Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków
Anonymous - 20-05-2008, 22:34
To ja też jestem za czwartkiem.
Rafal_Szczecin - 20-05-2008, 23:15
to zrobmy i w srode o 20 i w czwartek o 20
kto moze ten przyjedzie i w srode i w czwartek . proste
stary alfer - 21-05-2008, 07:08
[ Dodano: 21-05-2008, 07:08 ]
Rafal_Szczecin napisał/a: | to zrobmy i w srode o 20 i w czwartek o 20
kto moze ten przyjedzie i w srode i w czwartek . proste |
Nie ma już co kombinować, zróbmy tak jak mówi Raf. Dzisiaj aktualne, jutro również
Anonymous - 27-05-2008, 20:21
misiaki moze by w weekendzik jakiegos spocika zorganizowac np w sobote co wy na to? po ostatnich czestych spotkaniach troche sie za wami ztesknilem
Rafal_Szczecin - 27-05-2008, 22:15
za a moze jakis grill ?
stary alfer - 28-05-2008, 06:59
Rafal_Szczecin napisał/a: | za a moze jakis grill ? |
To ja od razu dzwonię po Straż miejską
500 post w tym temacie mój
Rafał stawia flaszkę
Anonymous - 29-05-2008, 09:12
Rafal_Szczecin napisał/a: | moze jakis grill | jak dla mnie ok ,oby tylko do soboty jakas ekipa sie zmontowala ,bo cos odzewu nie ma zabardo,no ale zawsze pozostaja gokarty
stary alfer - 29-05-2008, 09:20
Cytat: | ak dla mnie ok ,oby tylko do soboty jakas ekipa sie zmontowala ,bo cos odzewu nie ma zabardo |
Oficjalnie wychodzę się sponiewierać z kumplem dlatego nie zajadę
Od 5 miesięcy nie dane mi jest zbyt często nadużywać alkoholu, więc nie mogę odpuścić takiej okazji!!!
Anonymous - 29-05-2008, 11:03
Ja jestem jak najbardziej za spotem, chętnie bym was poznał, nie dawno temu dołączyłem do waszego grona, pozatym mam sporo pytań co do samochodu, z pewnością wiecie dużo rzeczy, których ja nie wiem.
pozdrawiam
pecik
Rafal_Szczecin - 30-05-2008, 23:10
i co , cisza ?
Anonymous - 31-05-2008, 00:56
Wow pet, skad masz takiego wypasnego rekina
Tak BTW to ja tez bym podjechal, moze nie pozegnac sie, ale wiem ze mam sporo spotow do nadrobienia, ale dlaczemu mnie na nich nie bylo kto wie ten wie. ...jesli jeszcze zostane wpuszczony po zdradzie jakiej sie dopuscilem - niestety ekonomia to silna dziedzina...
To co, moze niedziela ???
Tor kartingowy na Wojska Polskiego ?
arekp - 31-05-2008, 02:41
Simones napisał/a: | ...jesli jeszcze zostane wpuszczony po zdradzie jakiej sie dopuscilem - niestety ekonomia to silna dziedzina... |
W kazdej rodzinie jest jakas czarna owca, ale powiedz mi po cholere sam sie pchales do beczki ze smola? Jesli chodzi o mnie to mozesz przyjezdzac nawet na wrotkach, byle czesciej bylo Cie widac - chocby na osiedlu, bo w koncu mieszkasz trzy bloki dalej.
Simones napisał/a: | Tor kartingowy na Wojska Polskiego ? |
Czemu mam wrazenie, ze szukasz neutralnej miejscowki?
Anonymous - 31-05-2008, 09:34
Hej , może Krematorium jutro? Na 20:30 .
Będziemy z FRYZZ'em tak czy siak , bo mój brat przyjedzie pokazać swoje nowe auto
Pozdrowienia
Anonymous - 31-05-2008, 21:37
arekp napisał/a: | W kazdej rodzinie jest jakas czarna owca, ale powiedz mi po cholere sam sie pchales do beczki ze smola? |
Moge byc nawet siwa owca, a czemu sie w to pchalem, napisalem pietro wyzej Mialem wczoraj 3/4 baku, dzis bylem w Koszalinie i mam jeszcze pol baku, a miskiem zostalo by niespelna 1/4 i to m.in. jest powod, ba powiem wiecej, nawet mi sie to podoba, a czemu nie kupilem japonczyka w dieslu to chyba wiadomo...
[ Dodano: 31-05-2008, 21:41 ]
arekp napisał/a: | Czemu mam wrazenie, ze szukasz neutralnej miejscowki? |
bo mam sentyment do kartingu, dzis znow krecilem kolka na koszalinkim torze i juz chyab zawsze mnie tam bedzie ciagnelo, ale jest mi obojetne gdzie sie spotkamy, moze byc nawet w Poznaniu - teraz moge polykac km zamiast ton paliwa
arekp - 31-05-2008, 21:50
Simones napisał/a: | ale jest mi obojetne gdzie sie spotkamy, moze byc nawet w Poznaniu |
Trzymam Cie za slowo.
|
|
|