Nasze Miśki - moje CA0...
londolut - 11-04-2009, 11:48
rosomak1983 napisał/a: |
aha już wiem a potem do kościółka ze świeżo pomalowanym jajkiem
Wiec to takie malowanie switeczne jajka | Bingo, tylko chyba będę musiał mieć kontener bo do koszyczka nie wejdzie
pyjte - 15-04-2009, 09:41
No Tomuś muszę Cię gdzieś wychaczyć na miescie i zobaczyć na żywo Colcinkę
londolut - 15-04-2009, 09:53
Teraz mam na rano więc stoję pod firmą
Dziś może wrzucę foty Colciny. Wczoraj ją umyłem, odkurzyłem i napachniłem. Jeszcze tylko wywietrzyć smród lakieru i w maju na polerowanie i montaż lotki
W przyszłym miesiącu zagości jakieś audio
londolut - 15-04-2009, 15:46
Mały update
pawela - 15-04-2009, 15:52
Lutek, kto Ci przód składał? Pięknie niespasowany
A poważnie
Kolorek - wyszedł świetnie
szyby - idealnie, nie za ciemne, takie z gustem!
przedni zderzak - jednak czegoś mi tu brak...
i gleba być musi, aż się prosi
Wierć klape, montuj lotke
Ogólnie pawele podobuje sie
pawliku - 15-04-2009, 16:27
Pięknie !
Kolorek bardzo bardzo fajny
zderzak tak samo -fajnie wygląda
pawela napisał/a: | i gleba być musi, aż się prosi | niekoniecznie tak też fajnie wygląda
no i oczywiście ta lotka
a znaczki z przodu i z tyłu będziesz doklejał? bo jednak bez nich to jakoś bezmarkowo wygląda
londolut - 15-04-2009, 17:18
pawela napisał/a: | przedni zderzak - jednak czegoś mi tu brak... | Dokładki? Nie wiem czy chcę wydać 200 za laminat, który będzie pasował jak pięść do oka (w sensie spasowanie) i pewnie na pierwszej zaspie lub innym czymś urwę zderzak
pawliku napisał/a: | pawela napisał/a: | i gleba być musi, aż się prosi | niekoniecznie tak też fajnie wygląda | Wierz mi, musi Ale to się z kasą muszę odkuć.
pawliku napisał/a: | no i oczywiście ta lotka | Będzie. Na początku maja jadę polerować i wtedy założę lotkę. Lakiernikowi łatwiej się będzie polerowało dach bez skrzydła.
pawliku napisał/a: | znaczki z przodu i z tyłu będziesz doklejał? bo jednak bez nich to jakoś bezmarkowo wygląda | Znaczków nie mam a i nie chcę
Jogurt - 15-04-2009, 17:59
a taki był ładny jak był spleśniały dżołk , wygląd kozak ale zainwestuj w spray czarny mat i psiknij ramki z drzwi bo po przyciemnieniu szyb pasują jak pięść do oka
rosomak1983 - 15-04-2009, 19:10
Kolor wyszedł super. O wiele lepszy niz poprzednio i niz inne podobne.
Szyby- umiar z klasa... Zderzak miodzio !!! Naprawde bez porównania do tego co było poprzednio.
Jednak mi tez czegos brakuje EMBLEMATÓW Walnij je i bedzie wygladał jakby przed chwila wyjechał z fabryki
Cezar - 15-04-2009, 21:34
No kolorek wyszedl calkiem elegancko
Jogurt napisał/a: | zainwestuj w spray czarny mat i psiknij ramki z drzwi bo po przyciemnieniu szyb pasują jak pięść do oka |
Dokladnie tak jak wspomnial Jogurt - ramki w czern bo troche dziwnie to teraz wyglada
rosomak1983 - 15-04-2009, 22:52
Cezar napisał/a: | Dokladnie tak jak wspomnial Jogurt - ramki w czern bo troche dziwnie to teraz wyglada |
chłopaki czytajcie uwazniej bedzie czarna ,,okładzina''
londolut - 15-04-2009, 22:57
Aż się morda cieszy jak czytam te komentarze. Dzięki chłopaki.
Emblematów nie chce. Podoba mi się bardzej bez.
Jogo, Cezar, ramki specjalnie pomalowałem w kolor i będę oklejał czarną folią do takich zabiegów (allegro) bo jakby były czarną farbą zrobione a coś by odprysnęło to znów trzeba malować a poza tym jakby mi się to znudziło to malowanie w kolor to kolejny wydatek a folię zerwię
Cezar - 15-04-2009, 23:08
londolut napisał/a: | ramki specjalnie pomalowałem w kolor i będę oklejał czarną folią do takich zabiegów |
Sorry moj blad, faktycznie zapomnialem o tej folii
londolut napisał/a: | Emblematów nie chce. Podoba mi się bardzej bez. |
ba
pawliku - 15-04-2009, 23:13
londolut napisał/a: | Emblematów nie chce | ale chociaż z przodu takie trzy małe diamenciki z tyłu nie musi już nic być
Marcin-Krak - 15-04-2009, 23:30
londolut napisał/a: | Aż się morda cieszy jak czytam te komentarze. Dzięki chłopaki. |
To teraz ja Na pewno kolor jest lepszy od wcześniejszego Ale moje zdanie znasz
Może na żywca w Żywcu, a może wcześniej będzie inaczej
londolut napisał/a: | Wczoraj ją umyłem |
A czy tak zaraz po, to można myć - nie trzeba odczekać jakiegoś tam czasu aż lakier całkiem wszystko co tam ma zrobić, zrobi
|
|
|