Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pozdrowienia z ulicy
Anonymous - 09-11-2007, 18:04
Pozdro dla kierowcy granatowej carismy, dzisiaj około godz 17:30 ( Oxywie ) jechałem za nim od kaufland-a do hospicjum.
Anonymous - 12-11-2007, 00:46
dm17 "jeśli ktoś jest od nas...." jeśli Gal GWE kombi to od nas, ale każdego dnia śmigam Wejherowo -Gdynia i nie mam szczęścia do spotkania, ostatnio na Obłużu przy estakadzie spotkałem gala kb z rej.pucką , pozdowiliśmy się , ale nie wiem czy to ktoś od nas
Krzyzak - 12-11-2007, 18:52
pozdro dla czerwonego Colta CJx - wczoraj na Polankach
stal na awaryjnych, trojkat rozstawiony, 2 auta obok - widzialem, ze wlaz studzienki sie o 180 st. obrocil i chyba temu Colciowi jakas krzywde zrobil...
Kibloo - 12-11-2007, 19:02
A ja pozdrawiam żółtego colcika zaparkowanego w tczewie przed metrixem na piaskowej. Oczywiście wizytówka poszła za wycieraczkę, jak równiez grafitowego SS który też wizytówkę otrzymał i zaparkowany był w tym samym miejscu.
sruba - 12-11-2007, 19:35
a mysmy sie chyba Kibloo w sobote, albo w niedziele na rondzie suchaninskim widzieli nie ?
Anonymous - 12-11-2007, 20:27
Tak deliktatnie zbaczając z tematu to ja wrzuciłem około 15stu wizytówek-jak narazie skuteczność marna
Kibloo - 12-11-2007, 21:47
| Sruba napisał/a: | a mysmy sie chyba Kibloo w sobote, albo w niedziele na rondzie suchaninskim widzieli nie ? |
no własnie sorki, w sobotę na skrzyżowaniu jaśkowej z matejki albo sobótki... hehe pozdro
pamięć zawodna bo jechałem na oddawanie krewki (patrz temat: krew ratuje życie)
spóźnione lecz szczere pozdrowienia
sruba - 12-11-2007, 23:00
yo, yo , masz racje to bylo we Wrzeszczu.
ja na imprezy z krwia sie niestety nie pisze
poza tym jestem podziarany, wiec chyba nawet gdybym chcial (a nie ukrywam, ze nie chce) to bym nie mogl...
akbi - 13-11-2007, 09:39
| Czerwien napisał/a: | Tak deliktatnie zbaczając z tematu to ja wrzuciłem około 15stu wizytówek-jak narazie skuteczność marna |
Skąd taki pesymizm?? W ostatnim czasie dużo ludków z Pomorza trafia do naszego klubu ...
Na początku listopada wszystkich dołączyłem do Grupy Pomorskiej, wczoraj wysłałem maila z zaproszeniem na Spota do 255 osób!! ...z czego ponad połowa dostała takiego maila po raz pierwszy
...zobaczymy w czwartek jaki będzie efekt
Kibloo - 14-11-2007, 10:00
a ja dzisiaj pozdrawiam piękne nieco pokiereszowane evo co jechało z obwodnicy na słowackiego na lawecie... miejmy nadzieje, że coś z niego jeszcze będzie
Anonymous - 14-11-2007, 11:49
srebrny albo błękitny - ciemno było - Colt CA0 pod carrefourem na morenie na otwartym parkingu z naklejką m3m na tylnej szybie; byłem vitarą więc pozostałem niezauważony; pozdrawiam kolegę
akbi - 14-11-2007, 12:03
| ozz napisał/a: | | srebrny albo błękitny - ciemno było - Colt CA0 pod carrefourem na morenie na otwartym parkingu z naklejką m3m na tylnej szybie |
Czerwien??
novy - 14-11-2007, 14:37
Czerwień chyba nie ma takiej naklejki
Zresztą niech się wypowie sam zainteresowany.
| Cytat: | | a ja dzisiaj pozdrawiam piękne nieco pokiereszowane evo co jechało z obwodnicy na słowackiego na lawecie... miejmy nadzieje, że coś z niego jeszcze będzie |
Miejmy nadzieję, że nie coś, tylko w 100% sprawne auto
akbi - 14-11-2007, 14:45
| novy napisał/a: | Czerwień chyba nie ma takiej naklejki |
na zlocie w sierpniu jeszcze miał
Krzyzak - 14-11-2007, 15:29
| Kibloo napisał/a: | | a ja dzisiaj pozdrawiam piękne nieco pokiereszowane evo co jechało z obwodnicy na słowackiego na lawecie... miejmy nadzieje, że coś z niego jeszcze będzie |
biale?
|
|
|