Nasze Miśki - The Fart - Mała angielska historia motoryzacji by Swinks
deejay - 13-09-2011, 20:52
swinks_UK napisał/a: | za godziny spędzone nad moim autem, zarwane wieczory itd. |
do zobaczenia za rok... , albo ja sie do was wybiorę ...
swinks_UK - 13-09-2011, 20:54
Krzyzak napisał/a: |
ps. jeszcze raz dzięki Tomaszu za AFM - nigdy nie wiadomo, czy się kiedyś nie przyda |
Nie ma sprawy.
Właśnie dlatego, że już masz zapasowy, to się nie przyda
Jeszcze mi się nie zdarzyło by padło mi coś co mogę zastąpić w razie czego zapasem
No i miałem nadzieję, ze jednak się natkniemy na Ciebie w poniedziałek w Wrocławiu, szkoda, że moja druga połowa już miała serdecznie dość wszystkiego co ma silnik i 4 koła.
swinks_UK - 13-09-2011, 20:57
deejay napisał/a: | swinks_UK napisał/a: | za godziny spędzone nad moim autem, zarwane wieczory itd. |
do zobaczenia za rok... , albo ja sie do was wybiorę ... |
Bartek, ty już wiesz, że się wybierzesz... Nie ma zmiłuj.
Wszyc - 13-09-2011, 21:00
swinks_UK napisał/a: | szkoda, że moja druga połowa już miała serdecznie dość wszystkiego co ma silnik i 4 koła. |
I tak jest bardzo tolerancyjna że mnie nie wykopała z domku bo ja tylko o tym gadałem i wam głowę zawracałem
Pozdrów!!
deejay - 13-09-2011, 21:02
swinks_UK napisał/a: | Bartek, ty już wiesz, że się wybierzesz... |
hehe
swinks_UK - 13-09-2011, 21:17
Wszyc napisał/a: |
I tak jest bardzo tolerancyjna że mnie nie wykopała z domku bo ja tylko o tym gadałem i wam głowę zawracałem
Pozdrów!! |
Daj spokój Krzysiek. A co ja mam powiedzieć o sobie?
Tylko kilka okazji w roku by się naonanizować motoryzacyjnie A tak to dom, praca i inne przyziemne sprawy. Myślisz, ze kiedy się wyleguję pod vr-ką na podwórku? Ano wtedy kiedy Celina pracuje na 12-tkę. Luzik, nikt nie marudzi.
Poza tym Celina "dostała" Alpy w ramach rekompensaty, więc jest git. A ja już czekam na następna okazję by się nagadać z takimi porąbańcami jak Ty i inni.
Tomek - 13-09-2011, 21:33
nic nie pisałeś, że malujesz/wymieniasz zderzak
zrezygnowałeś ze spryskiwaczy??
swinks_UK - 13-09-2011, 21:44
Ano nic, bo po co...
Deejay ogarnął temat, bo już patrzeć nie można było na tego mojego strucla. Teraz jedyny w swym rodzaju zderzak z Avance ze spryskiwaczami wala sie u Bartka w garażu
Torp12 - 13-09-2011, 21:44
Swinks pochwal sie w skrocie co zescie tam wymodzili przez ten czas u Bartka:)
deejay - 13-09-2011, 21:49
swinks_UK napisał/a: | Teraz jedyny w swym rodzaju zderzak z Avance ze spryskiwaczami wala sie u Bartka w garażu |
powoli , powoli dojdziemy z nim do ładu i może wskoczy do mnie
deejay - 13-09-2011, 21:51
swinks_UK napisał/a: | Deejay ogarnął temat, bo już patrzeć nie można było na tego mojego strucla |
Tak , fotek tyle napstrykałeś , że kliszy chyba ci zabrakło
swinks_UK - 13-09-2011, 21:54
Eee tam zaraz "wymodzili".
- samochód w końcu ma skompletowany poliftowy body kit,
- dostał niebieskie dodatki do środka,
- dostał poliuretany z tyłu,
- dostał nowe kolce hamulcowe z tyłu Mintex C-Tech 1155
- dostał nowe tarcze na tył 300mm Black Diamond
- dostał zaciski 2 tłoczkowe Brembo na tył
- dostał nowe uszczelki pod pokrywy zaworów i do gniazd świec
- dostał polerkę co się świeci jak zwierzęciu część ciała
- miał dośtać UKP w wersji beta, ale sobie ukp spaliłem...
fj_mike - 13-09-2011, 21:55
swinks_UK napisał/a: | - miał dośtać UKP w wersji beta, ale sobie ukp spaliłem... |
Jak tego dokonałeś
swinks_UK - 13-09-2011, 22:01
fj_mike napisał/a: | swinks_UK napisał/a: | - miał dośtać UKP w wersji beta, ale sobie ukp spaliłem... |
Jak tego dokonałeś |
Zwyczajnie... dyndający kabelek z +12V od aku i coś tam jeszcze. Nie wiem dokładnie co i jak bo manipulowałem łapami w konsoli środkowej, a u mnie tam jest tłok jak diabli. Szkoda, że taśma z lcd jest taka krótka i jak się wpuści lcd w zegarek to starcza jedynie akurat tam, gdzie u mnie jest milion i 1 kabli .
Było małe psst i gotowe.
m6riano - 13-09-2011, 22:12
Cytat: | - dostał niebieskie dodatki do środka, |
Nie mogę odżałować że nie wleciała niebieska taśma do bagara, z tym niebieskim flokiem fajnie by sie prezentowała..;-)
może na następnym zlocie...co sie odwlecze..;-)
|
|
|