Nasze Miśki - Jeden z ostatnich diesli na forum i towarzysząca mu colcinka
2006romek - 10-04-2011, 11:38
elegancko to zrobiles kolego pozdrawiam
Andrew - 11-04-2011, 14:51
Dziś zrobiłem zamówienie u Japaneze na tarcze i klocki do Colta oraz amorki na przód do Galanta- Monroe 125 zł/szt.
Jogurt - 11-04-2011, 16:43
andrew84, jakie klocki i za ile? w moim też muszę zmienić i ponownie założę textary.
Andrew - 11-04-2011, 20:22
Jogurt napisał/a: | andrew84, jakie klocki i za ile? | A nie wiem jakie nawet. Narazie dobre i tanie, bo budżet skromny. Japaneze mi badziewia raczej nie wciśnie
Andrew - 20-04-2011, 20:36
Dziś przyszła przesyłka z częściami do Colta i Gala:
Tarcze ABE, klocki LUCAS- do Colta;
Amortyzatory Monroe Reflex oraz filtr kabinowy.
Wystąpił problem z tarczami, gdyż Japaneze wysłał mi tylko jedną tarczę
Muszę jutro dzwonić i wyjaśnić wszystko...
Pawcio21 - 23-04-2011, 11:12
Jadnak Misiek to misiek, ja mojego nie zostawie nigdy Miałem troche z nim problemów ale człowiek jak maszyna , czasem choruje i trzeba leczyć. Pare dni temu zakupiłem skrzynie biegów bo moja sie sypneła mechanik mi mówił że wyleciała z niej srebrzanka Do tego czasu zanim znalazłem nową to mój miś stał około 2 miesiące. I nagle się znalazła naszczęście Byłem po nią aż w Wałbrzychu od Mielca to jest prawie 500 km. Tak że przygoda fajna , dobrze że ta autostrada A4 jest bo tak to była by masakra. No i skrzynia już zamontowana , wszystko chodzi jak masełko Dopóki auto mi stało a ja nie mogłem nim jezdzić , to czułem się jak ( bez jednej ręki ). W końcu autko mam od 2008 roku to się człowiek przyzwyczaił. Pozdrawiam, Bardzo fajne miśki A swoją drogą czy ten nowszy Gal nie przypomina z przodu trochę Mustanga?? Mi on troche go przypomina. Ładnie to zrobili , tak zadziornie , agresywnie a jednocześnie elegancko Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt
Andrew - 23-04-2011, 12:43
No ma coś z mustanga chyba
Pawcio21 napisał/a: | Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt | Dzięki i nawzajem
Hugo - 23-04-2011, 19:11
andrew84 napisał/a: | No ma coś z mustanga chyba | No właśnie o tym samym pomyślałem oglądając teledysk Nelly- Just a dream. Najnowszy Mustang ma bardzo podobny przód.
Andrew - 23-04-2011, 19:15
Hugo pewnie Amerykańce z gala skopiowali
Andrew - 29-04-2011, 21:49
Dziś zostały wymienione tarcze i klocki w colcie przy przebiegu 254kkm.
Andrew - 30-04-2011, 23:43
Chciałbym zmienić głośniki w galu w tylnej półce. Może coś ktoś pomoże znaleźć w miarę dobrego i taniego??
jacek11 - 01-05-2011, 10:52
To zależy jaką kwotę zamierzasz przeznaczyć.
Andrew - 01-05-2011, 10:55
Cytat: | To zależy jaką kwotę zamierzasz przeznaczyć. | Nie dużo kasy. Chodzi tylko, żeby lepiej grały jak ory...
Lena87 - 11-05-2011, 22:43
No nie powiem:)
Historia pierwsza klasa, chociaż jakbyście usłyszeli moją to poruszenie było by nie małe:P
w skrócie:
pierwsze auto ford Ka(kupiony mimo tego, że... nigdy nie podobał mi się-dlaczego? Nie mam pojęcia-tak wyszło, już jak siadłam to nim pojechałam, bo chciałam mieć auto-szukałam go 3 mc.
Dzisiaj jeżdzę czerwonym Colt-em i póki co... super auto obym jutro za rozrząd fortuny nie wydała
...z kolei to auto zawsze mi się podobało-okazja sprawiła, że tak szybko po rozstrzaskaniu ford-a(tydzień) kupiłam Miśka.
PS nie będę opisywac historii forda bo to przeszłość, służył godnie, na drodze NIGDY nie zawiódł mimo wycieku z przekłądni kierowniczej(której bacznie dolewałam picia )i pewnie mechanik sobie go wypklepie, wymaluje i jeszcze go zobacze na drodze:)
Andrew - 12-05-2011, 07:56
Lena87 napisał/a: | No nie powiem:)
Historia pierwsza klasa, chociaż jakbyście usłyszeli moją to poruszenie było by nie małe:P
| To już zaczynaj pisać swoją historię chętnie przeczytam
|
|
|