Nasze Miśki - Sir Lancelot
Bartek - 12-08-2013, 15:38
Wybacz - skilował Cie ST170 (widziałem go z przodu i z tyłu ), RS jakby chciał, nie zdążyłbyś przeczytać jego tylnej rejestracji (seria ma 300 KM, a mało jeździ ich w serii)
Zadaję sobie pytanie: po co to opisałeś?
Fragu - 13-08-2013, 07:24
Bartek, to to był w budzie foki 1 cyz 2? Bo jak f1 to owszem st170, ale RS 215(tylko). Jesli w budzie f2 to st225 a RS 300+
krzychu - 13-08-2013, 07:40
Misiek napisał/a: |
no to był rs... dla mnie to taki sam ford... Ciągle ford... |
A rozumiem. Ford nawet jak ma 2 razy więcej koni to nie powinien objeżdżać Lancera. Nie wypada po prostu bo to przecież LANCER!!!
Marcino - 13-08-2013, 07:59
krzychu napisał/a: | Ford nawet jak ma 2 razy więcej koni to nie powinien objeżdżać Lancera. Nie wypada po prostu bo to przecież LANCER!!! |
Krzychu.... dobre.:)
Bartek - 13-08-2013, 11:26
Fakt, to był f1, więc możliwe, że i był to RS (Misiek miał dużo czasu, żeby obadać jego tył, dużo więcej niż ja, gdyż ja widziałem tylko jak ruszyli spod świateł podczas gdy dojeżdżaliśmy do lewoskrętu, przepuszczając tych tytanów mocy z przeciwnego kierunku )
krzychu, czyścisz mi zapluty monitor i klawiaturę
Misiek :) - 13-08-2013, 20:50
to był F2 i miał dokładki i naklejkę rs. Więc się zdziwiłem. jego tył niestety dobrze widziałem.
Fragu - 14-08-2013, 07:31
W takim razie chyba akurat drapał się po tyłku na tym pierwszym i drugim biegu
robertdg - 14-08-2013, 07:57
No właśnie może to były tylko naklejki i dokładki, bo ST 225KM to serce na bazie Volvo, rzędowa 5-cio garowa turbodoładowana jednostka i prędkościomierz tam chodzi lepiej niź obrotomierz w Galancie V6, a już nie ma co wspominać o RS 305KM (które jest dalszym rozwiązaniem ST), zdrowe 136konne TDCi tez potrafi się nieźle odpychać, najlepiej na 3-cim biegu. No ale jakby brać wspólny słaby punkt dla tych wszystkich, to może poprostu turbina im nie dmuchała należycie
krzychu - 14-08-2013, 08:39
robertdg napisał/a: | zdrowe 136konne TDCi tez potrafi się nieźle odpychać |
To TDCi też wzięło LANCERA Misiek? SZOK i niedowierzanie!
Mnie spod świateł to nawet porsche nie daje rady tylko zawsze się zastanawiam czemu się tak na mnie dziwnie patrzą na następnych światłach.
Jakby ktoś nie złapał o co chodzi to może po prostu koleś w RS-ie nie dał w palnik? W ten sposób to ja objeżdżam 99% ludzi w mieście od świateł. Tylko czy oni aby się ścigali? Misiek tak dla ścisłości to zdrowe TDI po dobrym chipie też Cie weźmie.
Misiek :) - 14-08-2013, 09:38
czwarty post tematu:
Browar napisał/a: | no no no sie dzieje a za 2 latka bedzie lancer ale evo ;p
gratuluje super nowego autka |
No i prawie się spełniło...
Co to był za ford, nie wiem. Koleś się brał ze mną od początku i mnie to zdziwiło.
krzychu napisał/a: | Misiek tak dla ścisłości to zdrowe TDI po dobrym chipie też Cie weźmie. |
To mnie bardzo boli... ale do tego potrzebował bym o wiele mocniejszego autka...
szuwar - 14-08-2013, 11:23
Misiek napisał/a: |
no to był rs... dla mnie to taki sam ford... Ciągle ford... |
co Ty masz do tych fordów ? to przyzwoite autka,
..... a silnik i papier nie zawsze odzwierciedlają rzeczywistość, więc jak masz Lancera i V6 z EA nie zawojujesz wszystkich.
Misiek napisał/a: | to był F2 i miał dokładki i naklejkę rs. Więc się zdziwiłem. jego tył niestety dobrze widziałem. |
widziałem wiele MPower i ralliart ... tylko emblematów
Misiek napisał/a: | Co to był za ford, nie wiem. Koleś się brał ze mną od początku i mnie to zdziwiło. |
a na zlocie oczerniałeś mojego Forda
Misiek :) - 14-08-2013, 21:04
szuwar napisał/a: | a na zlocie oczerniałeś mojego Forda |
nigdy nie mówiłem, że fordy są dobre... Nie dotyczy mustangów
Marcelinho - 14-08-2013, 22:11
krzychu napisał/a: | Misiek tak dla ścisłości to zdrowe TDI po dobrym chipie też Cie weźmie. |
Misiek to coś nie tak z Twoim bo ja ostatnio z A4 2.5 TDI łeb w łeb.
Misiek :) - 14-08-2013, 22:21
Marcelinho napisał/a: | Misiek to coś nie tak z Twoim bo ja ostatnio z A4 2.5 TDI łeb w łeb. |
to była mowa ogólnie o 6A13. Mój się wg pupo-hamowni zbiera lepiej niżli galant V6
Marcelinho - 14-08-2013, 22:39
Misiek napisał/a: | Marcelinho napisał/a: | Misiek to coś nie tak z Twoim bo ja ostatnio z A4 2.5 TDI łeb w łeb. |
to była mowa ogólnie o 6A13. Mój się wg pupo-hamowni zbiera lepiej niżli galant V6 |
No a ja mam 4g64
|
|
|