Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
krzychu - 13-07-2009, 21:58
Że mam auto 5 miesięcy. Po 3 postawieniu auta na parkingu przez praca miałem obtarty zderzak że się nadaje tylko do malowania a dzisiaj kamyk w szybę i pękła z 10cm 2cm i by trafił w uszczelkę albo słupek...
Tym razem ubezpieczyciel weźmie za to "odpowiedzialność".
koszmarek - 13-07-2009, 22:49
Piwor czemu nie masz szans? oO"
cns80 - 14-07-2009, 07:54
... że po całodziennych bojach z Zarządem Dróg Miejskich w Warszawie wreszcie jestem usatysfakcjonowany . Wczoraj zadzwoniłem z pytaniem jak mam płacić za parkowanie motocykla w Strefie Płatnego Parkowania. W odpowiedzi uzyskałem: "Tak samo jak za samochód". Powiedziałem uprzejmej pani, że bileciku nie da się włożyć za szybę, bo go ktoś ukradnie, albo wiatr go wywieje. I zaczęło się odsyłanie od urzędnika do urzędnika. W międzyczasie urzędnicza kreatywność nieśmiało zasugerowała żebym go przykleił
Dziś rano wreszcie trafiłem na osobę, która była kompetentna i powiedziała mi że motocykl jako pojazd samochodowy podlega opłacie za parkowanie, ale ma zerową stawkę.
Kolejny plus posiadania motocykla
Grześku - 14-07-2009, 10:18
że po dwóch latach walki z chorobą umarł mój kolega z pracy
RiP Robercie [*]
akbi - 14-07-2009, 16:10
ze nadrobiłem zaległości na forum ... od 26 czerwca pierwszy raz taka obsuwa z mojej strony ... mam nadzieję, że ostatnia
cns80 - 14-07-2009, 19:52
akbi napisał/a: | ze nadrobiłem zaległości na forum ... od 26 czerwca | A naklejki wysłałeś ???
Pexu - 14-07-2009, 20:33
...że jestem głupi i się oparzyłem zapalniczką samochodową
Maretzky85 - 14-07-2009, 20:42
Pexu, pogratulować
Pewnie chciałeś sprawdzić czy się już nagrzała ?
Juiceman - 14-07-2009, 20:52
...że misiek został elegancko zagazowany fotki w naszych miskach ; ), że padł mi laptop ; / i że zbliża się wyjazd do Gdańska na żużel i możliwości spotkania się z MitsuManiakami xD
akbi - 14-07-2009, 20:53
cns80 napisał/a: | akbi napisał/a: | ze nadrobiłem zaległości na forum ... od 26 czerwca | A naklejki wysłałeś ??? |
pisalem o forum ... a nie o sprawach klubowych
wszystkie gadzety wysle najpozniej do czwartku
pawliku - 14-07-2009, 21:16
... jestem bardzo ...(zdenerwowany) bo mnie dzisiaj okradli... moja karta klubowa wizytówki oraz legitymacja poszły w siną dal ......
Pexu - 15-07-2009, 08:55
Maretzky85 napisał/a: | Pexu, pogratulować
Pewnie chciałeś sprawdzić czy się już nagrzała ? |
Nawet nie, Basia ją nagrzała a ja sie chciałem jej przyjrzeć
pawliku napisał/a: | ... jestem bardzo ...(zdenerwowany) bo mnie dzisiaj okradli... moja karta klubowa wizytówki oraz legitymacja poszły w siną dal ...... |
Pawlik, współczuję... 3maj się tam!
Jassmina - 15-07-2009, 08:55
...mój Colciak przeszedł wczoraj wymianę oleju i filtra i czuje się świetnie. Zarówno On jak i ja
Pexu - 16-07-2009, 08:40
...w nocy mieliśmy nawałnicę nad Halinowem.
Straty: połowa komina, maszt od internetu, pokrzywiona blacho-dachówka, złamane (ukręcone) drzewo. Do tego podczas burzy padł prąd (co się zdarza w sumie często), a mimo to pioruny waląc nieopodal w linie wysokiego napięcia powodowały fontannę iskier z komputerów domowcyh
Najważniejsze - Misiek nie ucierpiał, chociaż było naprawdę blisko. Cudem nawet zadrapania nie ma
Ufff...
Jassmina - 16-07-2009, 08:55
Szczęście w nieszczęściu Sąsiedzie!!!
Nasz powiat wczoraj przypominał nadejście Armageddona!!!
Mam nadzieję, że nie będzie dziś powtórki!
|
|
|