To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - FRanka

sruba - 17-07-2011, 00:00

2.8 jest si.
ja miałem automata, akbiego EA jest na manualu, więc trochę do siebie to nieprzystawalne w samym prowadzeniu i trudne do porównania, w każdym razie mój "wózek elektryczny" dawał naprawdę radę, sądzę że w manualu, szczególnie przy starcie byłby z niego potwór.
silnik - niepsujący się, z całkiem rozsądnym apetytem na paliwo (na trasie przy dynamicznej jeździe - 12 litrów gazu), w zasadzie po pierwszej kompleksowej wymianie rozrządu, pasków i napinaczy - bezobsługowy.

gdybym miał trochę więcej kasy do dyspozycji na zakup autka i nie miał raty hipotecznego - kolejnym samochodem, które bym kupił byłoby B6 w 3.0 V6 i manualu (ale kiedyś i tak będę takim śmigał :twisted: ). a EA nawet koło niego nie stało :wink:

akbi - 17-07-2011, 08:30

sruba napisał/a:

ps. Arek - thx.

No problem ... Oby dobrze sluzyl.

... A tak poza tym to faktycznie zadne OOOO nie stalo kolo EA :p

robertdg - 17-07-2011, 09:30

Jak przesiadasz się na TurboKupoJada to pozostaje tylko pożyczyć dobrego i niewyeksploatowanego egzemplarza ;-)
Morfi - 17-07-2011, 11:05

Skoda Octavia TDI w Kombi :D
sruba - 17-07-2011, 11:24

robertdg napisał/a:
Jak przesiadasz się na TurboKupoJada to pozostaje tylko pożyczyć dobrego i niewyeksploatowanego egzemplarza ;-)

thx

Morfi napisał/a:
Skoda Octavia TDI w Kombi :D

nieeeeeeeeee :lol:

zadne kombi :P

Krzyzak - 17-07-2011, 14:14

sruba napisał/a:
jedyne co mnie spotykało przy podjętej próbie to szroty..

zacząłem Cię Tomku doskonale rozumieć - 1.5 miecha temu kupowałem kombi i po obejrzeniu śmierdzącego trupa z Grudziądza, spisałem sobie telefony do miejscowych sprzedawców różnych aut - był i EA, był modeo, a4, passat...
ku zaskoczeniu trafił się EA max. wyposażony i bardzo doinwestowany, którego kupiłem, ale gdyby nie ten przypadek, to kto wie, czym by jeździła moja żona
szczególnie, że passat się jej podobał - nie wiem, jaki to B-cośtam, ale silnik 1.8T

Matejko - 17-07-2011, 15:27

sruba napisał/a:
które bym kupił byłoby B6 w 3.0 V6

ojjj - bardzo wymagajacy troski silnik, nie to co 2.8

akbi - 17-07-2011, 18:49

Krzyzak napisał/a:
po obejrzeniu śmierdzącego trupa z Grudziądza

taki granatowy z "komputerem" w opisie?? :D ... widzieliśmy go ze Srubą w sobotę

Krzyzak - 18-07-2011, 07:08

akbi napisał/a:
taki granatowy

nie - zielony

więcej:
http://forum.mitsumaniaki...ght=grudzi%B1dz

Fragu - 18-07-2011, 12:06

sruba, podsumuj w kilku słowach auto :wink: Co Ci się najbardziej podobało, a co było upierdliwe? I jak z tym osławionym zawieszeniem :wink:
Anonymous - 18-07-2011, 20:52

sruba napisał/a:
2.8 jest si.
ja miałem automata, akbiego EA jest na manualu, więc trochę do siebie to nieprzystawalne w samym prowadzeniu i trudne do porównania, w każdym razie mój "wózek elektryczny" dawał naprawdę radę, sądzę że w manualu, szczególnie przy starcie byłby z niego potwór.:

2.8 nie jedzie :P

a w budzie a8 to kompletny mul;)

sruba - 19-07-2011, 14:03

Fragu napisał/a:
sruba, podsumuj w kilku słowach auto :wink: Co Ci się najbardziej podobało, a co było upierdliwe? I jak z tym osławionym zawieszeniem :wink:

obiecuję.
ale, że to temat rzeka i potrzeba na to grubszej chwili, to uczynię to jak się trochę ogarnę czasowo. a się dzieje aktualnie...

deenbe napisał/a:
2.8 nie jedzie :P

:shock:

sruba - 21-07-2011, 23:17

właśnie przytargałem mój nowy nabytek do dziupli...

Anonymous - 21-07-2011, 23:54

leon ? czy cordoba ? myślałem przez chwilę na tymi autami przed galantem... :) udane konstrukcje :) szkoda że nie cupra :P
sruba - 22-07-2011, 00:01

Leon 8)