Nasze nieMiśki ;-) - FRanka
sruba - 17-07-2011, 00:00
2.8 jest si.
ja miałem automata, akbiego EA jest na manualu, więc trochę do siebie to nieprzystawalne w samym prowadzeniu i trudne do porównania, w każdym razie mój "wózek elektryczny" dawał naprawdę radę, sądzę że w manualu, szczególnie przy starcie byłby z niego potwór.
silnik - niepsujący się, z całkiem rozsądnym apetytem na paliwo (na trasie przy dynamicznej jeździe - 12 litrów gazu), w zasadzie po pierwszej kompleksowej wymianie rozrządu, pasków i napinaczy - bezobsługowy.
gdybym miał trochę więcej kasy do dyspozycji na zakup autka i nie miał raty hipotecznego - kolejnym samochodem, które bym kupił byłoby B6 w 3.0 V6 i manualu (ale kiedyś i tak będę takim śmigał ). a EA nawet koło niego nie stało
akbi - 17-07-2011, 08:30
sruba napisał/a: |
ps. Arek - thx. |
No problem ... Oby dobrze sluzyl.
... A tak poza tym to faktycznie zadne OOOO nie stalo kolo EA
robertdg - 17-07-2011, 09:30
Jak przesiadasz się na TurboKupoJada to pozostaje tylko pożyczyć dobrego i niewyeksploatowanego egzemplarza
Morfi - 17-07-2011, 11:05
Skoda Octavia TDI w Kombi
sruba - 17-07-2011, 11:24
robertdg napisał/a: | Jak przesiadasz się na TurboKupoJada to pozostaje tylko pożyczyć dobrego i niewyeksploatowanego egzemplarza |
thx
Morfi napisał/a: | Skoda Octavia TDI w Kombi |
nieeeeeeeeee
zadne kombi
Krzyzak - 17-07-2011, 14:14
sruba napisał/a: | jedyne co mnie spotykało przy podjętej próbie to szroty.. |
zacząłem Cię Tomku doskonale rozumieć - 1.5 miecha temu kupowałem kombi i po obejrzeniu śmierdzącego trupa z Grudziądza, spisałem sobie telefony do miejscowych sprzedawców różnych aut - był i EA, był modeo, a4, passat...
ku zaskoczeniu trafił się EA max. wyposażony i bardzo doinwestowany, którego kupiłem, ale gdyby nie ten przypadek, to kto wie, czym by jeździła moja żona
szczególnie, że passat się jej podobał - nie wiem, jaki to B-cośtam, ale silnik 1.8T
Matejko - 17-07-2011, 15:27
sruba napisał/a: | które bym kupił byłoby B6 w 3.0 V6 |
ojjj - bardzo wymagajacy troski silnik, nie to co 2.8
akbi - 17-07-2011, 18:49
Krzyzak napisał/a: | po obejrzeniu śmierdzącego trupa z Grudziądza |
taki granatowy z "komputerem" w opisie?? ... widzieliśmy go ze Srubą w sobotę
Krzyzak - 18-07-2011, 07:08
akbi napisał/a: | taki granatowy |
nie - zielony
więcej:
http://forum.mitsumaniaki...ght=grudzi%B1dz
Fragu - 18-07-2011, 12:06
sruba, podsumuj w kilku słowach auto Co Ci się najbardziej podobało, a co było upierdliwe? I jak z tym osławionym zawieszeniem
Anonymous - 18-07-2011, 20:52
sruba napisał/a: | 2.8 jest si.
ja miałem automata, akbiego EA jest na manualu, więc trochę do siebie to nieprzystawalne w samym prowadzeniu i trudne do porównania, w każdym razie mój "wózek elektryczny" dawał naprawdę radę, sądzę że w manualu, szczególnie przy starcie byłby z niego potwór.: |
2.8 nie jedzie
a w budzie a8 to kompletny mul;)
sruba - 19-07-2011, 14:03
Fragu napisał/a: | sruba, podsumuj w kilku słowach auto Co Ci się najbardziej podobało, a co było upierdliwe? I jak z tym osławionym zawieszeniem |
obiecuję.
ale, że to temat rzeka i potrzeba na to grubszej chwili, to uczynię to jak się trochę ogarnę czasowo. a się dzieje aktualnie...
deenbe napisał/a: | 2.8 nie jedzie |
sruba - 21-07-2011, 23:17
właśnie przytargałem mój nowy nabytek do dziupli...
Anonymous - 21-07-2011, 23:54
leon ? czy cordoba ? myślałem przez chwilę na tymi autami przed galantem... udane konstrukcje szkoda że nie cupra
sruba - 22-07-2011, 00:01
Leon
|
|
|