Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00
Juiceman - 04-03-2008, 02:28
Dobranocka za 4 godzinki pobudka ;/
karolgt - 04-03-2008, 02:33
| londolut napisał/a: | Ty lepiej pisz co z tym twoim ogrzewaniem Jestem w szoku po wypowiedziach kreska, kropka jajko... |
ja ? no u mnie działa ale sie nie swieci
czekam az ktos na forum wrzuci zdjecie jak wyglada licznik swiecacy na niebiesko po zmianie wszystkich żarówek i tez tak sobie moze zrobie
londolut - 04-03-2008, 02:36
| karolgt napisał/a: | ja ? no u mnie działa ale sie nie swieci | To wie, jaki kształt lampki masz?
| karolgt napisał/a: | | czekam az ktos na forum wrzuci zdjecie jak wyglada licznik swiecacy na niebiesko | Czekam na wypłatę bo jestem wycyckany i kupuję zestaw na niebiesko - licznik + konsola. Mam nadzieję, że nie będzie prześwitywać przez tarcze.
karolgt - 04-03-2008, 02:49
| londolut napisał/a: | | karolgt napisał/a: | ja ? no u mnie działa ale sie nie swieci | To wie, jaki kształt lampki masz?
|
nie wiem bo nie świeci
| londolut napisał/a: |
Czekam na wypłatę bo jestem wycyckany i kupuję zestaw na niebiesko - licznik + konsola. Mam nadzieję, że nie będzie prześwitywać przez tarcze. |
a ja czekam aż sie pogoda ustabilizuje (tzn zacznie się wiosna bez mozliwych nagłych opadów śniegu), zeby ruszyc z moim coltem....
londolut - 04-03-2008, 02:57
| karolgt napisał/a: | nie wiem bo nie świeci | Ale ją widać, no chyba, że w 1.6 jest to inaczej rozwiązane w co wątpię. Jutro zrobię pstryk, pstryk i sie okaże
| karolgt napisał/a: | | a ja czekam aż sie pogoda ustabilizuje (tzn zacznie się wiosna bez mozliwych nagłych opadów śniegu), zeby ruszyc z moim coltem | Daj spokój już mam dość tego wszystkiego śnieg, deszcz, grad, śnieg, grad, deszcz, śnieg, wieje, śnieg, grad i tak w kółko Mnie czekają drzwi i zderzak, polera, muszę kupić fele, zrobić rozrząd, myślałem o jakimś graniu fajnym, oil trzeba wymienić za 3-4 m-ce i to chyba na tyle. W między czasie jeszcze coś wpadnie na pewno
[ Dodano: 04-03-2008, 02:58 ]
Mykam już spać, głowa mnie boli i oczy ... 3mta się
AVE
karolgt - 04-03-2008, 03:08
| londolut napisał/a: | Daj spokój już mam dość tego wszystkiego śnieg, deszcz, grad, śnieg, grad, deszcz, śnieg, wieje, śnieg, grad i tak w kółko Mnie czekają drzwi i zderzak, polera, muszę kupić fele, zrobić rozrząd, myślałem o jakimś graniu fajnym, oil trzeba wymienić za 3-4 m-ce i to chyba na tyle. W między czasie jeszcze coś wpadnie na pewno
|
no to ja to samo, tylko zamiast rozrzadu - zawiszenie, i chyba odrazu hamulce zrobie.
dobranoc. znowu sam tu zostane forum pilnowac
Cezar - 04-03-2008, 03:13
| karolgt napisał/a: | znowu sam tu zostane forum pilnowac |
taaaa
3m sie i kolorowych
Juiceman - 05-03-2008, 00:12
AVE Diamentowscy
londolut - 05-03-2008, 00:14
Ahoj Widzę Juzi dziś pierwszy się zabrał za spamowanie
AVE
karolgt - 05-03-2008, 00:15
AVE spamerzy
londolut - 05-03-2008, 00:18
Słuchaj Karol... próbowałem dziś spirytem machnąć ten zderzak i lipa, albo skubany wywietrzał albo nie działa. Co proponujesz? jakiś rozpuch czy może benzynka ekstrakcyjna?
Juiceman - 05-03-2008, 00:18
Ktoś musi ;p Ostatnio nie dawałem rady być jako number one ;]
Prace z 3dmax '
Te pracki naprawdę genialne ; )
londolut Polerkę zrób ; )
londolut - 05-03-2008, 00:25
| Juiceman napisał/a: | | Polerkę zrób ; ) | Teraz niema sensu. Autko i tak do 2 miesięcy będzie miało robione drzwi i nowy lak na zderzaku, także polerka dopiero po tych pracach. O a może takie pytanko, polerka na wysoki połysk - ciężko takie coś samemu zrobić?
karolgt - 05-03-2008, 00:26
| Juiceman napisał/a: |
Te pracki naprawdę genialne ; )
|
czasem ciezko odroznic oryginaly od tych prac, siedzialem troche w temacie rok temu i wiem ze naprawde niesamowite co ludzie wyprawiaja z 3ds i blenderem
londolut kurde nie wiem co Ci poradzic. ja jak pracowalem to bylo cos na co wszyscy mowili "alkohol" i faktycznie smierdzialo to alkoholem. wiec nie wiem czy jakas wodka nie bedzie lepsza po prostu
[ Dodano: 05-03-2008, 00:28 ]
| londolut napisał/a: | | Juiceman napisał/a: | | Polerkę zrób ; ) | Teraz niema sensu. Autko i tak do 2 miesięcy będzie miało robione drzwi i nowy lak na zderzaku, także polerka dopiero po tych pracach. O a może takie pytanko, polerka na wysoki połysk - ciężko takie coś samemu zrobić? |
niektórzy polecaja wiertarke - ale wtedy b.łatwo za mocno przycisnac i zetrzeć za duzo lakieru.
londolut - 05-03-2008, 00:30
| karolgt napisał/a: | nie wiem czy jakas wodka nie bedzie lepsza po prostu | Ale to szkoda vodki Tak bardzo nie razi. Jutro zobaczę jeszcze co potrafi benzyna lub rozpuszczalnik. Poza tym tak jak piszę - za niedługo malowanie także polerka pójdzie w ruch
[ Dodano: 05-03-2008, 00:35 ]
| karolgt napisał/a: | | niektórzy polecaja wiertarke - ale wtedy b.łatwo za mocno przycisnac i zetrzeć za duzo lakieru. | To już wolę oddać Mitsu do polerowania za 300zł
|
|
|