To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - moje CA0...

rosomak1983 - 15-04-2009, 23:41

londolut napisał/a:
Emblematów nie chce. Podoba mi się bardzej bez.

ty uparciuchu :P Szkoda bo naprawde by wygladał jak prosciutko z fabryczki funkiel newka... To jeszcze przed polerka a juz olśniewa...
Lutek a cos mi sie o uszy obiło ze jakis swapik bedzie :D
Prawda to czy plota :wink:

londolut - 16-04-2009, 06:15

Marcin-Krak napisał/a:
To teraz ja :P Na pewno kolor jest lepszy od wcześniejszego :P Ale moje zdanie znasz ;)
Znam :finga:
Marcin-Krak napisał/a:
A czy tak zaraz po, to można myć - nie trzeba odczekać jakiegoś tam czasu aż lakier całkiem wszystko co tam ma zrobić, zrobi :?: :roll:
Tzn karchery i autoamaty odpadają kategorycznie. Z resztą automaty są do prania ciuchów a nie mycia auta ;) Miękka gąbka, letnia woda i szampon samochodowy i heja banana. Później poodkurzałem środek. Muszę jeszcze kupić plak i czekam na smrodki od Akbiego i w środku będzie miód malina. Na zewnątrz czekam na polerkę, montaż lotki i przyciemnienie tylnej szyby i również malina ;)
pawliku napisał/a:
ale chociaż z przodu takie trzy małe diamenciki :) z tyłu nie musi już nic być :)
Żadnych plastików na blachach 8)
rosomak1983 napisał/a:
ty uparciuchu :P Szkoda bo naprawde by wygladał jak prosciutko z fabryczki funkiel newka... To jeszcze przed polerka a juz olśniewa...
Fabryka dała ciała w niektórych tematach heh więc trzeba ją poprawić :P
rosomak1983 napisał/a:
Lutek a cos mi sie o uszy obiło ze jakis swapik bedzie :D
Kto wie ;) Jak na razie temat tabu :P
mkm - 16-04-2009, 17:27

Kolorek pierwsza klasa. Przedni zderzak tez. Chyba sie nie pomyle jak napisze, ze masz teraz JEDYNEGO takiego Colta.
Anonymous - 16-04-2009, 18:49

Kolor wprawdzie nie mój, ale robi wrażenie. Auto prezentuje się po prostu pięknie! Gratulacje!
misjonarz. - 16-04-2009, 19:02

teraz chciałbym zobaczyć go na żywca. trzeba by jakiegoś spocika zorganizować i opić (bez)alkoholowym :D
pawliku - 16-04-2009, 21:09

misjonarz. napisał/a:
trzeba by jakiegoś spocika zorganizować
hie hie w niedzielę się przecież widujemy :) Lutek obecność obowiązkowa! :D
karolgt - 16-04-2009, 21:16

londolut napisał/a:
rosomak1983 napisał/a:
t;]Lutek a cos mi sie o uszy obiło ze jakis swapik bedzie :D
Kto wie ;)

ja coś tam wiem :P

no wyszło całkiem fajnie. Szkoda że nie dorobiłeś na masce prawdziwego badlooka, przed malowaniem, wyglądało by jeszcze fajniej :)

no i drugiego takiego nie ma :)

londolut - 16-04-2009, 22:10

mkm napisał/a:
Kolorek pierwsza klasa. Przedni zderzak tez.
gregorbu napisał/a:
robi wrażenie. Auto prezentuje się po prostu pięknie! Gratulacje!
Dzięki dzięki :) Czekam do maja na kolejne mody :twisted:

misjonarz. napisał/a:
teraz chciałbym zobaczyć go na żywca. trzeba by jakiegoś spocika zorganizować i opić (bez)alkoholowym :D
Jestem za :) Bez picia ofkoz ;)
pawliku napisał/a:
w niedzielę się przecież widujemy :) Lutek obecność obowiązkowa! :D
No tak :roll: W zeszłą niedzielę byłem w kinie ale teraz mam wolne więc ukręcimy jakiś manewr ;)

karolgt napisał/a:
Szkoda że nie dorobiłeś na masce prawdziwego badlooka, przed malowaniem, wyglądało by jeszcze fajniej :)
Niby tak, ale jakoś wolę mieć lepszą widoczność niż przykryte lampy. Nie powiem - wygląda extra, np tak jak ma Paweła ale to chyba nie dla mnie ;) To miał być lifting a nie tuning :)

karolgt napisał/a:
no i drugiego takiego nie ma :)
mkm napisał/a:
masz teraz JEDYNEGO takiego Colta
Ołłłłłł jeaa 8)
misjonarz. - 16-04-2009, 22:28

pawliku napisał/a:
w niedzielę się przecież widujemy
no niestety w tą niedzielę też się nie zobaczymy, mam dość pilny wyjazd :evil:
pawliku - 16-04-2009, 22:36

misjonarz. napisał/a:
no niestety w tą niedzielę też się nie zobaczymy, mam dość pilny wyjazd
hmmm to może w tygodniu? jak co to pisz na sląskim bo nie bedziemy lutkowi OT robić w jego temacie :)
sruba - 16-04-2009, 23:38

Tomaszu... co prawda nie jest to Audi :lol: :wink: ale...
+:
1. kolorek pierwyj sort - pomimo "nietypowosci" samego koloru autko prezentuje sie pieknie
2. no name - super, tez lubie jak nie ma znaczkow na autku - i tego sie trzymaj, nie daj sie namowic na naklejanie emblematow
3. szybki lux (jak dokonczysz foliowanie slupkow bedzie piorunujaco), chociaz ja bym sie pokusil o maly illegal i przyciemnil tez przod
4. ladne felgi, myslalem w pewnym momencie o takich do Golfa, poki myslalem jeszcze o inwestowaniu w niego
-:
1. zderzak jakos do mnie nie przemawia
2. rura wydechowa - kutasik wystajacy z tylu to jakas pomylka...

reasumujac - wielki plus :D
chetnie wybiore sie na jakies szkolenie do Krakowa, coby moc go na zywca obejrzec 8)

Kofi - 16-04-2009, 23:53

Brakuje znaczkuf :P
rosomak1983 - 16-04-2009, 23:56

londolut, jak nie chcesz plastiku na aucie to przesle Ci naklejki :D
londolut - 17-04-2009, 06:35

sruba napisał/a:
co prawda nie jest to Audi :lol: :wink:
Też żałuję hah ;)
sruba napisał/a:
nie daj sie namowic na naklejanie emblematow
No way 8)
sruba napisał/a:
jak dokonczysz foliowanie slupkow bedzie piorunujaco
Słupki będą oklejone. Na razie lipka bo folia, którą okleję ramkę, w jednym kawałku kosztuje 70zł sztuka + wysyłka a ja potrzebuję dwie.
sruba napisał/a:
ja bym sie pokusil o maly illegal i przyciemnil tez przod
Jak przyciemnię tył to przód też z czasem machnę. To będzie wtedy gangsta 8)
sruba napisał/a:
ladne felgi
Paweła powiedział mi wczoraj, że dopiero teraz dobrze wyglądają na aucie i że wcześniej było nie teges :axe: :P
sruba napisał/a:
zderzak jakos do mnie nie przemawia
Kwestia gustu, mnie się bardzo podoba :)
sruba napisał/a:
rura wydechowa - kutasik wystajacy z tylu to jakas pomylka...
No to uderzyłeś w najczulszy punkt :? Wiem, że to co jest teraz to pomyłka ale imho wygląda lepiej niż fabryczny pisior. Poza tym sam nie wiem co chcę: żeby darło koparę przy 2,5k jakbym miał pińcet koniuf pod machą (wydech a`la Apexi N1 tylko nie wiem czy starczy miejsca pod zderzakiem żeby rura była prosto) czy tylko wygląd - w tym wypadku ładna dwururka, która wypełni miejsce w zderzaku. Nie chcę żadnych elips, soniców i innych giwer ;) Najbardziej podobają mi się wydechy, które wyglądają jakby były całe zrobione z 1-1,5mm blachy, bez podwiniętych krawędzi czy czegoś takiego. Nie wiem też, czy chcę Mugena.
rosomak1983 napisał/a:
Mam takie ;)
rosomak1983 - 17-04-2009, 10:02

londolut napisał/a:
rosomak1983 napisał/a:
Mam takie ;)

Lutek spoko ale jakby co to przyśle Ci emblematy i ogromnego tribala na bok :D :D :D Wiem ze lubisz strasznie tribale. Płomienie też mam jakby co... :lol: :D :wink: