi, odwiedzony wczoraj dziadek nie wiedzac o moim wyborze opowiada mi o A3, zarezerwowalem noclegi w Lodzi a pol godziny pozniej widze nowe ogloszenie z dokladnie tym czego szukam ... wlasnie z Lodzi :D
JCH - 06-07-2009, 17:01

Wybrałem się w piątek na katowickie lotnisko Pyrzowice i całkiem przypadkiem trafiłem na takie oto "cuś" co kręciło beczki i inne wygibasy nad lotniskiem

F-16 :?:
Tak sam jeden? I skąd się nagle wziął nad Pyrzowicami?

Fragu - 06-07-2009, 21:00

JCH "auto" zastępcze na weekend :D

..że jutro przychodzi do mnie praktykantka..i mam niecne plany jak ją wykorzystać....góóóóry papierów mam do ułożenia :twisted:

Pexu - 07-07-2009, 08:20

...że niebawem się zawijam z pracy i udaję się do Maretzkiego celem zdemontowania obrzydliwych, pylących i piszczących klocków. Będę miał teraz ATE :D
Kibloo - 07-07-2009, 08:58

hie hie, słyszałem o waszych wyczynach...Pexu,

pozdro

pamar - 07-07-2009, 09:06

Wczoraj, udało mi się skosić trawę i że nareszcie mogę wyjechać z garażu :mrgreen:
pawliku - 07-07-2009, 09:57

pamar11 napisał/a:
Wczoraj, udało mi się skosić trawę
ty już chyba ją od miesiąca codziennie kosisz :lol: albo tak szybko ci rosnie albo masz gigantyczne podwórko :D :lol:
Jassmina - 07-07-2009, 10:37

...Pamarek pola ryżowe ma na podwórku :D
Marcin-Krak - 07-07-2009, 10:54

Cytat:
pamar11 napisał/a:
Wczoraj, udało mi się skosić trawę
ty już chyba ją od miesiąca codziennie kosisz :lol: albo tak szybko ci rosnie albo masz gigantyczne podwórko :D :lol:

Nie wiesz jeszcze czym kosi :P

mam stresa co raz większego :evil:

pawliku - 07-07-2009, 19:14

Jassmina napisał/a:
...Pamarek pola ryżowe ma na podwórku
hmmm ryżowe ?? :lol: ja bym obstawiał co innego :lol: bo zaciekawiło mnie to dlaczego zawsze był taki rozweselony jak wracał z koszenia :D :D :D :D :D :D :D :D

Marcin-Krak napisał/a:
Nie wiesz jeszcze czym kosi
zębami ? :D :D :lol: :P
Pexu - 07-07-2009, 21:23

...że w końcu udało się zainstalować nowe klocki w Colcie. Z przygodami oczywiście :twisted:
Maretzky85 - 07-07-2009, 23:30

Najważniejsze, że dało radę :) I, że działają już dobrze - so far so good :)
cns80 - 08-07-2009, 19:22

... że właśnie wróciliśmy ze spływu Rozpudą i wycieczki do Wilna. Było fajnie. Wszyscy mnie ostrzegali żeby na Litwie jeździć wolno i zgodnie ze znakami i wziąłem to sobie do serca tak bardzo że pierwszy (i na szczęście jedyny) mandat dostałem od polskiego policjanta 10 km przed granicą ;) . Ale i tak mi humoru nie popsuł :D