To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pozdrowienia z ulicy

Anonymous - 09-11-2007, 18:04

Pozdro dla kierowcy granatowej carismy, dzisiaj około godz 17:30 ( Oxywie ) jechałem za nim od kaufland-a do hospicjum.
Anonymous - 12-11-2007, 00:46

dm17 "jeśli ktoś jest od nas...." jeśli Gal GWE kombi to od nas, ale każdego dnia śmigam Wejherowo -Gdynia i nie mam szczęścia do spotkania, ostatnio na Obłużu przy estakadzie spotkałem gala kb z rej.pucką , pozdowiliśmy się , ale nie wiem czy to ktoś od nas
Krzyzak - 12-11-2007, 18:52

pozdro dla czerwonego Colta CJx - wczoraj na Polankach
stal na awaryjnych, trojkat rozstawiony, 2 auta obok - widzialem, ze wlaz studzienki sie o 180 st. obrocil i chyba temu Colciowi jakas krzywde zrobil... :?

Kibloo - 12-11-2007, 19:02

A ja pozdrawiam żółtego colcika zaparkowanego w tczewie przed metrixem na piaskowej. Oczywiście wizytówka poszła za wycieraczkę, jak równiez grafitowego SS który też wizytówkę otrzymał i zaparkowany był w tym samym miejscu.
sruba - 12-11-2007, 19:35

a mysmy sie chyba Kibloo w sobote, albo w niedziele na rondzie suchaninskim widzieli nie ? :D
Anonymous - 12-11-2007, 20:27

Tak deliktatnie zbaczając z tematu to ja wrzuciłem około 15stu wizytówek-jak narazie skuteczność marna :(
Kibloo - 12-11-2007, 21:47

Sruba napisał/a:
a mysmy sie chyba Kibloo w sobote, albo w niedziele na rondzie suchaninskim widzieli nie ? :D

no własnie sorki, w sobotę na skrzyżowaniu jaśkowej z matejki albo sobótki... hehe pozdro

pamięć zawodna bo jechałem na oddawanie krewki (patrz temat: krew ratuje życie)

spóźnione lecz szczere pozdrowienia

sruba - 12-11-2007, 23:00

yo, yo , masz racje to bylo we Wrzeszczu.
ja na imprezy z krwia sie niestety nie pisze :P
poza tym jestem podziarany, wiec chyba nawet gdybym chcial (a nie ukrywam, ze nie chce) to bym nie mogl...

akbi - 13-11-2007, 09:39

Czerwien napisał/a:
Tak deliktatnie zbaczając z tematu to ja wrzuciłem około 15stu wizytówek-jak narazie skuteczność marna :(

Skąd taki pesymizm?? W ostatnim czasie dużo ludków z Pomorza trafia do naszego klubu ...
Na początku listopada wszystkich dołączyłem do Grupy Pomorskiej, wczoraj wysłałem maila z zaproszeniem na Spota do 255 osób!! ...z czego ponad połowa dostała takiego maila po raz pierwszy :)
...zobaczymy w czwartek jaki będzie efekt :)

Kibloo - 14-11-2007, 10:00

a ja dzisiaj pozdrawiam piękne nieco pokiereszowane evo co jechało z obwodnicy na słowackiego na lawecie... miejmy nadzieje, że coś z niego jeszcze będzie
Anonymous - 14-11-2007, 11:49

srebrny albo błękitny - ciemno było - Colt CA0 pod carrefourem na morenie na otwartym parkingu z naklejką m3m na tylnej szybie; byłem vitarą więc pozostałem niezauważony; pozdrawiam kolegę
akbi - 14-11-2007, 12:03

ozz napisał/a:
srebrny albo błękitny - ciemno było - Colt CA0 pod carrefourem na morenie na otwartym parkingu z naklejką m3m na tylnej szybie

Czerwien?? :wink:

novy - 14-11-2007, 14:37

Czerwień chyba nie ma takiej naklejki :)
Zresztą niech się wypowie sam zainteresowany.
Cytat:
a ja dzisiaj pozdrawiam piękne nieco pokiereszowane evo co jechało z obwodnicy na słowackiego na lawecie... miejmy nadzieje, że coś z niego jeszcze będzie

Miejmy nadzieję, że nie coś, tylko w 100% sprawne auto :lol:

akbi - 14-11-2007, 14:45

novy napisał/a:
Czerwień chyba nie ma takiej naklejki :)

na zlocie w sierpniu jeszcze miał :wink:

Krzyzak - 14-11-2007, 15:29

Kibloo napisał/a:

biale?