Nasze Miśki - Moje Galanty oraz Galant i Colt Baśki
Andrew - 02-06-2011, 08:09
Krzyzak gratki
Zdjęcie robione po 5 rano
Krzyzak napisał/a: | acha - kolor to ciemna zieleń, NIE czarny | Taki jak mój
Krzyzak - 02-06-2011, 08:11
andrew84 napisał/a: | Zdjęcie robione po 5 rano |
lubię tą godzinę - piękny wschód, brak korków
Andrew - 02-06-2011, 08:12
Z drugiej strony miało być inne auto, a tu wybór padł na jedyną słuszną markę
Hugo - 02-06-2011, 08:13
Krzyzak napisał/a: | gdyby nie półoś do wymiany (wada fabryczna) i stuk zawieszenia prawy przód, to auto zupełnie bez wad | A co z korozją? Zapomniałeś o niej?
Marcin-Krak - 02-06-2011, 08:36
mam nadzieję, że będzie mniejszym powodem do narzekań od posiadanego już rekina.
Niech się dobrze sprawuje
Krzyzak - 02-06-2011, 09:57
Hugo napisał/a: | A co z korozją? Zapomniałeś o niej? |
dopiero zaczyna - prawie jej nie ma
w Szwajcarii był dobrze dofinansowany i nie rdzewiał, w PL przejeździł zimą może kilka dni (poprzednik nawet zimowych opon nie miał) - do rodziny na Święta na przykład
w ogóle to auto w naszym kraju jest od roku
podłoga zdrowa, widać początki na nadkolach, niewielka rdza na lewym kielichu (wielkości dwuzłotówki), ciut wychodzi z tyłu lewego progu...
ale pocieszam się, że nie ma być to wieczne auto - jak pojeździ 5 lat, to i tak będę się cieszył (a podejrzewam, że pojeździ u mnie dłużej)
w porównaniu do Silvera to Zgniłek jest obecnie - na starcie - 1000x lepszy
pozostaje półoś i stuki zawiechy - ale z tym to sobie poradzę
poprzednik próbował i w ASO i gdzie indziej, ale nie znaleźli przyczyny - myślę, że mi się uda
Hugo - 02-06-2011, 11:05
Krzyzak napisał/a: | poprzednik próbował i w ASO i gdzie indziej, ale nie znaleźli przyczyny - myślę, że mi się uda | Ale z czym próbowal? Z półosią czy stuków nie mogli znaleźć?
sveno - 02-06-2011, 11:35
Gratuluję nabytku, widzę radomskie blachy, skąd ten Twój kolega? No i kolejny Gal na forum sprowadzony ze Szwajcarii i zakupiony w Radomiu zakładam, że po drodze jeszcze jednym właścicielem był pewien komis na Warszawskiej?
Krzyzak - 02-06-2011, 13:18
Hugo napisał/a: | stuków nie mogli znaleźć? | dokładnie...
półoś to dość świeża sprawa - chyba, że celowo "przeoczyli"
sveno napisał/a: | skąd ten Twój kolega? | z Gdańska, ale nie przerejestrował auta
sveno napisał/a: | pewien komis na Warszawskiej | niestety - na Garbarskiej
Anonymous - 02-06-2011, 13:31
pogratulował gazujesz ?
fj_mike - 02-06-2011, 14:49
Krzyzak, gratuluję kolejnego rekina
Matejko - 02-06-2011, 15:56
no darku, rozmawialismy o tym niedawno, a Ty juz zadzialales, niech sie sprawuje, plan pozostaje jak mowiles?? ze z dwoch jednego ??
Bartek - 02-06-2011, 16:19
Gratki Darku - obyś odzyskał choć trochę wiary w EA
PS. chyba za mały garaż zbudowałeś
Krzyzak - 02-06-2011, 18:54
Derpin napisał/a: | gazujesz ? | raczej nie - nie jeżdżę aż tyle, by się opłacało
fj_mike napisał/a: | Krzyzak, gratuluję kolejnego rekina | podziękował
Matejko napisał/a: | ze z dwoch jednego ?? | ale to dopiero kiedyś - kombi i tak ma być ...
Bartek napisał/a: | obyś odzyskał choć trochę wiary w EA | ten jest w niezłym stanie, ale już nadkola trzeba by poprawić... dodatkowo w nagrodę zostawił mi piękną plamę oleju na podjeździe - jeszcze we wtorek poprzednik robił miskę olejową i chyba trzeba poprawić
Bartek napisał/a: | chyba za mały garaż zbudowałeś | to na pewno - ale podjazd mam na 5 aut, więc razem 7 się zmieści
Matejko - 02-06-2011, 19:03
Krzyzak napisał/a: | zostawił mi piękną plamę oleju na podjeździe |
płyn do mycia naczyn pomoze
|
|
|