Nasze Miśki - moje CA0...
rosomak1983 - 15-04-2009, 23:41
londolut napisał/a: | Emblematów nie chce. Podoba mi się bardzej bez. |
ty uparciuchu Szkoda bo naprawde by wygladał jak prosciutko z fabryczki funkiel newka... To jeszcze przed polerka a juz olśniewa...
Lutek a cos mi sie o uszy obiło ze jakis swapik bedzie
Prawda to czy plota
londolut - 16-04-2009, 06:15
Marcin-Krak napisał/a: | To teraz ja Na pewno kolor jest lepszy od wcześniejszego Ale moje zdanie znasz | Znam
Marcin-Krak napisał/a: | A czy tak zaraz po, to można myć - nie trzeba odczekać jakiegoś tam czasu aż lakier całkiem wszystko co tam ma zrobić, zrobi | Tzn karchery i autoamaty odpadają kategorycznie. Z resztą automaty są do prania ciuchów a nie mycia auta Miękka gąbka, letnia woda i szampon samochodowy i heja banana. Później poodkurzałem środek. Muszę jeszcze kupić plak i czekam na smrodki od Akbiego i w środku będzie miód malina. Na zewnątrz czekam na polerkę, montaż lotki i przyciemnienie tylnej szyby i również malina
pawliku napisał/a: | ale chociaż z przodu takie trzy małe diamenciki z tyłu nie musi już nic być | Żadnych plastików na blachach rosomak1983 napisał/a: | ty uparciuchu Szkoda bo naprawde by wygladał jak prosciutko z fabryczki funkiel newka... To jeszcze przed polerka a juz olśniewa... | Fabryka dała ciała w niektórych tematach heh więc trzeba ją poprawić
rosomak1983 napisał/a: | Lutek a cos mi sie o uszy obiło ze jakis swapik bedzie
Prawda to czy plota | Kto wie Jak na razie temat tabu
mkm - 16-04-2009, 17:27
Kolorek pierwsza klasa. Przedni zderzak tez. Chyba sie nie pomyle jak napisze, ze masz teraz JEDYNEGO takiego Colta.
Anonymous - 16-04-2009, 18:49
Kolor wprawdzie nie mój, ale robi wrażenie. Auto prezentuje się po prostu pięknie! Gratulacje!
misjonarz. - 16-04-2009, 19:02
teraz chciałbym zobaczyć go na żywca. trzeba by jakiegoś spocika zorganizować i opić (bez)alkoholowym
pawliku - 16-04-2009, 21:09
misjonarz. napisał/a: | trzeba by jakiegoś spocika zorganizować | hie hie w niedzielę się przecież widujemy Lutek obecność obowiązkowa!
karolgt - 16-04-2009, 21:16
londolut napisał/a: | rosomak1983 napisał/a: | t;]Lutek a cos mi sie o uszy obiło ze jakis swapik bedzie
Prawda to czy plota | Kto wie |
ja coś tam wiem
no wyszło całkiem fajnie. Szkoda że nie dorobiłeś na masce prawdziwego badlooka, przed malowaniem, wyglądało by jeszcze fajniej
no i drugiego takiego nie ma
londolut - 16-04-2009, 22:10
mkm napisał/a: | Kolorek pierwsza klasa. Przedni zderzak tez. |
gregorbu napisał/a: | robi wrażenie. Auto prezentuje się po prostu pięknie! Gratulacje! | Dzięki dzięki Czekam do maja na kolejne mody
misjonarz. napisał/a: | teraz chciałbym zobaczyć go na żywca. trzeba by jakiegoś spocika zorganizować i opić (bez)alkoholowym | Jestem za Bez picia ofkoz
pawliku napisał/a: | w niedzielę się przecież widujemy Lutek obecność obowiązkowa! | No tak W zeszłą niedzielę byłem w kinie ale teraz mam wolne więc ukręcimy jakiś manewr
karolgt napisał/a: | Szkoda że nie dorobiłeś na masce prawdziwego badlooka, przed malowaniem, wyglądało by jeszcze fajniej | Niby tak, ale jakoś wolę mieć lepszą widoczność niż przykryte lampy. Nie powiem - wygląda extra, np tak jak ma Paweła ale to chyba nie dla mnie To miał być lifting a nie tuning
karolgt napisał/a: | no i drugiego takiego nie ma |
mkm napisał/a: | masz teraz JEDYNEGO takiego Colta | Ołłłłłł jeaa
misjonarz. - 16-04-2009, 22:28
pawliku napisał/a: | w niedzielę się przecież widujemy | no niestety w tą niedzielę też się nie zobaczymy, mam dość pilny wyjazd
pawliku - 16-04-2009, 22:36
misjonarz. napisał/a: | no niestety w tą niedzielę też się nie zobaczymy, mam dość pilny wyjazd | hmmm to może w tygodniu? jak co to pisz na sląskim bo nie bedziemy lutkowi OT robić w jego temacie
sruba - 16-04-2009, 23:38
Tomaszu... co prawda nie jest to Audi ale...
+:
1. kolorek pierwyj sort - pomimo "nietypowosci" samego koloru autko prezentuje sie pieknie
2. no name - super, tez lubie jak nie ma znaczkow na autku - i tego sie trzymaj, nie daj sie namowic na naklejanie emblematow
3. szybki lux (jak dokonczysz foliowanie slupkow bedzie piorunujaco), chociaz ja bym sie pokusil o maly illegal i przyciemnil tez przod
4. ladne felgi, myslalem w pewnym momencie o takich do Golfa, poki myslalem jeszcze o inwestowaniu w niego
-:
1. zderzak jakos do mnie nie przemawia
2. rura wydechowa - kutasik wystajacy z tylu to jakas pomylka...
reasumujac - wielki plus
chetnie wybiore sie na jakies szkolenie do Krakowa, coby moc go na zywca obejrzec
Kofi - 16-04-2009, 23:53
Brakuje znaczkuf
rosomak1983 - 16-04-2009, 23:56
londolut, jak nie chcesz plastiku na aucie to przesle Ci naklejki
londolut - 17-04-2009, 06:35
sruba napisał/a: | co prawda nie jest to Audi | Też żałuję hah
sruba napisał/a: | nie daj sie namowic na naklejanie emblematow | No way
sruba napisał/a: | jak dokonczysz foliowanie slupkow bedzie piorunujaco | Słupki będą oklejone. Na razie lipka bo folia, którą okleję ramkę, w jednym kawałku kosztuje 70zł sztuka + wysyłka a ja potrzebuję dwie.
sruba napisał/a: | ja bym sie pokusil o maly illegal i przyciemnil tez przod | Jak przyciemnię tył to przód też z czasem machnę. To będzie wtedy gangsta
sruba napisał/a: | ladne felgi | Paweła powiedział mi wczoraj, że dopiero teraz dobrze wyglądają na aucie i że wcześniej było nie teges
sruba napisał/a: | zderzak jakos do mnie nie przemawia | Kwestia gustu, mnie się bardzo podoba
sruba napisał/a: | rura wydechowa - kutasik wystajacy z tylu to jakas pomylka... | No to uderzyłeś w najczulszy punkt Wiem, że to co jest teraz to pomyłka ale imho wygląda lepiej niż fabryczny pisior. Poza tym sam nie wiem co chcę: żeby darło koparę przy 2,5k jakbym miał pińcet koniuf pod machą (wydech a`la Apexi N1 tylko nie wiem czy starczy miejsca pod zderzakiem żeby rura była prosto) czy tylko wygląd - w tym wypadku ładna dwururka, która wypełni miejsce w zderzaku. Nie chcę żadnych elips, soniców i innych giwer Najbardziej podobają mi się wydechy, które wyglądają jakby były całe zrobione z 1-1,5mm blachy, bez podwiniętych krawędzi czy czegoś takiego. Nie wiem też, czy chcę Mugena.
rosomak1983 napisał/a: | londolut, jak nie chcesz plastiku na aucie to przesle Ci naklejki | Mam takie
rosomak1983 - 17-04-2009, 10:02
londolut napisał/a: | rosomak1983 napisał/a:
londolut, jak nie chcesz plastiku na aucie to przesle Ci naklejki
Mam takie |
Lutek spoko ale jakby co to przyśle Ci emblematy i ogromnego tribala na bok Wiem ze lubisz strasznie tribale. Płomienie też mam jakby co...
|
|
|