To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

krzychu - 13-07-2009, 21:58

Że mam auto 5 miesięcy. Po 3 postawieniu auta na parkingu przez praca miałem obtarty zderzak że się nadaje tylko do malowania a dzisiaj kamyk w szybę i pękła z 10cm :cry: 2cm i by trafił w uszczelkę albo słupek...

Tym razem ubezpieczyciel weźmie za to "odpowiedzialność".

koszmarek - 13-07-2009, 22:49

Piwor czemu nie masz szans? oO"
cns80 - 14-07-2009, 07:54

... że po całodziennych bojach z Zarządem Dróg Miejskich w Warszawie wreszcie jestem usatysfakcjonowany :) . Wczoraj zadzwoniłem z pytaniem jak mam płacić za parkowanie motocykla w Strefie Płatnego Parkowania. W odpowiedzi uzyskałem: "Tak samo jak za samochód". Powiedziałem uprzejmej pani, że bileciku nie da się włożyć za szybę, bo go ktoś ukradnie, albo wiatr go wywieje. I zaczęło się odsyłanie od urzędnika do urzędnika. W międzyczasie urzędnicza kreatywność nieśmiało zasugerowała żebym go przykleił :roll:
Dziś rano wreszcie trafiłem na osobę, która była kompetentna i powiedziała mi że motocykl jako pojazd samochodowy podlega opłacie za parkowanie, ale ma zerową stawkę.
Kolejny plus posiadania motocykla :D

Grześku - 14-07-2009, 10:18

że po dwóch latach walki z chorobą umarł mój kolega z pracy :(

RiP Robercie [*]

akbi - 14-07-2009, 16:10

ze nadrobiłem zaległości na forum ... od 26 czerwca :shock: pierwszy raz taka obsuwa z mojej strony ... mam nadzieję, że ostatnia :)
cns80 - 14-07-2009, 19:52

akbi napisał/a:
ze nadrobiłem zaległości na forum ... od 26 czerwca :shock:
A naklejki wysłałeś ??? ;)
Pexu - 14-07-2009, 20:33

...że jestem głupi i się oparzyłem zapalniczką samochodową :lol:
Maretzky85 - 14-07-2009, 20:42

Pexu, pogratulować :D
Pewnie chciałeś sprawdzić czy się już nagrzała ? :P

Juiceman - 14-07-2009, 20:52

...że misiek został elegancko zagazowany fotki w naszych miskach ; ), że padł mi laptop ; / i że zbliża się wyjazd do Gdańska na żużel :) i możliwości spotkania się z MitsuManiakami xD
akbi - 14-07-2009, 20:53

cns80 napisał/a:
akbi napisał/a:
ze nadrobiłem zaległości na forum ... od 26 czerwca :shock:
A naklejki wysłałeś ??? ;)

pisalem o forum ... a nie o sprawach klubowych :p
wszystkie gadzety wysle najpozniej do czwartku

pawliku - 14-07-2009, 21:16

... jestem bardzo ...(zdenerwowany) bo mnie dzisiaj okradli... moja karta klubowa wizytówki oraz legitymacja poszły w siną dal ...... :(
Pexu - 15-07-2009, 08:55

Maretzky85 napisał/a:
Pexu, pogratulować
Pewnie chciałeś sprawdzić czy się już nagrzała ?

Nawet nie, Basia ją nagrzała a ja sie chciałem jej przyjrzeć :lol:

pawliku napisał/a:
... jestem bardzo ...(zdenerwowany) bo mnie dzisiaj okradli... moja karta klubowa wizytówki oraz legitymacja poszły w siną dal ......

Pawlik, współczuję... 3maj się tam!

Jassmina - 15-07-2009, 08:55

...mój Colciak przeszedł wczoraj wymianę oleju i filtra i czuje się świetnie. Zarówno On jak i ja :-)
Pexu - 16-07-2009, 08:40

...w nocy mieliśmy nawałnicę nad Halinowem.
Straty: połowa komina, maszt od internetu, pokrzywiona blacho-dachówka, złamane (ukręcone) drzewo. Do tego podczas burzy padł prąd (co się zdarza w sumie często), a mimo to pioruny waląc nieopodal w linie wysokiego napięcia powodowały fontannę iskier z komputerów domowcyh :?

Najważniejsze - Misiek nie ucierpiał, chociaż było naprawdę blisko. Cudem nawet zadrapania nie ma :)
Ufff...

Jassmina - 16-07-2009, 08:55

Szczęście w nieszczęściu Sąsiedzie!!!
Nasz powiat wczoraj przypominał nadejście Armageddona!!!
Mam nadzieję, że nie będzie dziś powtórki! :?